Kendi zamanından ornek vereyim. Belki ne demek istediğimi anlarsınız.
Abdi ipekçi niçin öldürüldü , uğur mumcu nicin öldürüldü başka köşe yazarları oldurulmedi aksine servet üstüne servet kazandılar kaostan nemalandilar.
Eminim ki aranizdada bu yazıları ile toplumu etkilediği için kazanç sağlayanlar var..
Siyasetçiler oynar bedelini bizler oderiz. Biraz uyanın. Bu işin partiler ile ilgisi yok. Bu bombaları siyasi partiler atmiyor . Siz burda tartışırken onlar mali götürüyor.
Sen Türkiye'sin büyük düşün..![]()
Yarın bi tarafımızda bi halt olmayacağının garantisi yok neyin huzuru bu?
Ülkenin başındaki tüm siyasilere ve bakanlıklardaki şahsıyetlere güvenmiyorum sadece.
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Bomba patlatınca ölen sayısı 50 kişi 100 kişi patlatan orgut böyle yaparak bir ülkeye ne kadar zarar verebilir bizi bitirebilirlermi.
Eğer biz bu patlayan bombaların yüzünden birbirimize dusersek iç savaş çıkarırsak işte o zaman düşman kazanmis olur , biz kaybederiz
tamam dayı birbirimize düşmeyelim, bize destek ol tüm siyasileri indirip yenisini geçirelim o zaman başa? belkide yeniyi denemenin zamanı gelmiştir, niye senin fikrinde birleşiyoruz? gel bizim fikirimizde birleşelim olmaz mı?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ülkemizde iç savaş cikarabirlerse , bizi Suriye benzetirlerse ne çok sevdiğin partin kalır nede ülken.
Birleşelim kenetlenelimde bi haber takıldı gözüme şarkıcı murat boz askere gitmemek için alman bi kadınla evlilik yapmış ve bedelli olarak halletmiş askerlik işini ve bugünde kendisine sorulunca kendinizi bu ülkede güvende hissediyormusunuz sorusuna kendimi güvende hissediyorum korkmuyorum demiş lan pezevenk adama sormazlarmı askere nie gitmedin o zaman die.
Diyeceğim şuki arada bu karakterde insanlar varken kime güvenip kenetlenip birlik olacağız bu verdiğim örnek sadece allah sonumuzu hayır eder inşallah.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
50-100 şehitten bir şey olmaz diyorsun yani öyle mi ? Öyle mi değil hatta bildiğin bunu savunuyorsun.
Bir şey demiyorum emmi Allah akıl fikir versin . Bunları buraya yazıp da insanlara "toplumu etkileyip kazanç sağlıyorsunuz" diye atıf da bulunma. O atıf da bulunduğun adamlar tek bir cana zarar gelsin istemediği için kükrüyor. Öyle senin gibi 50-100 tane insanımızı basite indirgemiyor.
Ne kadar garip geliyor ben cidden anlamıyorum. Bazı yerlerde hala saçma sapan yazılar görüyorum.
Fazla sürmez ileride işin rengi bize çok büyük kaçacak. (Kimse de buyrun gelin size maaş verelim de demez yani)
Sonuna kadar savaşırız diyenler de bombaya kafa atarlar artık. Devir delikanlılık devri değil zaten.
Ben Bursa'da bile 2 kere polisi arayıp ihbarda bulundum. Şaka değil korktum aq çocuğu sapık gibi duruyor sırtında çanta geldi starbucksa bıraktı çantayı çıktı direkt aradım adamlar geldi. Az daha bağıracaktım bomba var diye.
Ben bunu Bursa'da yaşıyorsam İstanbul'da yaşayan insanları düşünemiyorum. Ne kadar acı. Yazıklar olsun.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
İstanbul ve Ankara demek istedim en altta eksik yazmışım. Düzeltme göremedim postta
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Amca eski mesajlarını kontrol edesim geldi bir an bu yazdığının üstüne ama neyse ;
Hangi partiye oy verdiğini senden başka kimse bilemez neticede o ufacık kabinde yalnız başına oluyor insan..
Ama mesela benzin zammı konusuna yazdığın mesajlarla kendi kendine öyle bir algı yarattınki Liberal partiye oy verirken videon olsa yemez yani..
takdir ediyorum bu açıklamandan dolayı eline sağlık...burası artık siyaset forumu oldu olacak burada kim kime neyi kanıtlamaya çalışıyor sadece burada devleti boklamaktan başka sağa sola saldırmaktan başka bi işe yaramıyor bu yazdıklarımız bız dışarıdakilere klavye delikanlıları diyoruzda ya siz napıyosunuz? klavye başına geçiyorsunuz yaz babam yaz neye yarıyor hiç bişi sadece polemik başka hiç bişi değil biz siyaset yapmaya girmiyoruz bu foruma hergün bakıyorum bazı kişiler hep belli burada sadece sayıp sövüyor ben sizinle aynı görüşte olmaya bilirim akpartili olabilirim veya mhplide olabilirim ama burası bunları tartışcak yer değil biz bişi yazmıyoruz biz bişi demedikçe burada estirip gürlüyorsunuz sırf çirkinleşmemek için buradaki çoğu insan bazı yazılarınıza cevap vermiyor kendi görüşlerini belli etmiyor neden? uğraşmak istemiyor o yüzden evet tartışabiliriz konuşabiliriz saygı çerçevesinde,biz birlik beraberlik sağlamamız gerekirken iç savaş çıkartmak için elinizden geleni yapıyorsunuz argo konuşacam ceza meza umrumda değil sokacam chpsinede mhpsinede akpartisinede bizde üzülüyoruz onlar bizimde abilerimiz kardeşlerimiz evlatlarımız siz kendinizi sosyal medyalarda göstermeyi çok sevdiğiniz için yazıyorsunuz saygılı olun saygılı bizde size saygı duyalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)