bu ne ayaktır sizce? fake midir
![]()
abi iş bankası sürekli uyarıyor dolandırıcılar bu tür mesajlar atıyor itimat etmeyin diye
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
böyle mesaj atan hukuk büroları var gerçek olabilir ama aynı taktikle dolandırmaya çalışanlarda var.
banada sureklı avea hatının borcundan bahseden bır mesaj gelıyor
aradım gecen ayak yapıyorlar boyle arkadan konusmalar fln gelıyor
avukatıma soyledım
hıc ugrasma sahte dolandırıcı olduklarını soyledı
sureklı e devlet den takıp edıyorum herhanı bır borcum yok kımseye
pek kaıleye almamak gereklı boyle seylerı
Gerçek bir hukuk bürosu ve avukat ise bu tip bir dolandırıcılığı deneyeceğini sanmıyorum.
YETİMOĞLU HUKUK BUROSU RESMİ WEB SİTESİ
Burda ara bir sor mesajı sizmi attınız laayn diye
Eğer attılarsa borçla ilgili detay talep et ve bankadan teyit et.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Başkan ara numarayı tamam ödeyecem de. Migros clup kartinin numaranı ver uğraşsın dursun pezrvrnkler asgsga)
SWAT
aradımm (firmanın kendi telefonundan)
firma gerçek, iş bankası müşterileriymiş o numara da doğru , ilgili bölüme aitmiş
bölümdeki elemanlar dışardaymış
telefonu açan kişiye dedim isim yanlış, ayrıca borcum falanda yok?, iş bankasıyla işimde olmadı
bazen tel numaralarını yanlış yazıyorlar formlara muhtemelen öyledir falan dedi
beni arayacaklar (umarım)
Yetimoğlu Hukuk Burosu Şikayet ve Sorunları
Abi öncelik'le bankayla iletişime geçin bence gerçekten böyle bir borcunuz varmı ? Borcunuz olsa banka avukat'dan önce sizle iletişime geçerdi herhalde.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Önceki hat sahibinin borcu olabilirmi abi? Artık millet evi barkı telefonu herşeyi değiştirip kaçıyormuş, yeni trend bu.
Şu an oturduğum eve haciz kağıdı geldi önceki kiracı adına, evde bulamadıkları için haciz işlemi yapamamışlarmış bir dahaki seferde de evde olmazsak çilingirle açıp gireceklermiş. Bunları aradım bi güzel sıvadım eski kiracının peşine düştüler.
benim evime bi haciz borc kağıdı geldi bayağı once ad soyad doğru ama geri kalan herşey yanlış , aradım firmayı , 1 saat sonra arayıp isim benzerliği olmuş kusura bakmayın diyerek ozur dilediler
genelde firmalar kişinin kendisinin olup olmadığına bakmıyorlar adres telefon ne varsa yapıştırıyorlar mesajı tebligatı vs
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
edevletten kontrol edin, değilse sallamayın
şu sondaki b200 kodu da
B200 Bilimcell İletişim Hizmetleri Ltd. Şti. Kullanılıyor
iletişim şirketiyle alakalıymıs
bana vodafone bu gun boş
b003 diye msj att.
daa önce de bu tarz bir msj gelmişti komple yanlış ama .
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Abi bana klasik çağrı merkezi muhabbeti geldi.Bence fake yani eğer mesajdaki isim sizin değilse gerçek adınızı vermeyin sorarlarsa da.
dasestar
Yıllar önce aynı durum başıma geldi. Haliyle bende işkillenip gidip bankaya sormuştum.
Hukuk bürolarının o vesileyle öğrenmiştim. Bankadan teyid alıp borcu 4 te 1 i ile ödedim kurtuldum(kalan borcun anaparasınında yarısını)
Borcu ödeyince yazı gönderiyorlar. zaten banka bunlara devir etmişse banka sisteminde borcunuz gözükmez.
Banka hangi hukuk bürosuna devretmiş bunu öğrenmeye bakın.
İsim yanlışsa dikkate almayın, engelleyin gitsin. Muhatap olmaya gerek yok. Arada beni de eski çalışanlar için arıyorlar, avukat yamaklarını bir güzel kalaylayıp kapatıyorum.
Bence bu tip tuhafliklara onem vermek lazim
Zira etrafimiz dolandiricilarla cevrili
Bir suru haber okuyoruz, yok adamin adina hat cikarmislar, yok kredi cekmisler
Haciz gelince haberi oluyor insanin
Nufus cuzdani fotkopileriyle bile bir suru 3 kagitlar donuyor degilmi?
Bu arada avukatlik burosundan aradilar
Tel numarasi yanlis yazilmis olmali duzelteceklermis.
Mesajı iş bankası atsaydı şayet;
- ISBANKASINA OLAN BORCUNUZ yerine 43534534 (falanca numaralı) hesabınıza ait borcunuz derdi.
- İmla kurallarına ve noktalamalara dikkat ederdi, ISBANKASINA demezdi
Daha dikkatli incelesem o mesajın kolpa olduğuna dair en az 2-3 kanıt daha bulurdum ama mesai başlamak üzere kusura bakmayın.
Ve dolandırıcılara dikkat diyorum...
M50b30 - Bumblebee...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)