User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Egzoz cezası sonrası trafik kontrolü ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Egzoz cezası sonrası trafik kontrolü ...

Bayram öncesi cuma gecesi şehir merkezinde kırmızı ışıkta rölantide beklerken sivil polis kenara çekti egzozdan cezamızı yedik. Yanlız dikkatimi çeken konu cezayı yazan memurlar trafik değilde sivil memurdu. Araç beyaz ford kurye ( yazılışını beceremedim ) iki tanede sivil memur, çok belli avlanmaya çıkmışlar. Adam ehliyet ruhsat bile istemedi direkt tc kimlikten yazdı cezayı. Duran araba rölantide ne kadar ses çıkarır. Kendimi geçtim benden önce eski model 8 silindir bi pontiac vardı. Bunun neyine yazdınız arabanın kendi sesi dedim. Ben ses duyarsam yazarım beni ilgilendirmez tarzı klasik cahil memur cevabı aldım.

Neyse ben zaten egzozu takerken o cezayı göze aldım şimdi araç trafikten men edildi bi hafta süresi var yarın cezayı ödeyip trafik şubeden meni kaldırtıcam. Şimdi işin civcivli kısmı burda aracımda orta susturucu yerine varex var. Ben aracı lifte kaldırıp bakacağını sanmıyorum eğilip baksa aracın altında plastik bir muhafaza var tam görünmüyor altı. Ben kumandadan kapatsam egzozu kumandayıda atsam cebime efendi efendi gidip egzozu değiştirdim desem kurtarabilirmiyim. Çünkü gene taktırıcam bedavadan sök tak parası vermek istemiyorum. Diyelim ki gittm memur yemedi anladı söktürmediğimi git söktür gel mi der yoksa farklı bir işlem mi uygulanır.

Eski kulağı kesiklerden yorum bekliyorum

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sevo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayram öncesi cuma gecesi şehir merkezinde kırmızı ışıkta rölantide beklerken sivil polis kenara çekti egzozdan cezamızı yedik. Yanlız dikkatimi çeken konu cezayı yazan memurlar trafik değilde sivil memurdu. Araç beyaz ford kurye ( yazılışını beceremedim ) iki tanede sivil memur, çok belli avlanmaya çıkmışlar. Adam ehliyet ruhsat bile istemedi direkt tc kimlikten yazdı cezayı. Duran araba rölantide ne kadar ses çıkarır. Kendimi geçtim benden önce eski model 8 silindir bi pontiac vardı. Bunun neyine yazdınız arabanın kendi sesi dedim. Ben ses duyarsam yazarım beni ilgilendirmez tarzı klasik cahil memur cevabı aldım.

Neyse ben zaten egzozu takerken o cezayı göze aldım şimdi araç trafikten men edildi bi hafta süresi var yarın cezayı ödeyip trafik şubeden meni kaldırtıcam. Şimdi işin civcivli kısmı burda aracımda orta susturucu yerine varex var. Ben aracı lifte kaldırıp bakacağını sanmıyorum eğilip baksa aracın altında plastik bir muhafaza var tam görünmüyor altı. Ben kumandadan kapatsam egzozu kumandayıda atsam cebime efendi efendi gidip egzozu değiştirdim desem kurtarabilirmiyim. Çünkü gene taktırıcam bedavadan sök tak parası vermek istemiyorum. Diyelim ki gittm memur yemedi anladı söktürmediğimi git söktür gel mi der yoksa farklı bir işlem mi uygulanır.

Eski kulağı kesiklerden yorum bekliyorum
    bazısı çakal. kumandalı egzoz olduğunu anlarsa aracını bağlar otoparka çeker, git ustanı çağır gözümüzün önünde değiştirsin gibi afaki talepte bulunabilir. kanunen yapabilir mi? hayır aslında yapamaz, en fazla memura yalan söylediğin için tutanak tutup seni mahkemeyle uğraştırabilir.

ancak söylediğim şeyi yaptıklarına şahit oldum. dediğin gibi egzozu kapatıp gitti arkadaş, bir tek dayak yemediği kaldı, hatta adam polis arkadaşlarını çağırıp birde onlara hakaret ettirdi çocuğa. yok bunlar bizi salak sanıyorlarda bilmem ne şeklinde başlayıp sonrasında sağlam hakaretlere maruz kalıp emniyet otoparkında egzozcu gelip krikoda egzoz yaptı arabaya, o kaynak makinalarının taşınması ustanın ayağa gelmesi filan kaç para girdi sen hesap et.

