User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Samsung galaxy S23 ultra mı İphone 13 Pro max mi?

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung galaxy S23 ultra mı İphone 13 Pro max mi?

Arkadaşlar 3 senedir İphone 11 kullanıyorum. Batarya ömrü yüzde 73 düştü. Sürekli şarj ile geziyorum.
    İosdan çok çok memnunum. S23 ultra alıp şarj konusunda bi rahatlayayım istiyorum ama ios akıcılığına çok alıştım.

Daha önce birçok android telefon kıllandım 6 ay sonra başlayan donmalar kasmalar beni bıktırmıştı. İphone 11 bu konuda beni hiç üzmedi.

Yada hiç masraf yapmayıp Apple da batarya değiştirip 1 sene saha iphone 11 kullanıcam.
    Telefon alırsam easycepten almayı düşünüyorum.

Bi kıyaslama yapar mısınız?
    İphone 13 pro max o kadar para vermeye gerek var mı?
    Artık android çok gelişti diyorlar. Güvenlik anlamında da çok iyi diyorlar ama kararsız kaldım.
    Sizin tavsiyeniz nedir?
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Platformlar arası geçişte ön yargısını yenebilecek kişi azdır diye düşünüyorum. iPad haricinde hiç Apple ürünü sahibi olmayan bir IT uzmanı olarak 3 jenerasyonda bir telefon değiştiriyorum. En son S20 den S23 Ultra'ya geçtim. S26 çıkana kadar hiçbirşeye ihtiyaç duymayacağım kadar memnunum telefondan. Akıcılık şarj yada başka hiçbir şeyden ah keşke demedim.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Donma vs durumlar tamamen eskiden kalma veya amiral gemisi olmayan modellerle alakali. S3 den beri samsung kullanan olarak söylüyorum. S3-s5-s7edge-note10-note20 suanda 23ultra,s7edge den itibaren takilma etme vs gibi birsey hatirlamam.

Diger taraftan Durduk yere masrafa girmene cok gerek yok gibi eli kulağında s25 cikacakken 2.5-3sene onceki telefona alisik olmadigin platforma gecmemis olursun
    1881 - 193

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 telefonla geziyorum iş için ,
    biri 15 pro max
    öteki s24 ultra.

s24 ultra'yı iphone ile yapamadığım (zaten yapılamıyor) işlemler için aldım.
    ayrıca kalem ultralarda büyük rahatlık.

ultra serileri üzmez , hatta ezer.

ama tavsiyem easycepmiş yok yenilenmiş vs işlere hiç bulaşma.
    saçma sapan parçalar ile topluyorlar telefonları.
    ondansa sahibindende temiz 2. el daha mantıklı

ör : Just a moment...
    35den başla pazarlığa

s23 ultrada 8 gb ramli olan modele bakma hiç.
    12 gb ramli olanda 50K fiyat.

s24 ultrada 57K şuan amazonda.

Samsung Galaxy S24 Ultra Akıllı Cep Telefonu 12 GB RAM,256 GB Depolama,Titanyum Gri (Samsung Turkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
    médiocrité partout

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S23 ultra kullanıyorum. Geçen gün bir ortamd ay fotosu çektim, Google dan mı aldın görüntüyü diyenler oldu �� kamerası muazzam çekimler yapıyor. Ayrıca kalem kullanımına alışan birisi için çok kullanışlı. Zaten diğer arkadaşların da dediği gibi donma, kasma vs hic yok. Şarjı çok güzel gidiyor, yolda bırakmaz. Ancak ios a alışan birisi Android alınca mutlu olamıyor çok kez tecrübe ettim. Aynı şekilde Android e alışan da ios ile yapamıyor. Bu nedenle bugüne kadar ios gittiyseniz devam edin derim... syg
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 buçuk yıldır s22 kullanıyorum memnunum, ip11 den sonra memnuniyetsizlik duyacağınızı düşünmüyorum
    #eksikpazar

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsung un ultra serisi herşekilde ustun android e geçmek için çok doğru cihaz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senelerce iPhone kullandıktan sonra Samsung S24 Ultra aldım 3 ay dayanabildim sattım. Evet şarjı güzel, kamerası güzel ama ara yüz vs iPhone' da kalite.

Şu an 15 Pro Max kullanıyorum, S24 Ultra ile şarjı aynı gidiyor. Kamerası zoom falan S24 Ultra' nın güzel evet ama videolarda 15 Pro Max öne çıkıyor. S24 Ultra ile sabitleyiciyle video çekmeniz gerekirken iPhone görüntü sabitleyicisi ile el titreme yansımasını minimuma indiriyor.

Ama ikinci el bi telefona geçmektense yurtdışı 0 android alır kayıt attırır devam ederim.

razzmatazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın arkadaşımda s24 ultra ve 13 pro max var.
    s24 ultra ekran kalitesi, kamera kalitesi, yapay zeka teknolojileri vs. her türlü ezer
    bu arada kendimde 13 pro max kullanıyorum.
    16 serileri ile karşılaştırınca bilemem ama 13 pro max ile arasında çok fark gördüm
    şahsen yeni yılda satıp s25 ultraya geçmeyi düşünüyorum
    apple ın samsungda yıllardır olan özelliklerini büyük yenilikmiş gibi gıdım gıdım getirmesinden de bıktım açıkçası
    bana göre apple ın artık tek artısı ikinci elde minimum değer kaybetmesi

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçenlerde iş yerinde "genç" arkadaşlarla benzer muhabbetleri yaptık.
    Çoğunluğu kız, aaaaaaa ayfoooooon tabiiiii diyorlar, ancak hangi özelliğini kullanıyorsunuz, hangi özelliği diğerine göre daha iyi, seçmene sebep ne sorularına hiç bir şekilde cevap yok. Hiç Android kullandınız mı, o da yok...

Bende de s22 ultra var, Samsungcu Android'çi sen tabi savunursun falan demeye başladılar.
    Ulen dedim ben yaşınız kadar iPhone eskittim İlk iPhone'dan 7 plus'a kadar iPhone kullandım deyince şaşırdılar İlk iPhone'u da 3G sananlar var bu arada Jailbreak yaptık, onu ettik bunu yaptık...

Android o zamanlar yerlerde sürünüyordu. Bir ara LG G2 deneyimim olmuştu, çok güzel telefondu ama Android geride kalıyordu resmen iOS'un.
    Ancak şimdi bakıyorum, iOS yerlerde sürünüyor, bir sürü salak sulak hata bilmemne, hala bir takım kısıtlamalar şu bu... Android ise uçtu gitti. Özellikle de amiral gemi telefonlarda iyice güzel çalışıyor.

S22U'yu iPhone kullanır gibi kullanıyorum, ne yeniden başlatma, ne uygulama kapatma ne bişey. Şişme, takılma vb yok, 2 gün de pil gidiyor.
    iPhone aratmadı hiç bir şekilde.

İnsanlar genelde platform değiştirmemeyi "telefonu yeniden öğrenmemek" için yapıyor aslında. Dert genelde bundan.

Apple iPhone ile telefon ve dokunmatik telefon piyasasını domine ederdi, her model ile bir yenilik eklerdi, yeni iPhone geliyor derken heyecanlanırdık ne eklenecek ne olacak diye. Yaklaşabilen telefon yoktu resmen.
    Şimdi Android'de 2 sene önce çıkmış özelliği koyuyor, şakşakçılar "auuuauaaaavoooooooaaaaaa" diye çığlık atıp alkış tutuyor. Yahu ne yapıyosunuz

Neyse, arkadaşlar söylemiş zaten, Easycep'e kesinlikle bulaşmayın bu arada.

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada bu ai işlerine meraklıysanız samsung ai türkçe desteği geldi geçen bir ay önce.
    heleki canlı ceviri mükemmel çalışıyor.

apple ios ai henüz TR destek yok ve destekleme planıda yok.

tabi bide şu varoş düşünceler var ;

médiocrité partout

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone a alışmış bir kullanıcı için geçiş nedense çok zor oluyor
    Yani karı-koca bile anlaşamaz bu konuda mesela benim eşim için iphone harici diğer telefonlar ışınlanmayı bulsa yok iphone der
    s23 ultra mükemmel bi telefondur ben iphone ıle kıyaslayacak bir neden bulamam
    Uzun zamandır s22 ultra kullanıyorum 23 çıktı baktım ne gereği var 24 çıktı baktım ne gereği var 25 çıkınca aynısını diyebilirim muhtemelen çünkü telefonda eksikliğini hissettiğim ne bi özellik ne bi yavaşlama ne bi gerileme ne bi kamerada faso hiç birşey yok ben 22ultra ile bile son çıkan iphone u asla değişmem
    Öte yandan bence iphone kulllanmak daha bile zor bana mı öyle geliyor bilmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eworen gibi s22 ultra kullanıyorum, eskiden 1, 1.5 senede telefon değiştiren biriydim. Telefon güncellemeleri aynısının mavisi gözüyle bakıyorum ki s22ultra ile 3. Yılımdayım bir eksiklik yaşamadım.
    Kendinizi güncellemeye hazırsanız, ios-android alışkanlık süresi çok daha kolay olacaktır. Telefonu ne kadar kullanıyorsunuz bilgim yok ancak kamera konusunda ultra serisi iphoneun hangi modeli olursa olsun sizi mutlu eder ve şaşırtacaktır. Iphone 16 pro max kullanan influecer bir arkadaşım gelip bana ayın fotoğrafını çeksene paylaşayım demişliği var desem farkı sanırım az da olsa açıklamış olurum.

babayimben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S4den beridir android kullanırken bu sene carplayde çok başarılı olduğu için iphone15'e geçtim
    ikisinin de başarılı olduğu yerler var, başta eski telefonumu (s10 plus) çok aradım ama artık alıştım
    android eskiden çok sıkıntılıydı ama artık işletim sistemi olarak ios kadar sorunsuz bence
    1994 Doğan S, 1990 E30 318is, 2007 Astra 1.6, 2005 Mazda 3, 2012 F30 316i, 2017 HR-V 1.5 i-VTEC, 2007 E60 535D LCI, 2018 1.6 CDTI Insignia, 2018 C200d FL, 2018 Mx-5 ND 1.5, 2015 F32 420d

neuras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iPhone 5S ve 7 Plus kullandım, şu anda 12 kullanıyorum. Bir dahaki telefonumu kesinlikle Samsung S olarak tercih edeceğim. Android'lerin donma, kasma muhabbetleri eskidendi. Alt-orta sınıf telefonlarda vardı. Sınıfımda amiral gemisi Android'lerden kullanan arkadaşlar var. Gayet memnunlar. Ama ben şu sıralar 12'den pek memnun değilim. Özellikle son IOS güncellemesinden sonra daha da hantallaştı. Kamera açarken bile donmalar, kilitlenmeler, kendini yeniden başlatması vs. Pil ömrüne girmiyorum.

Bence asıl olay dosya transferindeki rahatlık. Üniversite öğrencisiyim, PDF, dosya vs. almam göndermem gerekebiliyor. Windows laptop'a dosya göndermek ayrı bir problem, almak ayrı bir problem mesela. Ara kabloyu bağlayıp dosyayı alıp çıkamıyorsun.

Güvenlik işi bana hikaye geliyor. Ne yaptığının farkında olan hiçbir kullanıcı virüs yemez, imkanı yok.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam Deji marka yüksek kapasiteli pil ile mevcut pili değiştirirdim, 2 sene daha kullanırdım telefonu.
    Easycep gibi firmalardan da telefon melefon almazdım. Kimbilir içinde neler değişmiştir, onarılmıştır.

IP6S telefonumun bataryasını Deji ile 2 kere değiştrdim. Telefonu toplamda 7-8 yıl kullandım.
    Şimdi Poco kullanıyorum. Androidden IP'a geçmiştim şimdi yine Androide döndüm.
    Alışamam, yapamam diyenleri gerçekten anlayamıyorum. Gayet güzel de oluyor, alışıyorsun .
    Okumadan imzalamam.....

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eşim senelerdir iphone kullanıcısıydı kendisini s24 ile andoride geçtik. Alışma sürecinde yapamıcam, bana iphone alalım sen bunu al demesine rağmen kısa sürede bu süreci atlattı, şimdi uzun şarj süresiyle, telefonun yapabildikleriyle gayet mutlu.

Bir de karşılaştırdığınız tellerin üstüne birinde 3 seri diğerinde sadece 1 seri çıkmış, ama benzer fiyatlarda. Bu bile güncele yakın olanı almak için bir teşfik olmalı. Tüm dünyada benzer fiyatlara satılan ürünleri Tr'ye 20 30bin muadilinden pahalıya getiriyorlar, adamlar coğrafyayı ve kafa yapısını iyi çözmüş
    Instagram: mutusgarage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler