Videonun altında 6 veya 7.yorumda bir arkadaş başından geçen durumu tecrübelerini, sıkıntılarını vs. çok akıcı bir dille yazmış. Okumakta fayda var süreci sırasına göre çok detaylı ve güzel bir şekilde anlatmış.
Videonun altında 6 veya 7.yorumda bir arkadaş başından geçen durumu tecrübelerini, sıkıntılarını vs. çok akıcı bir dille yazmış. Okumakta fayda var süreci sırasına göre çok detaylı ve güzel bir şekilde anlatmış.
Zamanında arkadaşıma bi typer aldık heryeri değişik
Kaportacımıza götürdügümüzde bu nasıl adam olur sorusuna ''Gürcistana götürcez orda aracı direklerden kesicez, ordan aldıgımız hatasız kasaya kaynak yapıp getircez'' demişti''Ee peki direklerde işlem oldugunu satacagımız kişi anlarsa nolacak'' diye sormuştum, ''şu halinden iyidir ama demi'' demişti
![]()
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
hort yaptığım için özür dilerim paylaşmak istemiştim.
Son dakika haberi: Mervan Tepelioğlu'nun o videosu icin bakanlık harekete gecti - Son Dakika Haberler
daha önce bu konu ile alakalı ve yurtdışından araba getirme konusunu detaylı yazmıştık.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...tml?highlight=
Yahu ben trabzonda oturuyorum gürcistan ile aramda 208 km yol var.Böyle bişey mümkün olsa yasal olarak biz gidip zaten alırız.Böyle bişey yok tamamen gürcü galeri mafyasının insanları kandırmış olup sahte ruhsat vermesidir.Türkiyede orda nasıl alıp almadığınızı kimse dinlemez bi bakmışsın kaçakçılıktan yıllarca içerdesin.Batumdan ucuza araç almayı düşünenler ülkemizi yöneten kişilerin vergi alım sistemini düşünüp sandığa giderse böyle şeylere gerek kalmayacak.Bana belki kızan olacak ne alakası var diye ama çok alakası var.Kısacası böyle şeylere bulaşmayın paranızdan olursunuz paranızda gider kendinizi cezaevinde bulursunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)