Xiaomi redmi note 4 kullaniyorum, s8 satip buna gectim memnunum.
Xiaomi redmi note 4 kullaniyorum, s8 satip buna gectim memnunum.
mi 6 4gb ram versiyonunu öneririm. 1750 tl fiyatı bütçeni biraz aşıyor ama tam f/p cihazı .chipset snapdragon 835 note 8 ile aynı.8 mp ön kamera ve arkada 2 adet 12 mp kamera var.bokeh efekti falan gayet iyi.
Arkadaşlar tevsiyeleriniz için çok tesekkur ederim. Haftasonu önerdiginiz telefonları tek tek inceleyip karar vericem bizim burada 1 tane telefoncu var onda da 5-10 tane telefon var muhtemelen sipariş üzerine getiriyor telefonları olmazsa netten bilindik alışveriş sitelerinden sipariş vericem tekrardan teşekkürler.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
2 gün önce asus zenfone 4 max aldım bataryası çok başarıli.fiyatı 1.500tl değerlendirmenizi öneririm
bende 2 ay önce samsung J7 max aldım, feci memnunum
Samsung Galaxy J7 Max - Full phone specifications
Samsung Galaxy J7 Max Dual Sim (İthalatcı Garantili) Fiyatı
arkadaşlar bu kadar çok seçenek arasında, incelemem sonucu açıkcası 2 telefon arasında kaldım maddi durumdan dolayı telefonu almak için 1 hafta beklemem gerekiyor bu süre zarfında kararımı verip İnşallah telefonu alıcam. sizce hangisini alayım?
1.seçenek:
Lenovo P2 32gb/4gb ram/2.0ghz octa core işlemci/5.5 inç ekran/pil:5100/ FİYAT: 1399 TL
2.seçenek:
Samsung Galaxy J7 MAX 32gb/4gb ram/2.4ghz octa core işlemci/5.7 inç ekran/pil:3300/ FİYAT:1230 TL
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
Bende aradım ama bulamadım bu fiyat aralığında ya da benim aradığım özellikleri taşımıyor.Telefon piyasası çok yüksek.İsteğin telefonu bulman dileğiyle...
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
Fiyatlar bencede yuksek butcemizin yettiği kadarıyla kafamiza yatan en iyi telefona bakıyorum, şuanki neredeyse kullanılmaz bir hal aldı yukarıda belirttiğim Samsung veya lenovo modeli ihtiyaclatimi karşılar diye düşünüyorum.
Samsung da beğendiğim telefon modeli ithalatçı firma garantili
bu konuda bir sıkıntı yasatirmi bilemiyorum. ekran ve işlemci olarak lenovo dan iyi fakat pil olarak lenovo daha iyi. Keşke pil durumu 5100 mah olsaydı hic tereddütsüz Samsung derdim. Telefon al-sat yapmıyorum yani değer kaybı benim için çokta mühim değil kullanıcıyım, bozulana kadar kullanırım.
Sizdeki p1 modeli sanırım öyle yazmistiniz. Bizim bir arkadasta p2 var çok memnun olduğunu söylüyor özelliklede şarj konusunda hem hızlı doluyor hem de kolay kolay bitmiyor diyor. O biraz düşeşe getirdi telefonu 11.11 mevzusunda 1250 gibi bir fiyata almıştı.şuan en uygunu 1400 TL.
Bu model ithalatçı firma garantili olduğu için garanti yönünden herhangi bir problem yaşarmiyiz? Birde 2 link atmişsiniz biri tek sim kartli diğeri çift sim kartlı modeli sanırım. Sizdeki hangisi? Batarya durumu nasıl hocam ekran ve işlemci baya büyük 3300 mah lık batarya kaldiriyormu bu sistemi?
J7 Max'ı özelliklerini görünce iPhone 6'yı satasım geldi. Fakat neredeyse 8 yıldır Apple kullanıyorum android işletim sistemine alışabilir miyim bilmiyorum.
Ortalama 400-500 daha koyup 2.el Huawei TR garantili P10 öneririm. Mi 6 ile P10 arasında kalmıştım. Garanti ve kameradan dolayı tercihim Huawei oldu. 17 Gündür kullanıyorum. İphone 6'dan geçtim, çok memnunum.
# Instagram #
Xiaomi mi5s kullanıyorum 6 7 aydır son derece memnunum performans kasa kalitesi ekran falan bence süper denebilir. Snapdragon 821li 3gb ramlı.
1.6tdi.
Ecutech.
xiaomi leri baya övüyorlar benim iphone 6 da artık yavaslıkta yerlerde surunuyor, xiaomi ye gecebilirim heran![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
huawei g8 öneririm kesinlikle sadece video çekim sesi kötüdür geri kalan herseyı bu fıyata alınabılecek en ıyı tel ozellıklerıdır.Parmak ızı koyucu dahi vardır
TeKS@S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)