Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır başım bu kokuyla dertte. ***** havalar soğuk olduğunu için hemen arabayı ısıtma moduna geçiyoru dolayısıyla kalorifere veriyoruz gazı
2 hafta önce falan araba biraz ısınmaya başlayınca açtım havalandırmayı. (ilkte cama ve ayaklara veririm). Neyse pis bi koku gelmeye başladı ve bu koku gerçekten rahatsız edecek derece, öyle geldi gitti bi koku değil. Sonra bi benzinciden bu havalandırma çıkışlarına takılan kokulardan aldım ve bu beni bir kaç gün idare etti. Kokuyu yok etmekle kalmadı içeriside güzel kokmaya başladı. (Normalde arabada sigara içilmediği için pek koku falan bulundurmam)
Neyse bi kaç gün daha geçince bu seferde ayaklara verdiğim zaman o aynı koku tekrar gelmeye başladı. Ayak üflemesine bi koku yerleştiremediğim için ona engel olamıyorum. Hatta kokuya engel olmaktan ziyade o kokunun kaynağını bulup yok etmek istiyorum.
Abimle yaptığımız kritiğe göre arabaya motor kısmından bir kedi girmiş ve oraya büyük/küçük bırakıp gitmiş.
Böyle bir şey mümkün mü? Başka bir arkadaşımda polen filtresindendir değiştir falan diyor.