ürünleri göremeyen var mı ? Lacoste gömleklere bakamıyorum anasayfaya atıyor. Yoğunluktan mıdır nedir...
ürünleri göremeyen var mı ? Lacoste gömleklere bakamıyorum anasayfaya atıyor. Yoğunluktan mıdır nedir...
Amk zaten vip üye olan adamın burdaki 50-100 liralık indirime ihtiyacımı var![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
https://tablet.donanimhaber.com/stor...e74c6a2833.jpg
Sitede bulunan lacoste ayakkabılar
Ne güzel sistem vip üye alır alır artıklar da bize kalır ne anlamı kaldı indirimin?
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Vip'ler muhtemelen aldımı 10k lık falan alan, kendi dükkanlarında satan insanlar
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Benim tavsiyem böyle online birşey almayın, hep elde kalan malları çakıyorlar.
Ben hep 41 slim fit alırım mesela normal lacoste mağazasından, internetten ne zaman birşey alsam hep FR beden şeyler geldi hiçbiri uymadı, kargo vs uğraştık boşuna. Avrupaya satamadıkları herşeyi buralarda kampanya vs ayağına satıyorlar.
Halkalı 212nin ordaki Occassion Mart ayında açılacak, illa birşey alacaksanız yine bu fiyatlardan ordan görerek alın. Hoş en son orada da düzgün hiçbirşey yoktu. Eskisi gibi güzel ürünleri koymuyorlar, eskiden mağazada ne varsa 6 ay sonra çadıra düşerdi, çok güzel ürünler bulunurdu.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Paylaşmakta iyi mi ettim kötü mü anlayamadım@fthdrn
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Güneşli'nin esprisi eskidendi. Ben de Garanti'deydim. Bankanın en büyük müşterilerinden biri Eren Holding. Herkesten önce bize bilgilendirme geliyordu. O zaman ciddi derecede iyi ürünler ve fiyatlar vardı. Sabri özel tarafına açtıkları mağazada'da dediğin gibi elde kalan ürünleri çakıyorlar.
O mağazayı açmadan önce fabrikanın bahçesinde abartısız 1-2 km kuyruk olurdu![]()
Herkesin tarzı farklı ama zara ve pullandbear gibi markaların online satışı açıldığından beri ,indirimleri kovalayıp alıyorum . ***** sivas'da yok . Yıllardır şehir mağazalarından alışveriş yapmıyorum hep internetten indirim kovalayıp alıyorum şimdiye kadar da hiç sorun yaşamadım vallaha bu konuda şanslı mıyım bilmiyorum.
Online alışveriş en güzeli aslında işini bilirsen .
CİFT KAT KABAN - DIŞ GİYİM-ERKEK | ZARA Turkiye
şimdi de bunun peşindeyiz ,azer bülbül dinleyen adama yakışır mı ? @fthdrn
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)