Ya bu cam filmi hala mı yasak?
Bir ara göztepede ki C bölgesine git-gel abone olmustum resmen.Bida gitmem insallahNeden ceza yediginin onemi yok, ceza yedigin hususu yaptiriyorsun memur bu sefer muayenede aracda yay var gorunuyo onuda degistiriceksin dedi, dumanalti olmustum. Ugrasilmaz
yav mk cam filmi yasağının kalktığı resmi gazetede yayınlanmadı mı?
demedilermi ön cam hariç çok koyu olmaması kaydıyla olabilir diye?
ya bize diyolar kurallara uymuyorsunuz yasaları çiğniyorsunuz diyede,kendilerinin yapamayacağı şeyleri sırf ben polisim yaparım diyip yasayı çiğneyip yapıyolar.Kendi arabaları filmli ama.Ulan hava 40 derece 40 nası film olmasın arabada.(Buarada şu zindannn,5 numaraaaa diye tabir edilen filmlere bende çok ayarım.)
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
ha buarada normalde egzoza bile yanlarında desibel cihazı olmadan yazamıyor.Ama klasik cevap ben yazarım sen iptal ettirirsin.
Allah kimseyi rütbeyle,kimlik egosuyla sınamasın.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
aynı gece fsm de sıka sıka gidiyodum bi an kırmızı ışıkta beklerken arkamda iki farklı ışık yanıp sönmeye başladı teyp açıktı anonsu duymadım dikiz aynasından bakınca farettim polis ,bi anda bi tanesi indi hızlıca arabadan ve benim aracın yanına geldi benim arabanın sag camı açıktı hemen kimliğini çıkarıp polis dedi evrak ları verirmisin dedi tabi dedim verdim uygun bi yere saga çek dedi çektim araçtan dahi inmedim daha sonra işlemi bitince ceza kesme işlemi tabi(ben ne yazacaklarını bildiğim için hiç paniklemiyom ) neyse hafif sol tarafta önümde duruyolardı sagdaki memur arabadan kafasını çıkarıp bana (gürsel bey bi imza atarmısınız
) seslendi gittim imzayı atıp ceza makbuzumu ve men makbuzumu alıp sıka sıka fsm den çıktım
( tabi ki bu başıma gelen ilk olay değil sonda olmayacak ,gülü seven dienine katlanır
)
he şimdi gelelim esas meseleye o buttime gidiyosun güzel kardeşim eksozu degiştirerek tabi ,ve bu işe bakacak memurun iyi birisi olması için dua ediyosun ve işi bitiriyosun,eyer kıl işi bilmez biri denk gelirse yandıgının resmidirbende crx varken yine ceza yemiştim orijinal crx in çift çıkış eksozunu takıp gitmiştim sıfır ,adam bana bu eksoz abart orijinal eksozu değil git bana hondadan belge getir dedi (sporgazatesi) var sen hesap et işte
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
haa unuttum beyaz bi ega sedan dı sivil aracıdireksiyonda bi tane sakallı gudubet meymenetsiz bi herif vardı tam bi ayuu
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bende fsmde yedim cezayı abi fink'in 100 metre ilerisindeki ışıklarda gece 23.11 civarıydı yalnız memurlar aynı memurlar değil demek ki canı sıkılan oraya çöküyor
Trafikten men muhabbetini hallettim şükür arabada film yoksa gerisine takılmıyorlar ama filmle bir alıp veremedikleri var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)