SAMSUNG UE 65MU9000 65'' 163 CM UHD SMART TV - Vatan Bilgisayar
55mu sunu kullanıyorum, parasının hakkını fazlasıyla veriyor (6000tl) bu da iyidir bence lakin rakamlar çok güzel o ayrı konu![]()
SAMSUNG UE 65MU9000 65'' 163 CM UHD SMART TV - Vatan Bilgisayar
55mu sunu kullanıyorum, parasının hakkını fazlasıyla veriyor (6000tl) bu da iyidir bence lakin rakamlar çok güzel o ayrı konu![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
sakın netten alım yapmayın,artık iş esnaf pazarlığına döndü.
SAMSUNG UE 75NU8000 75'' 189 CM 4K UHD SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar
lnkteki tvyi vatan cingene pazarlığı ile 13bine bıraktı...arkadaşım aldı 3 taksitle
médiocrité partout
Tekrar aynı soruyu sorucam ama bilgisi olan arkadaşlardan biraz fikir istiyorum.
65" olarak, sony, samsung veya lg bakıyordum. Sorun şu ki, tv yi koyacağım yerin tam karşısında yere kadar cam var ve ışıktan dolayı mecburen yansıma olacak. Bu yansımayı hele ki yan açılardan en az hissettirecek marka-model hangisi olur ? geri kalan detaylar çok mühim değil. tv yi sadece netflix, maç vs izlemek için kullanıyorum. Oyun oynama gibi bir kullanımım yok.
mediamrkt gıbı yerlere gıderek yansımayı test edebilirsin.
tavsıye uzerıne degılde kısısel verılerın gore secım yapman daha dogru olur .
magazada cok ısık var yansımayı mutlaka farkedersın.
o degilde fiyatları dün tesadüfen gördüm hiç alakam ve işim olmadıgından fikrim olmadıgından gözlerim açıldı aqo nedir arkadaş yaa 46 000 bine televizyon mu olur corsayı ve şayini satsam alamıyom kuş mu konduruyo
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Arkadaşlar 43' 4K TV alacağım. Bütçem 3000 civarıydı ama bu gidişle artacak biraz daha. En son 2 model arasında kaldım.
Samsung 43RU7100 ve 43RU7400
Tabii ki 7400 7100 den daha iyi ama teknik olarak farklarını kabaca anlatabilecek olan var mı? Arasında yaklaşık 500TL fark var. Bu farka değer mi?
5buçuk senedir eski TV'mi kullanıyorum. Yani bunu da en az 5 sene kullanırım bi aksilik çıkmazsa.
Vatan Bilgisayar gece 00:00 dan sonra %10 ya da %15 indirim yapıyor , ben %15 i yakaladım
55 4K tv 2019 un en iyi en gelişmiş ürünü
LİNKTE DETAYLI TEKNİK ÖZELLİKLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ
="https://www.lg.com/tr/tv/lg-55SM9010PLA"]https://www.lg.com/tr/tv/lg-55SM9010PLA[/URL]
Dünya tv lerini karşılaştırma sitesi var. Reviews and Ratings - RTINGS.com
Orada klasında en iyi
Ben aldım şu an kargoda ama yerinde gidip inceledim.. ( Mesleğimde elektronik ve Vestel eski çalışanıyım. Kalite Konttrol arge tasarılarını inceleyip hatalarını raporladığım bir görevim vardı)
Bu konuda kendime güvendiğimi söylemeye çalışıyorum.
ÇİZİK BİR ELMAS, ÇİZİK OLMAYAN BİR ÇAKIL TAŞINDAN DAHA İYİDİR
Samsung 43RU7100 - Samsung 43RU7400 Karşılaştırması - Epey
7400 modelinde yenileme hızı daha yüksek. Ledaydınlatmasistemi daha iyi. Başka fark göremedim.
Benim gibi takıntılı bri 7400 alır. Oyun ve maç izlemede farklar anlaşılabilir. Kontrast dahaiyi olabilir.
7100 standar tv izleyicisine yeterli olur..
55 inch 4K model de yapay zeka dolby vision özellik için ve wbos 4.5 versiyon pop up interette gezinti sağlamaözelliği için 1650 TL fazla verdim mesela.. 6000 yerine 7650 TL verdim
Ne güzel böyle teknik konuşuyorsun yetkili bi abiye benziyosunuz.
