Hamster besle bence
Sen gelip alırsın işteKardeşim ne geni ya boşver birşeycik olmaz sokaktakiler muhtaç en azından birini kurtarmış olursun. Sen nasıl alıştırırsan o şekil de gider bazıları biraz hareketli olur perdelere falan tırmanır bazıları da öyle kafasına göre takılır
ama çok acayip hareketleri var eğlendiriyor
. Güven konusunda aşı vs yaptırıcaksın zaten sıkıntı olmaz.
Bende çok araştırdım bunu ve gerçekten bir köpeğe bakmayı çok istedim fakat henüz nasip olmadı.
Şu an evde muhabbet kuşu bakıyorum, eşimin şirketten arkadaşının kuşu yavrulayınca ondan aldık. Şu an 3 aylık ve gerçekten onla ilgilenmek insanı mutlu ediyor.
Geçenlerde eşimin kuzenine 1 numara Yorkshire Terrier aldık ev ortamına gayet uyumlu. Sabah çıkıp akşam geliyor tüm ev halkı köpeğin bir yaramazlığı vs' si yok. Bunun gibi bizim şirkette çalışan 2 arkadaşımda var biri büyük ırk biri küçük ırk bakıyor onlarda bir sorun olmadığını söylüyor.
Ben 0 numara Maltese Terrier istiyorum, çok küçük oldukları için dışarı çıkarmanda gerekmiyor. Pedine evde tuvaletlerini yapıyorlar. Geçen barınağa gittim, küçük ırk geldiğinde haber verecekler. Sizede tavsiyem sahiplenmeniz.
Balık al,
Bakımı kolay. Bağlanmazsın, ölürse üzüntüsü az olur.
Tatlı su ile başlar, gerekirse sonra tuzlu suya dönersin.
Renkli renkli eğlenceli oluyor. 2 haftada yarım saat ilgilenip suyunu değiştirsen kâfi. Başka bir bakım istemiyor.
Günde 1 defa da yem verdin mi bitti gitti.
iguana da olabilir
kedinin tüyü, veterineri, alışana kadar derilere zararı olası ... bizimki evde birkaç gün yalnız kalınca dolapları, çekmeceleri açıp içindekileri dışarı atıyor, ilgi istiyor sürekli![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Semender besleErzincan civarlarında çok çıkıyor.
Amfibi oldukları için bu şekilde bir ortam hazırlaman gerekiyor.
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kedinin derdi az ama masrafı cok
kedi sahibi oldugumuzda esim de calısıyordu sonradan ikizlerimiz dunyaya geldi esim isi bırakmak zorunda kaldı. bebeklerimin mecburi ihtiyaclarının dısında kedinin de mecburi ihtiyacları bana giriyor malesef.
kısırlastırma mecburi (200 lira)
2 ay önce hastalandı veteriner masrafları tahliller ve advance mama ile beraber 600 lira sonraki 2 ay advance mama kullanmak zorunda kaldık 200 de ona de 800 lira bobrek rahatsızlıgının bize maliyeti hayvan gayet saglıklı suan
3 ayda bir parazitleri ve veteriner kontrolu 100 lira
her ay 1 kilo proplan kısır kedi maması 30 lira
her ay koku yapmayan kedi kumu ''sanica'' 10 kg 30 lira
senede bir defa tras 150 lira
masrafları ciddi manada belimi bukuyor bebeklerimin heray sabit gideri 1000 tl bezi maması hastanesi kedinin ortalama aylık masrafı 250 lira cok buyuk paralar kazanmıyorum ve ciddi manada zorluyor beni.
iyi dusunup planlamakta fayda var aldım hadi eyw la bitmyor is.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Kediler narkoz ile traş edilmemelidir. Özellikle narkoz ile beraberinde traş yaptırmayın. Kediler narkozdan çok etkilenen ve hasar gören canlılardır. O nedenle narkoz ile kedinizi traş ederim diyen veterinere bir daha gitmeyin.
