Kısmetse 10 güne yeni bir araç alacağım. ***** çekemeyen insan çok malesef. Hem küçük olması, hem kayıt süresinin uzun olması ve olabildiğince net çekmesi gerekli. Kamerayı sadece park halinde kullanmayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Kısmetse 10 güne yeni bir araç alacağım. ***** çekemeyen insan çok malesef. Hem küçük olması, hem kayıt süresinin uzun olması ve olabildiğince net çekmesi gerekli. Kamerayı sadece park halinde kullanmayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Okumadan imzalamam.....
Ben Araç ve aksiyon kameraları incelemeleri yapmaktayım bu yüzden bir çok kamera kullandım. Ama iki yıldır aktif olarak aracımda a119 modellini kullanmaktayım aşırı derecede memnunum kesinlikle araç kamerası konusunda önerebileceğim bir model![]()
Örnek çekim videolarım
Ürünün inceleme linki : VIOFO A119 V2 Version 1440P 160 Degree Wide Angle Car DVR With Gps Black Sale - Banggood.com
Çift kameralı ve çakmaklığa takılan bir kamera bakıyorum. Bu çift kameramı?
Dikiz aynasına takılandan varmış, marka önerebilecek varmı?
Tüm kameralar için zaten çakmaklıktan güç almanız önceliklidir aküden veya obd den güç almak için ayrıca aparat almanız gerekmektedir. A119 çift kamera değildir çift kameralarda genelde arka kameralar pek net görüntü alamaz bu yüzden iki ayrı kamera kullanmanızı önerebilirim. Ayna kamera konusunda jansun markasına bakmanızı öneririm inceleme sitemde alan çalışması yaptığım için aktif değil 2-3 gün içinde aktif olucaktır tekrardan inceleme linkini atarım size burdan ayna kameranında fikriniz oluşması için
Araç kapalı iken güç almak isterseniz eğer kameranıza aküden veya benim önerdiğim ve uygulaması daha pratik olan obd kablosu ile obd den bağlantı gerekir çakmaklıkta sürekli enerji olmaz olsa bile zamanla aküyü bitirir gücü kesemediği için aracın obd portunda sürekli enerji bulunmakta obd kablosu ile sürekli güç alabilirsiniz. Ayrıca güç belli seviyeye düştüğü zaman gücü otomatik keser kablo![]()
arac kapandi, kapilar kitlendi, atiyorum 10dk gecti hala mi elektirigi kesmiyor ? akuyu bitirmez mi bu durum
Genelde Tüm araçlar o şekilde çalışır ama bir kaç arabada bu durum istisna olarak sürekli enerji bulundurmakta. Budurum dediğiniz gibi sürekli enerji olduğu için aracın aküsünü bir hafta içinde çökertir bir şey bağlandığı zaman kullanılmazsa kullanılırsada ömrünü azaltıcaktır akünün Obd den güç almak daha mantıklı oluyor bu yüzden akünün voltajının düştüğünü anlayıp gücü kesiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)