55inch tv almak yerine 5000 bin tl ye yaklaşık 100 inch lik bi projektor alsak nasıl olur? Tv ile arasında insan gözünün görebileceği bi fark varmı?
Viewsonic PX706HD 3000 Ansilumen 1920x1080 Full HD 2xHDMI Fiyatı
Ben de baktım bu siteden teşekkür ederim. 7400 de akıllı kumanda var, 7100 purcolor, 7400 dynamic crystal color. Bir de 7400 ün arkasında ledler var. Standart kullanıcı sayılırız. Genelde netflix vs. üzerinden dizi/film ya da xbox ı bağlayıp oyun oynuyorum. Güzel kampanya yakalarsam 7400 alırım yoksa 7100 alırım diye düşünüyorum.
Kesinlikle fark var. Projektör ile tv karşılaştırması yapılmaz.Projekör için karartma gerekir. Siyah ekran üzerinde siyahları en iyi verebilen tv iyi tv dir. Siyah beyaz perde üzerinde siyahları nasıl elde etmeyi düşünüyorsun. Projektörlerprofesyonel unum amaçlı yapılır tv izlemek mantıklı gelmiyor bana.
Kesinlikle fark var. Projektör ile tv karşılaştırması yapılmaz.Projekör için karartma gerekir. Siyah ekran üzerinde siyahları en iyi verebilen tv iyi tv dir. Siyah beyaz perde üzerinde siyahları nasıl elde etmeyi düşünüyorsun. Projektörler profesyonel sunum amaçlı yapılır; tv izlemek mantıklı gelmiyor bana.
Şahsi tavsiyem çok büyük ekran yerine ( 65" üstü gibi) normal bi ekran TV alıp ( 50-55") birde projeksiyon alırdım
Şöyleki evlerimizin birçoğu 65"-75" gibi mesafeler sürekli izlemek için çok uygun değil . projeksiyonda film maç vb izlemek için açılır sonra normal ekrana devam
Ben mesela evde bu şekilde kullanıyorum projeksiyonda 100" alıyorum daha mesafe olsa 130" e kadar yolu var perdem de motorlu tek tuşla aşağı yukarı olay bitti
Açtığım zaman millet far görmüş tavşan gibi oluyo sanki TV lerden pahalıymış gibi halbuki çok daha ucuz.
Ama tek başına projeksiyon imkansız bir olay sadece akşamları açılabilir ya da çok karanlık bir oda ile..
Bu konuda LG ile rakip sayılabilecek markalar Samsung ve Sony , kıyaslama yapılabilir artılar eksiler karşılaştırılabilir. Ama bu katogoriye eklenecek 4 marka belki Philips olabilir. Türkiyesınırları içerisinde tabi. Türkiye dışına çıkarsak lider Sharp tır. 4. color sarı fosforu icad etmiş ve kullanan tek markadır. Philips in yazılımı ve teknolojisi saydığım markaların çok gerisinde. ambilight uygulamasının görüntü kalitesine hiç birkatkısı olmaması ilebirlikte güç tüketimine olumsuz etkisi var ve smart uygulamaları internet uygulamaları çok yavaş ve eski teknoloji.
Siz olayı gayet güzel özetlediniz. Durum aynen bu. Tabi sizin ekonomik imkanlarınız eviniz salonunuz buna uygun ki yapmışsınız. Kaç kişinin ekonomisi ve evi buna müsait ? O yüzden ortadirek bir vatandaş olarak ekran boyutu 55 salonuma en uygun boy ( 7x5 = 35 metrekare ) ve görüntü teknolojisi ve teknolojik uygulamaları en yeni en gelişmiş LG 55SM9010 55" 140 CM NANOCELL 4K UHD webOS almayı tercih ettim. Samsung Qled den bile daha üstün olduğunu yaptığım fiziksel ve internet araştırmalarında bizzat gördüm.
bende su urunu dusunuyorum nanocell falan mış ne dersiniz alınır mı ?
https://www.n11.com/urun/lg-49uk7550...46.1#unf-price
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)