Aynı bakımı adana gizerlerde 1250 tl yaptırdım. polo aracım var onun içinde buna yakın fiyat verdiler. polonun bakımını dışarıda yaptırdım. yağ motuk xclean+ yag filtresi hava polen filtresi sanzıman yağı motul, fren hidroliği motul aldım. parça 600TL, işçilik 100 tl verdim. serviste aynı işlemler 2 bini geçerdi galiba
AmcaPolo
04.05.2019
İstanbul Oto Bmw yetkili servis
F30 320
fren hidroliği
ön balata değişimi
1600 TL
"Wagen"thusiast
Vw 1.4tsi bakıma sokan var mı?
Yakın zamanda 1.6 tdi CAY motor için periyodik bakım yaptıran oldu mu hiç VW servislerinde?
Yetkili servislerin belli bir yaş üzeri araçlara bakımlarda %20-30 indirim yapıyor. ZUBİZU Servis Kampanyası
Gerçi yine geçirmenin bi yolunu bulurlar...
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
2014 leon fr 1.4 tsı 140 hp sadece yağ yağ filitresi tıpası ve contasıyla birlikte 475 lira ödedim. Hava filitresi ni dışardan alıp evde kendim değiştirdim. Ama acaip zor, gerekli.alet yoksa şu demir kelepçeleri sökmek ayrı bi dert takmak ayrı bi dert. Hava filitresi bosch marka 80 lira. İnternette 70 e falan var. Servis bu işlem için fazladan 170 lira istedi. 475 in üzerine.
İki sene önce aracın ilk bakımı 680 TL tutmuştu.
Sonra 1200'e çıktı,
Daha bir anda aynı bakım 2200 e falan çıktı..
(hiç birinde balata falan yok, balataları özelde değiştirdim.)
en son gittiğimiz bakım itibariyle borusan devri kapandı; zaten garantimiz de bitti.
aynı bakım özel serviste bu gün maksimum 900 TL.
![]()
aracın bakımı gelince sat başka araç al mantığı güzel olabilir
aracın kendi fiyatı da can yakar cinsten; ama servis fiyatı daha fazla can yakıyor.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Yağ, polen, hava filtreleri, 5w30 5lt dpfli motul yağ, on iki rot kolu, on iki balata, iscilik dahil 850 900 araliginda tutmuştu. Yer sanayi parcalar parcacidan.
1881 - 193∞
garanti bitene kadar sadece yağ bakımını serviste yaptırın , ozellikle borusan vs zaten iyi niyet diye bi kavramları yok boşa paranız gitmesin
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)