katılıyorum kedi aslında görünmeyen masrafları cok
yaşar kilosu pastırmyala yarısan özel diyet mama yiyor neymiş beyfendinin idrar yoları ve bagırsagı tıkanıyormuş kac kere ameliyat oldu serumlar yedi
taranmasıydı gözlerinin silinmesiydi derdi var bi dünya trip üstüne gel dersin gelmez kendi isteyince yataktan kaldırır ama
13 sene önce 300 liraya almıştım buzamana kadar maması,veteriner,ilaçlar,ameliyatlar,traşlar en az 10 bin yedi sanki özel okulda okuyan pelinsu
arkadaşlarımda tekir kedi var onlarda evdeki eşya düşmanları kırmadıkları eşya yolmadıkları kanepe kalmadı tekirlerde problem cocuk
ama hayvan evde güzel bişey evi canlı tutuyor bi hayvan alma daha şansım olsa umbrella kakadu isterim tam mevzucu kuş
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
Bizim evde muhabbet kuşu var. Acayip sıcakkanlı bi hayvan.
Ele gelir, kapısı sürekli açık dışarı çıkar içeri girer, sofrada masanın köşesinde dikilir, biraz ekmek ve marul yer, oyuncu bir hayvan. Derdi tasası hiç yok. Arada sırada yıkanırlar.
Ayda 3 lira yem masrafı, 30 tane a4 kağıt, 2 litre kadar su, yılda 1 gaga taşı 2 liralık![]()
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
sürekli yalnız kalacaksa kuş pek uygun olmaz. sıkılıyo depresyona giriyo hayvan.sabahtan akşma kadar hergün yalnız kalacaksa iyi değil. eş alırsanız muhabbet veya küçük papağanlar olabilir.
biz çok besledik kuş( muhabbet, cennet ) öyle olunca ben de kendime bi jako (afrika gri papağanı) aldım. 6 ay baktıktan sonra annemlere bıraktım tek kalınca kızıyor küsüyor hırçınlaşıyorlar. yoksa şu kadar söyleyeyim jako candırinanılmaz zeki kuşlar. büyük papağan alacaksanız ve yanlız kalacaksa çok zor. öyle muhabbet gibi cikcik de ötmez. jako, kakadu, ara gibi büyük papağanlar bağırdımı komşuyu yataktan kaldırır söyleyeyim
Bu uykuluyken
Bunlar banyo sonrası
![]()
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Ben bir ara guinea pig beslemiştim, hatun zoruyla almıştık ama sonradan sevdik.
Çok değişik hayvanlar. Mutlu olduklarında çok enteresan sesler besliyorlar. Onlara özel kafes falan yapmıştım
Sonra hayvanları pet shop'a bıraktı hanımefendi :S
Öncelikle sonuna kadar bakabileceğin bir hayvan al. Kedi olur, köpek olur kuş olur.
Neticede onun da bir canı var ve ihtiyaçları olacak. 3 gün sonra sıkılıp sahiplendirmek istememelisin.
Biz bu yüzden kendi evimizden kiraya çıktık düşün insanın hayatını ne kadar etkiliyor. İmkan varsa köpek güzel alternatif.
Yoksa balık -> kuş -> ginepig -> kedi -> köpek şeklinde gider benim sıralamam.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Evimde kedi (british shorthair), köpek (labrador) ve kuş (muhabbet) besledim köpeğim 6 ay önce vefat etti. Şu an kedi (2 yaşında) ve kuş (3 yaşında) takılıyorlar. Kedi hala kuşu yakalama derdinde asla bıkmıyor. En az masraflı ve bakımı basit olan kuş, en zor ve masraflı olanı köpek.
Balık hep uzaktan seversin ama kuş eğer sana alışırsa dibinden ayrılmaz tek sorunu bir bölgeye gitmeye alışırsa orada sabit kalıp altını pisletir. Bende bir bölgede uzun süre kalamıyor mecbur kafesine dönüyor kedi yüzünden. Fakat kafesini hiç kapatmadım ne zaman isterse girip çıkıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)