he şu da bizim başımıza geldi, emniyet cam filminden beni men etti, dedi filmleri sök gel dedi önce, sökülürken resimlerini çeksem yeter mi yoksa aracımı mı getireyim dedim, sökük resimleri çek plakada görünsün beni otoparka indirme vaktim yok dedi.

bende plakalarımı başka bir megane 2 rs siyah araca takıp resim çektim verdim meni kaldırdılar. adam masasından bile kalkmadı resmi aldı dosyaya koydu kaldırdı beni.

demek istediğim tamamen şans. risk almayı seviyorsan sen bilirsin. tavsiye değildir benimki.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

DB18a2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Egsoz cezası plakaya kesilmiyor mu? ehliyet ruhsat istemeden direk ceza kesmeye kalksa bana bi sivil ekip kimliğini görmek isterim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimliğini zaten peşin peşin gösterdi orda demek istediğim adamlar oraya ceza yazıp kota doldurmaya gelmişler tc kimlik numarasından girdi bu plaka mı dedi baktı araca yazdı yani egzoz olmasa başka bişeyden yazacaktı

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaldırdığın yere gore değişiyor , bende ön cam dahil film ve egzoz vardı çevirmede ses hiç dikkatini çekmedi direk filmlerden men verdi

cezayı odedim aynı şekilde arabayla şubeye gittim trafikten men kaldırıcaktım dedim inip arabaya bakmadı bile

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaldırdığın yere gore değişiyor , bende ön cam dahil film ve egzoz vardı çevirmede ses hiç dikkatini çekmedi direk filmlerden men verdi

cezayı odedim aynı şekilde arabayla şubeye gittim trafikten men kaldırıcaktım dedim inip arabaya bakmadı bile
    aynen bu tamamen şans işi. dediğim gibi bana sadece foto getir dedi aracı bile istemedi. bende dediğim çakallığı yapmıştım gençliğin verdiği cesaret ile. adam son anda araca bakcam dese mokoko ederdi bizi. plaka farklı şase farklı öttürürler di olan merdan ustayada olurdu onun araca takmıştım plakaları pişman mıyım evet, yine olsa yapar mıyım asla bi cam filmi parasını tekrar vermemek için nelere cesaret etmişiz. hatırladıkça kendime hakaret ediyorum
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzozdan arac baglanmıyo artık, ceza kesıp yolluyolar 7 gun sure verıyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egzozdan arac baglanmıyo artık, ceza kesıp yolluyolar 7 gun sure verıyolar
    genç arkadaşda aynısını söylemiş aslında ama onun burda sorduğu kumandadan egzosu kapatsam gidip değiştirdim diyip meni düşürtebilirmiyim yoksa kontrol ederler mi vanalı egzoz mu diye şeklinde.

benim bildiğim kontrol ederse aracı tamamen bağlayıp otoparka çekiyorlar eğer değiştirmediği halde değiştirdim diye kandırırsa ve farkedilirse ve bu sefer çekici üstünde özel izinle egzozcuya gidip geri geliyor emniyet otoparkına tekrar kontrolden sonra salıyorlar bu sefer ve çekici parası ekstra ceza v.s birşeyler yapabiliyorlar bu sefer.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamen memurun cinsligine ve ruh haline bağlı şeyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Egzoz cezasından prim alıyor polisler haberiniz olsun.Bu ara ne bulsalar keserler cezayı.

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buttim trafik şube bakıyor bu işe. orada tanıdık memur varsa halleder. yada başka tanıdığın yerde trafik şubeden tanıdık varsa o da kaldırır meni sistemden. bir aralar 300-400e kaldırıyorlardı ama şimdi bilmiyorum. ama bunu alenen yapmıyor tabi. tanıdık vasıtasıyla yapıyorlar. samimi olduğun trafik tescil işi yapan varsa bir konuş. tanıdığı varsa buttim şubede böylede çözebilirsin.
    hiç biri olmuyorsa valfi kapat git. polislerin bu sıcakta güneşin altında çok fazla ilgileneceğini sanmıyorum. fark ederse gidip söktürürsün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla niyeti bozdum gidiyorum trafik şubeye orijinal orta susturuculu kötü dün bagaja aracın altına eğilip bakıca muhafazan bişey görünmüyor söktürdüm abartı orjinali taktırdım aha buda söktürdüğüm dicem lifte kaldıracak hali YÖK internette fatura yada yazılı belge istiyor diyenler olmuş ona da sanayide söktürdüm ne faturası ne yazılı kapığıdı ağam paşam ağzı yaparım diye düşünüyorum şansımızı denicez bakalım

