Arkadaşlar çoğunuzun bu konuda fikri vardır. HD kalitede türkçe dublaj tarzı reklam takılma v.s olmayan en iyi güncel film siteleri hangileridir ? Tavsiyeleriniz varmı acaba nereye girsem reklamlardan film seçemiyorum :S
Arkadaşlar çoğunuzun bu konuda fikri vardır. HD kalitede türkçe dublaj tarzı reklam takılma v.s olmayan en iyi güncel film siteleri hangileridir ? Tavsiyeleriniz varmı acaba nereye girsem reklamlardan film seçemiyorum :S
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
öncelikle selamlar internet tarayıcına adblock ve adblock plus kurdukdan sonra
cogu film sitesinde azalıyor reklam
onun dısında hdfilmcehennemi.com | Film izle | HD Film izle 720p film izle, HD film izle, Film izle, full film izle işini görür
hdfilm de yerli film yok filmakinesinde var
Bence bu linkleri burdan vermeyin.Firmalar bu sitelere dava açıp kapattırıyor bizi forum google da en tepede çıkıyor iş almayalım başımıza sonra.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz gibi indirdim programları reklamlardan şuanlık kurtuldum gibi duruyor. Verdiğiniz siteleride baktım güzel şeyler var başka tavsiyeler varsa alabilirim tabi..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
cehennem filmi var tom hanks oynuyor onu az önce izledm mukemmel ters köşeleri var seversin 2016 nın filmi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)