Bozuk para dağıtım işini merkez bankası yapmıyor, PTT'ye yönlendirmişler. İzmir PTT merkezine almak için gittiğimde sadece 100 lira verebiliyoruz dediler.
Bence sebebi de oradan alıp hurdacıya satılmasını önlemek için
Bozuk para dağıtım işini merkez bankası yapmıyor, PTT'ye yönlendirmişler. İzmir PTT merkezine almak için gittiğimde sadece 100 lira verebiliyoruz dediler.
Bence sebebi de oradan alıp hurdacıya satılmasını önlemek için
Okullar ile görüşebilirsiniz.
Kumbarasında para biriktiren bir sürü çocuk vardır. Hem çocuklar erken yaşta para kazanmayı öğrenmiş olur![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Cinyıs bir fikirle geldim. İşletme camına 1TL, 50Krş alınır yazıp bozuk para bulabilirsiniz.
Şimdi gidiyorum. Hayırlı işler.
bölgendeki en büyük supermarket hangi banka şubesi ile çalışıyor onu sor
sonra o şubeye git , ana kasadaki adamla görüş durumu anlat
bu marketler gün sonunda nakitleri getirir yatırırlar genelde , hatta sırf bunlar gelecek diye banka kapıyı kapatır ama işlemleri kapatmaz bunları bekler
dolayısı ile marketlerden gelen gün sonu hasılatlarındaki bozuk para , o banka şubesinin de derdidir
karşılıklı yardımlaşmış olursunuz
eski bir bankacı olarak en düzenli kaynak bu olur
Tesla Model Y Sr
Şu an imkansıza yakın biz de aradık aradık bulamadık parça parça komisyon ile market-minibüs durakları ve biraz da bulabildiğimiz kadar bankadan alıyoruz.
önceden pazarda bozuk para elime geçiyordu. artık muz gibi büyük ürünler harici 20liralık 30liralık alıyorum her şeyi elime 1 2 lira ya geçiyor yada geçmiyor. yakında en küçük para 5 olacak gibi
turbocuk istiyoruz
Hocam çok güzel olur. Ben aldırayım.Orada kuzenim var. Bir şekilde ulaşırım size. Arkadaşlar ptt de çalışan abimiz var. Bana bozuk paranız var mı diye sordu. Bu nasıl bi iş anlamadım.
Hepinize tek tek teşekür ederim. Artık kumarhaneler gibi fiş bastıracağız.
Bizim dükkanımızda geçerlidir bunlar 1 lira bunlar 50 kuruş yerine geçer diye.
Şu anda dolaştığım yerleri yazıyorum. Benzinlikler, yıkamacılar, fırınlar, otobüs durakları, cuma çıkışındaki dilenciler hatta müşterilerin evlerindeki kumbaralardan bile bozuk para aldım.![]()
Evin girişinde bi çanak var cebimde ne kadar madeni para varsa atarım 300-400 olunca taşıyor..
Bakkaldan bozma bir market var sokakta gidip veriyorum bazen mır kır ediyordu..
Geçen götürdüm Vay anam babam hoşgelmişsenSebebini öğrenmiş olduk..
Kolay gelsin..
Yeni bozukparaların materyali değişmiş ve gramajı düşürülmüş, artık hurdacıların işini görmez, yakında bulursun rahat rahat...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)