User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Bmw X1 Tavsiyesi

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow Bmw X1 Tavsiyesi

Biraderime Bmw X1 bakıyoruz, Dizel mi Benzin mi derken araştırmamalara girdik, fakat bu modellere çok yabancıyız. Bazı arkadaşlar benzinli tavsiye etmem dizel alın diyorlar. Dizel yada benzin bize farketmiyor 2019-2021 arası modellere bakıyoruz. 3 silindir olduğu için ağır kalıyormuş bu araçlar kronik sorunu olmayan bizi üzmeyecek hangi yıllar arası X1 tercih etmeliyiz ? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel araçların artan petrol fiyatları sebebiyle bir esprisi kalmadı bence

Benzinli daha mantıklı olacaktır ama 3 silindir bmw motorları sizi mutlu etmez.

Hem dayanıklılık hem de performans anlamında çok gerideler. 4 silindir 1.6 unite 170 hp olan versiyon yok mu X1 lerde ?

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizelin litre fiyatı ile benzinin arası kapandı
    yeni nesil benzinlilerin tüketimi de artık daha makul seviyelerde diyebiliriz
    bakım masrafları açısından da benzinliler daha mantıklı
    ancak uzun mesafe kullanımınız yüksek yoğunlukta ise dizel halen daha alınır duruyor ,
    daha kısa mesafeler kullanacaksanız , yılda sadece bir iki defa uzun yol (tatil mesela) yapacaksanız dizele gerek yok
    Tesla Model Y Sr

babayimben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2020 x1 dizel var eşimde, 50bin kmdir kullanıyoruz, bizi üzecek aksi bir durum olmadı
    Arkadaşımda da 18i benzinli modeli var, onda da bir sıkıntı olmadı
    Aralarındaki fark benzinli 1,5 kat fazla yakıyor, dizel de pek gitmiyor, uzun yolda üzmese de şehir içinde çok hantal
    İhtiyaçlarınıza göre ikisi de alınabilir
    Benim şahsi fikrim ise illa x1 olmayacaksa, 2018-2019 modellerde bulunan x2 20d lere bakın, güzel motor güzel kasa
    1994 Doğan S, 1990 E30 318is, 2007 Astra 1.6, 2005 Mazda 3, 2012 F30 316i, 2017 HR-V 1.5 i-VTEC, 2007 E60 535D LCI, 2018 1.6 CDTI Insignia, 2018 C200d FL, 2018 Mx-5 ND 1.5, 2015 F32 420d

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun olmasın diyorsanız dizel

Benzinlide b38 olması lazım, düşman başına

Dizellerin 2020 yarıyıl öncesine yazılım oluyor diye biliyorum, sonraki modeller henüz kırılmamıştı ben bıraktığımda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizelin litre fiyatı ile benzinin arası kapandı
    yeni nesil benzinlilerin tüketimi de artık daha makul seviyelerde diyebiliriz
    bakım masrafları açısından da benzinliler daha mantıklı
    ancak uzun mesafe kullanımınız yüksek yoğunlukta ise dizel halen daha alınır duruyor ,
    daha kısa mesafeler kullanacaksanız , yılda sadece bir iki defa uzun yol (tatil mesela) yapacaksanız dizele gerek yok
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel araçların artan petrol fiyatları sebebiyle bir esprisi kalmadı bence

Benzinli daha mantıklı olacaktır ama 3 silindir bmw motorları sizi mutlu etmez.

Hem dayanıklılık hem de performans anlamında çok gerideler. 4 silindir 1.6 unite 170 hp olan versiyon yok mu X1 lerde ?
    Alıntı babayimben Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2020 x1 dizel var eşimde, 50bin kmdir kullanıyoruz, bizi üzecek aksi bir durum olmadı
    Arkadaşımda da 18i benzinli modeli var, onda da bir sıkıntı olmadı
    Aralarındaki fark benzinli 1,5 kat fazla yakıyor, dizel de pek gitmiyor, uzun yolda üzmese de şehir içinde çok hantal
    İhtiyaçlarınıza göre ikisi de alınabilir
    Benim şahsi fikrim ise illa x1 olmayacaksa, 2018-2019 modellerde bulunan x2 20d lere bakın, güzel motor güzel kasa
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun olmasın diyorsanız dizel

Benzinlide b38 olması lazım, düşman başına

Dizellerin 2020 yarıyıl öncesine yazılım oluyor diye biliyorum, sonraki modeller henüz kırılmamıştı ben bıraktığımda
    Mesajlara daha yeni bakabildim arkadaşlar öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bir çok araç test ettik gittik baktık, fakat dizellerde titreme sorunu var start stop olayında olsun rolantide olsun durduğu zamanlarda titriyor araç, çoğunda buna denk geldik. Ayrıca dizelin fazla gitmediğini fark ettik biraz hantal gibi geldi. Benzinliler daha iyi ama yakıt olarak gereksiz fazla yakıyor, şuan için bu aracı almayı erteledik, yardımlarınız için teşekkür ederim..

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracım 3 lt dizel bmw f11 530xd. aracımın boş ağırlığı 1800 kg. kuzenim citroen c4 aldı 1,2 benzinli. aramızdaki yakıt farkı 1 lt o 8 ben 9 yakıyorum. basınca da iyi uzuyor keyfli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim aracım 3 lt dizel bmw f11 530xd. aracımın boş ağırlığı 1800 kg. kuzenim citroen c4 aldı 1,2 benzinli. aramızdaki yakıt farkı 1 lt o 8 ben 9 yakıyorum. basınca da iyi uzuyor keyfli
    Yakıtlar baya baya iyi hocam

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıtlar baya baya iyi hocam
    Bursa trafiği içinde gayet benim için yeterli. 258 beygir 560 tork 1,7 ton araç için muazzam iyi hemde. yaz sonu eylül gibi Kaş tatiline gittik. araçta 4 kişi bagaj full, muhtemelen 2.2 ton civardı vardık. klima full açık uzun yolda 6 lt ye düştü. haa bunda motorun bakımlarının komple yapılıp sıfırlanmış olması da etken olabilir. el atmadıgım yeri kalmadı çünkü haa yakıtı düşünerek aldıgım bi araç değildi ama yakıtımız da ucuz değil kazanca göre. illaki akılda kalıyor bakıyorsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler