Braun 5514 kullanıyorum, daha çok sakal kısaltmak amaçlı. Bugün ilk defa saçımı kestim, umduğundan iyi performans gösterdi. Youtube dan 3 4 tane video izledik eşimle, gayet güzel iş çıkardık bu arada hem şarjlı hem de kablolu kullanılabiliyor
Braun 5514 kullanıyorum, daha çok sakal kısaltmak amaçlı. Bugün ilk defa saçımı kestim, umduğundan iyi performans gösterdi. Youtube dan 3 4 tane video izledik eşimle, gayet güzel iş çıkardık bu arada hem şarjlı hem de kablolu kullanılabiliyor
Kısa saç için bundan tavsiye ederim berberimde görüp aldım 1 aydır kullanıyorum canavar gibi.
Powertec Tr 658 Sakal Traş Makinesi Vucut Kılı Tıraş Makinası - n11.com
1.6tdi.
Ecutech.
bendede powertec var berber markasıyalnız martta aldım şuan dırek ıkı katına fırlamış fırsatcılar...
Bende Goldmaster aldım.130tl gibi birşeydi.Hanım beni traş etti bende hanımı.Zaten hanımın saçlar benimkinden az uzun
Ilk kullanım başarılı bakalım uzun vadede göreceğiz...
Remington hc5035 ürününden var mıdır?
Powertec Tr 6500 Cift Bataryalı Sac Kesme Makinesi Powertec 6500 - n11.com
Bende geçen bu ürünü aldım 150 liraya, eşim sagolsun güzel bi traş yaptı, gayette güzel ve yeterli.
Tango-1 never dies.
You have been blocked
Braun BT5040 nisan ayının ilk haftası sipariş vermiştim 250 liraya şu an uçmuş gitmiş.. Saç/sakal kestim gayet güzel makina.
Aynı şoku eşim ay başında çocuğun ateş ölçeri bozuldu galiba dediğinde yaşamıştım. Neyseki Celciustan Fahraneite çevirmişler sadece![]()
130-140 lira olan ateş ölçere 1500 lira yazmışlardı spor gazetesi
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
geçen hafta Philips Mg7715'i şansa buldum ve dün elime ulaştı.Hızlı sarj olması ve farklı uç seçenekleri olması kaynaklı tercih ettim.Saç,sakal,vücut,burun/kulak tüylerini rahatlıkla alabiliyorsunuz..Bugün saçları 3e vurdum,gerçekten başarılı bir cihaz.Su geçirmeme özelliği de var ama işi şansa bırakmamak adına şimdilik su'ya sokmayacağım.Uygun fiyata denk gelirseniz gözü kapalı alabilirsiniz.Ben 329TL'ye aldım.
Fakir ultracare modeli BİM’e geldi bu hafta, 139 lira fiyatı. Aldım baya iyi makine tavsiye ederim. Özelliklerini Google amcadan öğrenebilirsiniz bir sürü zımbırtısı var
abiler makineden ziyade ,, biz bu enseyi nası alıcaz tek başımıza, sakal için aldığım küçük bi model vardı , yanları arkayı kısaltabildim bi işekilde ama ense pert
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)