Bugün tüpün montajını yaptım. Ancak akşam geç olunca deneme fırsatı kalmadı. Topladım öylece bıraktım. Kanal veya lift olmadan gerçekten zulüm oldu.
Çıkan orjinal tüp 123 bin de bu haldeydi. Contası görünüyordu baya bir gevşemiş elimle çıkarabildim
![]()
Bugün tüpün montajını yaptım. Ancak akşam geç olunca deneme fırsatı kalmadı. Topladım öylece bıraktım. Kanal veya lift olmadan gerçekten zulüm oldu.
Çıkan orjinal tüp 123 bin de bu haldeydi. Contası görünüyordu baya bir gevşemiş elimle çıkarabildim
![]()
sabah test yaptım. vites düşerken özellikle 2 den 1 e yada 3 ten 1 e iyi bir vuruntum vardı. ondan eser kalmadı sessiz sedasız geçiyor. vites değiştirmelerinde pek bir fark göremedim.
1.6 tdi 1449 var aracımda kavramam 5. ve 7. viteste ısındığı zaman kaçırma yapıyor daha onunla alakalı deneme yapmadım bakalım onunla alakalı değişim var mı ileriki günlerde belli olur
Aydelen var ivedikte
@cagatay16v
Polo 6R GTI
Bakimdayiz.com Dsg Basınc Tupu Arızası - Şikayetvar
Böyle bir konu gördüm, kullananlar hala memnun mu?
Evet bir sürü şikayet gelmiş bu guclendirilmiş dsg basinc tupu mevzusuna. Aramizda kullanip suan icin bi sikayeti olan var mı ?
ben kendim yaptım tüp değişimini tüpü n11 den aldım hatta. bir sıkıntım yok gerçi 1k km oldu daha. önceden vites düşürürken vuruntu vardı o geçti normal olması gerektiği gibi çalışıyor.
tüpteki conta fotolardaki gibiydi ve tamamen gevşemiş haldeydi. elimle rahatça yerinden çıkardım
![]()
ben ona değilde sıkıntı çıkarmasına takıldım. aracım servis bakımlı olmadığı için birşey yapacaklarını düşünmüyorum.
gözlemlerinizi aktarır mısınız? maslak gümüşok servisinde sadece orjinalle değişim yaptıklarını, güçlendirilmiş takmadıklarını söyledi. tezgahta 2 tane truckpoint tüp vardı, basınç sorunu yaşadıkları için geri orjinalini taktıklarını söyledi.
aracım 124.500 km de şuan. 123.5k gibi tüp ü taktım. 1449 turbo takılı 1.6 tdi dsg. yaklaşık 200 bg civarı. tekli viteslerde kaçırma var bir süredir (yaklaşık 80k km dir kaçırıyor yanlış olmasın)
acaba dedim mekatronik yeterince güçlü basamıyor o sebeple mi kaçırıyorum daha önce 80k km deyken mekatronik yağı ve şanzıman yağını değiştirmiştim. bu değişimden bir süre sonra vites düşüşlerinde vuruntu başladı. özellikle 2 den 1 e düşerken sanki manuel araçta debriyaja basmadan vites düşürür gibi vurma yapıyordu. internette biraz araştırdım yorumları fena olmayan görece uygun fiyatlı olan bir kit i sipariş geçtim. mekatronik yağını aldım ramazanda işler biraz sakin oluyor o ara giriştim değişimi yaptım. sonrasında kullandığımda vuruntu gitmişti ama hala kaçırıyor tekli viteslerde.
gerçi oring değiştirip tüp sıkılsa yine aynı olur muydu muhtemelen olurdu ama o gevşemiş halini görünce ve gevşemeyecek diye o kadar yerde anlatılanları duyunca dedim yap gitsin.
bu arada not olarak 10luk civatayı torklayıp bırakmak lazım ben alt köşeden hafif terleme var sanıp fazladan torklayınca sapı elimde kaldı. Allahtan kolay yerdeydi de tornacı bir abiye 10 dk da hallettirdim![]()
Bugün master garaj tuzlada değişim yaptırdım. Gevşeklik yoktu ve o-ring dışarıda görünmüyordu. Bazen vitese geçmiyordu ve kaçırma yapıyordu. Biraz yol yapıp gelişmeleri buradan yazarım.
Yine çok fazla reklamları çıkmaya başladı sosyal medyada. Bu geliştirmeyi yapanlardan güncel kullanıcı yorumları alabilir miyiz acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)