Arkadaşlar piyasada olmayan bir ekran koruyucuyu atıyorum tablet için olandan kesip oluşturabilir miyiz?
Arkadaşlar piyasada olmayan bir ekran koruyucuyu atıyorum tablet için olandan kesip oluşturabilir miyiz?
Tecrübe etmemiş olarak yorum yapacağım mantık çerçevesinde.
Sonuçta sadece cihaza özel üretilmesinin nedeni boyutlar.
A4 Kağıtı gibi bir kağıttan yada aklıma ismi gelmeyen kopya kağıdı ile kalıp alıp düzgün kesilirse olabilir.
Sadece kesimi güzel yapmak lazım.
Kesilen yerlerde kıymık kalırsa orjinal ekrana zarar verebilir.
Benzer bir uygulama yapmıştım yeni aldığım cihaz için piyasada koruyucuyu bulamayınca, samsung note serisinin koruyucusunu alıp, arkadaşın da dediği gibi kalıp keserek (cihazin kutudan ilk ciktiginda bu ekranda yapışık ozelliklerin yazdigi jelatini kalip olarak kullanarak) hazırlamıştım
Kirilmaz camdan da yapmaya kalktim neşter ile keserken çatlayarak parçalanmıştı.
Ne mutlu Türküm diyene
Pleksi kesim makinası çözer sizin işi.
YouTube
Abi şimdi bu cam kırılmaz diye satılan dandik şeyler var çatlayan falan onlardan olmaz ama eski çalıştığım yer kendi yapmıştı nano cam kırılmaz diye böyle yumuşak bir malzeme ama sağlam baya çizilmiyor kırılmıyor. Kesilebilir diye tahmin ediyorum etrafından makasla nano büyük ekranlı bir cihazın ki alınıp uydurulabilir
YouTube
videodaki eller benim patron çekmişti![]()
Abi telefon aksesuar dukkanını yeni kapatmış biri olarak fikir vereyim, kırılmaz cam diye bilinen temperli camı kesmeye kalkarsan catlar ve kırılır. Nano camı kesersen hava yapma ihtimali %70 en guzeli buyuk bir aksesuarcıya gidip telefonunun en yakın ekran modeline sahip bir cihazın koruyucu camını uygulatman. Kırılmaz camöı nano cammı dersen kesinlikle nano camdan uygulat daha dayanıklı dusmede kırılmaz kolay cizilmez.
Çok acil değilse aliexpress'ten temin edebilirsiniz
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Page Not Found - Aliexpress.com
Şeffaf folyo aynı görevi görür mü acaba ? Kalıp alınıp kesilebilir.
Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...
Farlara stek şeffaf yaptırdım,direk aklıma geldi telefona uygulamak,çizildikçe sıcak uygula cam gibi olsun yine![]()
Umarım yardımcı olabilirim. Özelden pm gönderdim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)