Son nesil arabalarda artık segment fark etmeksizin araç içinde bolcana ambians aydınlatma adı altında her yere şerit led yada led bar ki onunda özünde şerit led var neyse çekiyor firmalar..
İlk başlarda iyi güzeldi de artık gerçekten bence suyu çıktı bazı firmalar kapı içi tavan koltuk arkası taban alt kenarlar her yere koyuyor hadi eskiden sabitti en fazla gidip geliyordu şimdi hareketliside çıktı![]()
bir şey değil eskiden bu işleri meraklısı aracına yapardı adamlara etmedikleri bazı insanların laf söz kalmazdı şimdi firmalar yapınca ne güzel ne hoş demeye başladı bazı insanlar..
Şimdi görüyorum özellikle ön göğüs kısmına eskidan ahşap falan olan trim takılan kısma şimdi boydan boya uzun led ekran koyuyorlar ince uzun ekran boydan boya Audi de gördüm sanırım o bile faydalı mantıklı hiç olmassa ince de olsa bir şeyler görürsün okursun izlersin![]()
Bu led ekran işi yayılırsa geçmiş olsun artık kapılar tavan öngöğüs arka koltuklar taban pandizot her yerden yazılar görüntüler falan oynar geçer![]()
Araba içi bana göre bence sade olmalı şahsi fikrim geçen konuşuyorduk bu kapı içi şerit led bar sistemi hazır AliExpress de satılıyor telefondan renkleri falan değiştire biliyorsun hareketli falan elektrikçi arkadaşda çay içiyordum al dedi ver sipariş takalım senin arabaya aman yok dedim bir o eksik kalsın![]()
Demem o ki pandalar çok yalnız …