Niye bu kadar uğraşıyorsun diyen olursa 3 ay sonra muayene var 3 ayda iki kere sök tak yapmak istemiyorum şansımı bi deniyeceğim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmla için özür dilerim telefondan yazdım benim yazdığımı değil kendi istediğini yazıyor meret

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce egzoz muhabbetinden basima cok geldi bu durum. Ceza kestiler gectim genelde arkamdan geliyordu. Daha sonra arkadasa verdim araci emniyet amirine denk gelmisler filmden ve ceza puanindan sanirim men ettiler arabayi. Arabayi da satmistim noterde belli oldu. Emniyet de kurtlat sofrasi. Hem film hem egzoz buyuk sıkıntı oldu. Filmleri soktum gittim emniyete. Aldı makineyi ön yan çekti arkaya geldi egzozu görünce bunu cikaramam burdan calistir bakime döndü olay. Sonra kaput acmalar klasik mubabbetler falan. Olay filmden basladi motor icindeki filtreye mavi silikon hortumlarina kadar geldi. Ben anlamam orjinali nasilsa cevir gel dedi. Filtreyi bile orjinal istiyor bu arada. Hiç dert anlatmakla uğraşmadım kullandigi kelimelerden seviyeyi belli edince gittim son susturucunun kafasini kestirdim küçük kafa taktırdım gittim yine zorluk çıkardı ama noterde bekleyenim oldugu için en sonunda verdi aracı. Yani öldürmese de surunduruyorlar. Bıkıp usandirdilar. Araban kursunlansa trafikte donup bakmazlar. Ama bu egzoz film olayina takilmaya bayılıyorlar. Kanun değişse bile ben yazarim sen ugras dur mantigi var... Sans isi yani iyisine denk gelmeniz lazim...
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözümü kararttım gittim tam düşündüğüm gibi oldu kumandadan kapattım orjinal susturucuyu da attım bagaja dedim buyur değiştirttim cezalıda ödedim zaten sıcaktan dışarı çıkmaya üşeniyorlar çalıştırdım gaz bile verdirmedi direk cam filmlerime kitlendi 1 numara çok hafif film vardı direk tırnak attı sök bunları dedi geçti ağaç altına sigara yaktı el mahkum söktüm uzaktan baktı tamam dedi içeri girdik kaldırdı meni nedense cam filmine takmışlar kafayı yasak değil muhabbetine girmedim hiç adam direk ferman bende padişah benim triplerindeydi ben girerkende kapıda başka bi araç söküyordu filmleri

Uzun lafın kısası cam filmi yoksa gözede çok batan bir modifiye yoksa çok didiklemiyorlar

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bende aynı şekilde yedim, gittim içeri girdim geldi yanımda bi güzel. Sökmemiştim bende tabi filmleri. Bu ne arabanın hali dalga mı geçiyosun benimle sök ben görmeden yoksa bağlarım dedi

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sevo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözümü kararttım gittim tam düşündüğüm gibi oldu kumandadan kapattım orjinal susturucuyu da attım bagaja dedim buyur değiştirttim cezalıda ödedim zaten sıcaktan dışarı çıkmaya üşeniyorlar çalıştırdım gaz bile verdirmedi direk cam filmlerime kitlendi 1 numara çok hafif film vardı direk tırnak attı sök bunları dedi geçti ağaç altına sigara yaktı el mahkum söktüm uzaktan baktı tamam dedi içeri girdik kaldırdı meni nedense cam filmine takmışlar kafayı yasak değil muhabbetine girmedim hiç adam direk ferman bende padişah benim triplerindeydi ben girerkende kapıda başka bi araç söküyordu filmleri

Uzun lafın kısası cam filmi yoksa gözede çok batan bir modifiye yoksa çok didiklemiyorlar
    ben sana dedim bu sıcakta fazla uğraşmazlar diye. adamların sülalesi rahat. :=)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün trafiğe ruhsat almaya gittik, emniyetin otoparkın içinde kırmızı 106 duruyordu,
    Polis geçti arabanın arkasına çalıştır sonuna kadar bas dedi elemana o kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana gaza bile bastırmadı ama cam filmine takmışlar kafayı herşeyden önce cam filmi varmı diye soruyorlar öyle başlıyorlar işleme

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler