bence en mantılklısı hemen bi telefon alın derin...
Printable View
bence en mantılklısı hemen bi telefon alın derin...
ben vestelin *** gibi oldugunu biliyorum kinayeli bi anlatim tarzi takinmaya calistim ama becerememisim anladigim kadariyla. beko saldi zaten turkiyeyi adamlar ingilterenin encok satan beyaz esya markalari arasinda geri donerlermi buraya. yapilmak istenen vesteli tek el yapmak.
Bugüne kadar vestelden 5 televizyon 4 klima aldım 4 sene oldu bir sorun yaşamadım neyi *** bu ürünlerin?
Hem salonda, hem de yatak odamda vestel marka tv kullaniyorum. Odamdakini 2008'de almistim bi kere bile problem cikartmadi.. Hakikaten nesi ***??
Biz bir çamaşır makinesi aldık
Öğrenci arkadaşın evine vestelden
Yürümeyi biliyor
Tv ve klima çok sıkıntı duymadım vestelde
Tüplülerde vardı patlayanı duymuştum :)
vestelin iyi ürünüde var kotu urunude var ama malzeme kalitesi olarak ben arçeliği vs daha iyi buluyorum kesinlikle gorsel olarak ve hissedilir olarak bile fark ettiğini düşünüyorum
beyaz eşyada kalite dışında en onemlisi servis yedek parça bulunurluğu bu konuda arçelik hep ilk tercihim oluyor
Kariyer.net de hala işe alım ilanları var nasıl iflas ettiler ki..
Vestel bombok bir marka, girmisken alip cikayim dedim 3 klima, 1 tv, 1buzdolabi aldim ve senede 1 ay kullanilan evde buzdolabi, tv ve klimalarin 1i bozuldu, elektrik sorunu yok servls gelip onardi ama bozuldu bikere.
Vestel klimam su attı iç üniteden Philips monitörün üzerine. Monitörden duman çıktı. Vesteli ve phlipsi çağırdım. Vestele sen garantiden klimayı yap, philipsede su girme bizim hatamız sen ücretli tamir et dedim.
Vestel ürüne arıza yok diyip garantiye girmez dedi.
Philips su girmesine ve ücretli tamir istememe rağmen, yerine yedek monitör verdi, su gireni aldı garantiden değiştirdi :) o günden beri philipse hep güveniyorum
Bimekse bir ara çok fena tazminat açılmıştı.Hızlı kargoda 3d security kullanmıyorlardı başkasının kartıyla alışveriş yapıp 3-4 saat malı alabiliyordunuz internetten.Bunu ev arkadaşım yaptı o 20 bin çarptı başkalarının kartlarını kullanarak.
Sadık'ın hiç normal bir muhabbeti ve olayı yok ,zaten sabıkalı fetönün okulundan dolayı.