Lg derim. Çünkü görüntü daha net gibi geliyor bana. Yalnız garantisi bittiğinde ekran ledleri değişti bir anda kararma oldu.250 tl masrafı oldu haricinde bir sorun yok. Abim ve kuzenim de lg kullanıyor suana kadar hiç bir sorun yasamadilar
Lg derim. Çünkü görüntü daha net gibi geliyor bana. Yalnız garantisi bittiğinde ekran ledleri değişti bir anda kararma oldu.250 tl masrafı oldu haricinde bir sorun yok. Abim ve kuzenim de lg kullanıyor suana kadar hiç bir sorun yasamadilar
Mini bir açıklama yapayım.4K yayın gelme tarihini belki kestirebileceksiniz.
Normal'de şuan izlediğimiz HD yayın örnek olarak startv türksat'a aylık 18.000Bin Dolar + KDV para veriyor.
4K'nında çalışması için 4 Tane HD yayın'ın bir araya gelmesi gerekiyor.
bununla ilgili'de örnek bir resim yaptım.
Resimde 4 tane hd yayın bir araya geliyor 4 k oluyor.Puzzule gibi.
18.000$ x 4 = 72.000$ para vermesi gerekiyor.
Yani TR (Dünya televizyonculuğu) 4K uydu yayın işine şuan için hayal fantezi olarak bakıyor.
NDI olarak bir IP çözüm var.Bildiğiniz CAT6 network kabloasundan yayın yapabilirsiniz bunda'da çözünürlük sınır'ı yok 4K-5K-8K gibi.
Bu NDI içinde ADSL Fiber internet'den televizyon yayınlarını izleyebileceksiniz.Buda TR'de şimdilik sıkıntı çünkü Adil kullanım kotasına yakalanıyorsunuz.
Özetle şuan medya market'lerde 4K yayın başlıyacak diye satılan ürünlerin hepsi şuan satış stratejisi.Aldığınız 4K TV belki bundan 5 sene sonra 4K desteklemiyecek.
Çünkü 4Knın kendi içinde bile 30P 50P 60P kavgası yaşanıyor.
Şuanki bizdeki HD yayın 1920/1080 25p intarlence. 1920/1080 Yurt dışındaki Televizyonlar 60P yapıyor bizdeki yayın çakma HD![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Guzel bilgiler varda bmw mercedeste bile secim yapabiliyorum canon nikon da model model bakabiliyorum tv ye geldimi tikaniyorum yapeki tv alirken ilk postta yazdiklarimin yani sira nelere bakmami onerirsiniz goruntu kalitesi ve kullanim kolayligi bakimindan
DR. OWL
Benim calistigim firma televizyon kanalarina urun satiyoruz.
KanalD star atv show cogu kanalla calisiyoruz ve urunlerin ilklerini fuarlarda demolarini goruyoruz.
Ben bundan 3 ay once media market e gittim.
2.000 TL limitim var bu paraya ne alirim dedim satisciya abi lg de kampanya var 46 bu en iyisi dedi aldim geldim.
![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an geçici olarak kaldığımız evde tv ihtiyacı doğdu ancak oda çok büyük olmadığı için 32 " bir tv bana yeterliydi. Harici uydu alıcım ve tv box'ım zaten var. O ara teknosa'da lg'nin fhd ürünü indirimliydi 640 tl gibi bir fiyata aldım. Amatör kullanıcıyı tatmin eder.
Yayın olarak zaten HD yazanların bile kalitesi ortada. En kaliteli izlediğim şey de pc'den bluray falan oluyor. İlla teknik veriye bakarak alınacaksa cd/m2 falan fistan bir çok değer var. Ama oyuncu bilgisayarı toplamıyoruz, izleyeceğimiz şeyin kalitesi belli. Ben olsam büyüklüğünü, hz olayını ve çözünürlükten başka bir şeyi hesaba katmazdım. Bir de mağazadan bakarak almak daha farklı olabiliyor.
Ju7500 sadece burada var. 55 inç ama.
Samsung 55ju7500 Led Tv-samsung Turkiye Garantilidir - n11.com
Bu teknoloji işi birazda şans işi.Geçenlerde vatan computer önünde lg televizyonu kıran bi vatandaş vardı.Bende ilk defa lg markasını telefon olarak kullandım bir daha almam.
49 inc 4k alinmaz bana göre. ufacik ekranda o kadar pikseli napacaksiniz? 55 in altina bakmayin. 60-65 bile olabilir. ama kesinlikle 49 olmasin. 55 fullhd bile olabilir aslinda. tv teknolojisi su an gecis asamasinda. oledler daha tam rayina oturmadi, 4k yayginlasmadi. o yuzden cok fazla para vermek mantikli degil bana göre. gidin mediamarkt a falan bakin görüntüsünü begendiginizi alin. size verecegim tek tavsiye 55 in alti olmasin![]()
illa smart tv olsun diye de bakmayin bana göre. 2-3 defa deneyip bi daha kullanmayacaksiniz nasilsa. islemcisine bosa yük.
Neolduysa vatan bilgisayarda gezerken gözümüz kaydı tövbeler olsun LG Oled tv yi gösterdim babama arabayı değişme düşüncemiz vardı babam vazgeçmiş iyi gel bunu alalım dedim tamam dedi annem taş koymaz babamın meşhur son dakıka vazgeçmeleri olmazsa LG Oled 55EG920V düşünüyoruz fikri olan var mı ?
DR. OWL
Direk LG
Kayınpederim beni dinlemedi Samsung aldı
Kendine sövüyor keşke seni dinleseydim diye
Eve gelen herkes hasta 140 lık var bende
Curved 4k yok gerek yok
Xbox olsun hd yayın filan çok hojdir
Digiturk 4k maç izleyeceğim dersen 4k lı al
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Samsung 65'curve ve Samsung 55'curve kullanıyorum. Eşimin ailesinde 55'lg, kardeşinde Philips 55' var.
Samsung dan şaşma derim. Philips den mutlak olarak uzak dur. Yepyeni 3 aylik televizyon 4 kez servis gördü.
LG fena değil ama bir Samsung değil.
Bu arada netflix 4k ile aynı filmi hepsinden izleyerek bu kanıya vardığımızı söyleyebilirim.
Konu ef186 tarafından (07-02-2017 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Maçla işimiz yok hiç izlemiyoruz desek yerıdır babama maç aç kanalı geçer zatende olmuşken ileriye donuk olsun sonradan bide 4k lar yaygınlaşınca 4k olsaydı demek ıstemıyorum bozulmadıgı sürece tv değişmeyiz birdaha oyuzden bugun gördüğüm 55eg920v hoşuma gitti hem oled hem curved hem 4k ama ne bilim okadar parayıda çat dıye gömmek mantıklımı bilemedim
DR. OWL
Bu işlerde herşey alana kadar hocam. Aslında sonradan bu kadar çabaladığıma pişman oldum. 4k Samsung kullanıcısıyım 55inch. Fakat o kalitede bi yayın yok ve internetten sadece ara sıra açtığım bikaç video haricinde işe yaramadı. Full HD bir tv nin her türlü 1000tl ucuza alınıp aynı işi yapabileceğine eminim.
Kullanıcı tavsiyesidir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)