Şu şehirler arası yasak biterse elazığdaki dr.ecu şubesine uğrayacağım bende a3 tdi için![]()
Şu şehirler arası yasak biterse elazığdaki dr.ecu şubesine uğrayacağım bende a3 tdi için![]()
Özgün abi, 1.6 tdi dsglerde 300 nm tork limiti varmış, yazılım yaptığında tork limiti 300 de kalıyor mu, yoksa 320 de falan mı limitliyorsun?
bu araba ortamında yazılım işine yıllar önce özgün abiye güvenip girdim iyikide yapmışım diyorum tabi o bunu okursa nerden geldi diyebilir
sıfır km polo gti aracımı bile yazdırdım
özgün abide eve herkes yazmış telefonla ulaşamıyoruz diye bende 10 20 kere aradığımda oldu ama inanın bu adam 5 tane call center firmasından çok telefon kullanıyordur
sohbet için yukarı çıkıp abi nasılsın diyene kadar 10 kere çalıyor
sürekli çalan telefon arayan bayiler yazan ustalar karşında 2 pc sürekli gelen giden mail dosyalar arasında hak vermek lazım 1 adam bütün arabalara nasıl aynı anda yetsin
şuan stage 2 olacak konumda leon fr ım var ulaşamadığımda sorunum olduğunda dükkana gittiğimde bir gün geri çevirmedi
benimki sadece fikir bir sorun olduğu zaman size destek ve yardım edecek bir yere gitmeniz![]()
alakasız oldu ama 1.5.tsi için hangi firmalarda yazılım şuan için yapılabiliyor.Yaptırıp test eden var mı?
Madem konu açılmış, ben de potansiyel bir müşteri olarak deneyimimi yazayım.
Arabamı yeni değiştirdim, 2.0 atmosferik. Instagram'da soru-cevap yapmıştı oradan sordum, cevap bile vermedi. Ben de az çok insanları ne kadar önemsediğini buradan görebildim.
Vakti zamanında 15.000 TL'lik arabamı çok çok iyi bir ustaya götürdüm, ne telefonda ne de yüz yüze 1 gram bile diğer müşterilerden ayırt etmeden ilgi gösterip cevapladı ve sorunsuz her işimi çözdü.
Burada insanların bahsettiği genel olarak iletişim problemi, hizmet sektöründe de hem destek hem doğru iletişim çok önemli. Yani arkadaşların önerdiği gibi gerekiyorsa bu soruları cevaplayacak birileri o hattın ucuna konulabilir, bu sayede hem ukala gibi imaj oluşmaz hem de müşteri kazanılır.
Yazılım konusunda maalesef ülkedeki yasal şartlardan dolayı standart otomobilleri gereksiz zorluyoruz ve sonra elimizde patlıyor, sonra yok bakımsızdı yok yanlış kullanmışsın vs. Bu noktada tuning parçalarında olduğu gibi her zaman ar-ge yapan büyük kurumsal firmaları öneririm, çevremden duyduğum ve internette okuduğum kadarı ile en sorunsuz onlar oluyor. Revo, ac-schnitzer, polestar vb gibi.
Umarım bu yazdıklarım yanlış anlaşılmaz, herkes için faydalı olur.
"Arabamı yeni değiştirdim, 2.0 atmosferik. Instagram'da soru-cevap yapmıştı oradan sordum, cevap bile vermedi. Ben de az çok insanları ne kadar önemsediğini buradan görebildim."
Şunu yazıp, sonra yanlış anlaşılmaz umarım yazmak ne kadar doğru?
Adam çok yoğun çalışıyor instagram yerine dükkanı arasanız istediğiniz cevabı verirlerdi.
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Benim combo 1.7 cdti aracım vardı ecufast ta ilk götürmüştüm.Bıraktım aracı bitince arayın dedim alışveriş merkezine gittim sorma aradılar olmadı dedi yazılımı farklıymış sonra yurtdışından gelicek dendi 2 ay bekledim gelen birşey olmadı sonra maslağa dr ecuya gittim güzel ilgilendiler 3 4 saatte halletti çok ta memnun kaldım.
Biraz konu ile alakasız olucak yazılım ile ilgili çok bir fikrim yok ama ben şunu merak ediyorum, benim aracımda motor tamamen sıfırdan toplandı ve ben yazılım olduğunu eski sahibinden öğrendim çocukların yazılım dükkanı varmış ve yapmışlar yazılım. 1995 318Tİ aracım bu yazılımın sağlıklı olup olmadığını kontrol ettirmek ve eğer mümkünse daha iyi hale getirmek için bana yardımcı olabilirler mi bir fikriniz var mı acaba ?
özet olarak konudan çıkan sonuç;
1- esnafları telefonla boş yere darla mayın, randevu alıp dükkana gidin yada mobil servis hizmeti varsa o aracın kaldığı yere gelir.
2- standart arabaya yazılım yapılacaksa bakımlı olamalı ve geçmiş bakımlarının nasıl yapıldığı önemli.
3- kimseye karşı ön yargılı olmayın, konuşmadan, yorum yapmadan önce araştırıp düşünüp empati yapın, ukalalık değil.
Ömer hakim olmadığı bir konu için forumdan yardım istemiş, Özgün Abi ve bazı üyeler gereken doğru bilgi içeren cevapları vermiş, kimiside farz et ki tayfa gibi takılmış.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Adamın bilgi paylaşılsın diye açtığı sitede yazıyorsun farkında mısın? Özgünün bu siteye ihtiyacı var mı sanıyorsun? Kapatır siteyi s.kinde bile olmaz.İma etmeye çalıştığın gibi,kişileri önemsemeyen birisi olsa bu sitede yazamazdın.Sen internette okuduğun polestar,revo'ya yaptır yazılımını.Hatta bence onlara da yaptırma internette okuma ile kendin yap yazılımını.
Özgün; şu sitede sadece teknik bilgi ve uygulama paylaşılsın birader.en azından faydalanmak isteyenler kalır,diğerleri sosyal medya'da takılır
komançero garage
Ben oturdum, öğrendim, kendim yaptım.
Hem zihin açıyor, hem de herhangi bir aksilik vs olduğunda hemen müdahale edebiliyorum.
Esenyurt tarafında egzoz sepeti diye bi işletme var. İşlerini güzel ve nizami yapıyorlar. Yazılım işi de yapıyorlar dr ecu logosu koymuşlar ama emin olmak için soruyorum burası veya herhangi bir drecu şubesine gittiğimde yazılımı özgün abimiz mi yapıyor ? Maslağın kalabalık ve yoğun olduğunu bildiğim için böyle bi sorum oldu yalnış anlaşılmasın .
The Best or Nothing
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Basitçe bu soruyu sorabilme şansı bulduğun forumu kuran adam Dr.Ecu ise, sorduğun sorunun cevabını da kendin verebilirsin gibi geliyor.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
1.5 dci motorlu araca Tokatta Dr.Ecu stage 1 yazılımını attırmıştım gayet memnundum. 1 sene sonra başka araca geçtim aynı 1.5 dci motor Sivas'ta Ecufast'a attırdım şuan ondan da gayet memnunum. Aralarında ki fiyat farkı 400 tl idi. Tercih meselesi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)