User Tag List

Sonuçlar: Kendini bu ülkede güvenli ve huzurlu hissediyormusun?

Katılımcı sayısı
189. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Buralar Çok Güvenli ve Huzurlu

15 7.94%
  • Hayır La her tarafta bomba patlıyor körmüsün kardeş

174 92.06%
Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
98 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Kendini bu ülkede güvenli ve huzurlu hissediyormusun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mubarek kandil gecesi daha fazla uzatmak istemiyorum. Dışardan düşmanlar saldırırken icerdende biz yikmayalim birlik ve beraberlik içinde olalım bu olaylar siyaset üstü, ülkemize karşı yapılmış düşmanlıklar..
    Toplumun diğer kesimlerinde başkanlık sistemi benimsenmedi, ülke olarak birlik olmamız gereken bu günlerde çıkmasını doğru bulmuyorum der mi akp sizce?

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi zamanından ornek vereyim. Belki ne demek istediğimi anlarsınız.
    Abdi ipekçi niçin öldürüldü , uğur mumcu nicin öldürüldü başka köşe yazarları oldurulmedi aksine servet üstüne servet kazandılar kaostan nemalandilar.
    Eminim ki aranizdada bu yazıları ile toplumu etkilediği için kazanç sağlayanlar var..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi zamanından ornek vereyim. Belki ne demek istediğimi anlarsınız.
    Abdi ipekçi niçin öldürüldü , uğur mumcu nicin öldürüldü başka köşe yazarları oldurulmedi aksine servet üstüne servet kazandılar kaostan nemalandilar.
    Eminim ki aranizdada bu yazıları ile toplumu etkilediği için kazanç sağlayanlar var..
    uğur mumcu akp gibi fetö gibi ismail ağa gibi cemaatlerin ne kadar tehlikeli olduğunu yazdığı için öldürüldü. akpyi koruduğu için değil, yada onların kökleri olan refahı v.s yi değil.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toplumun diğer kesimlerinde başkanlık sistemi benimsenmedi, ülke olarak birlik olmamız gereken bu günlerde çıkmasını doğru bulmuyorum der mi akp sizce?
    Ben ne diyorum sen hala akp CHP diyorsun. Yahu ülken elden gidiyor yakında suriyeye donucez bunu siyasi partileri yapıyor sanıyorsun.
    ABD başkanın bile kukla olduğu bir dünyada yaşıyoruz biraz büyük düşünün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyasetçiler oynar bedelini bizler oderiz. Biraz uyanın. Bu işin partiler ile ilgisi yok. Bu bombaları siyasi partiler atmiyor . Siz burda tartışırken onlar mali götürüyor.

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen Türkiye'sin büyük düşün..
    Yarın bi tarafımızda bi halt olmayacağının garantisi yok neyin huzuru bu?
    Ülkenin başındaki tüm siyasilere ve bakanlıklardaki şahsıyetlere güvenmiyorum sadece.
    06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
    06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bomba patlatınca ölen sayısı 50 kişi 100 kişi patlatan orgut böyle yaparak bir ülkeye ne kadar zarar verebilir bizi bitirebilirlermi.
    Eğer biz bu patlayan bombaların yüzünden birbirimize dusersek iç savaş çıkarırsak işte o zaman düşman kazanmis olur , biz kaybederiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam dayı birbirimize düşmeyelim, bize destek ol tüm siyasileri indirip yenisini geçirelim o zaman başa? belkide yeniyi denemenin zamanı gelmiştir, niye senin fikrinde birleşiyoruz? gel bizim fikirimizde birleşelim olmaz mı?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkemizde iç savaş cikarabirlerse , bizi Suriye benzetirlerse ne çok sevdiğin partin kalır nede ülken.

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birleşelim kenetlenelimde bi haber takıldı gözüme şarkıcı murat boz askere gitmemek için alman bi kadınla evlilik yapmış ve bedelli olarak halletmiş askerlik işini ve bugünde kendisine sorulunca kendinizi bu ülkede güvende hissediyormusunuz sorusuna kendimi güvende hissediyorum korkmuyorum demiş lan pezevenk adama sormazlarmı askere nie gitmedin o zaman die.
    Diyeceğim şuki arada bu karakterde insanlar varken kime güvenip kenetlenip birlik olacağız bu verdiğim örnek sadece allah sonumuzu hayır eder inşallah.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bomba patlatınca ölen sayısı 50 kişi 100 kişi patlatan orgut böyle yaparak bir ülkeye ne kadar zarar verebilir bizi bitirebilirlermi.
    Eğer biz bu patlayan bombaların yüzünden birbirimize dusersek iç savaş çıkarırsak işte o zaman düşman kazanmis olur , biz kaybederiz
    50-100 şehitten bir şey olmaz diyorsun yani öyle mi ? Öyle mi değil hatta bildiğin bunu savunuyorsun.

Bir şey demiyorum emmi Allah akıl fikir versin . Bunları buraya yazıp da insanlara "toplumu etkileyip kazanç sağlıyorsunuz" diye atıf da bulunma. O atıf da bulunduğun adamlar tek bir cana zarar gelsin istemediği için kükrüyor. Öyle senin gibi 50-100 tane insanımızı basite indirgemiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50-100 şehitten bir şey olmaz diyorsun yani öyle mi ? Öyle mi değil hatta bildiğin bunu savunuyorsun.

Bir şey demiyorum emmi Allah akıl fikir versin . Bunları buraya yazıp da insanlara "toplumu etkileyip kazanç sağlıyorsunuz" diye atıf da bulunma. O atıf da bulunduğun adamlar tek bir cana zarar gelsin istemediği için kükrüyor. Öyle senin gibi 50-100 tane insanımızı basite indirgemiyor.
    Zaten allah bunları bırakıp hep gençleri alıyor ya o zoruma gidiyor.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar garip geliyor ben cidden anlamıyorum. Bazı yerlerde hala saçma sapan yazılar görüyorum.

Fazla sürmez ileride işin rengi bize çok büyük kaçacak. (Kimse de buyrun gelin size maaş verelim de demez yani)
    Sonuna kadar savaşırız diyenler de bombaya kafa atarlar artık. Devir delikanlılık devri değil zaten.

Ben Bursa'da bile 2 kere polisi arayıp ihbarda bulundum. Şaka değil korktum aq çocuğu sapık gibi duruyor sırtında çanta geldi starbucksa bıraktı çantayı çıktı direkt aradım adamlar geldi. Az daha bağıracaktım bomba var diye.
    Ben bunu Bursa'da yaşıyorsam İstanbul'da yaşayan insanları düşünemiyorum. Ne kadar acı. Yazıklar olsun.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten allah bunları bırakıp hep gençleri alıyor ya o zoruma gidiyor.
    Bu akşam ki duamı dile getirdin kanka

Allah kabul eder inşallah

Masumların canı yeteri kadar yandı
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul ve Ankara demek istedim en altta eksik yazmışım. Düzeltme göremedim postta
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim hangi partiye oy verdiğini nerden biliyorsun. Bu forumun neresinde bir parti hakkında taraflı yazı yazmıştım.
    Tam aksine ben burda Bombayı patlatıyor kardeşlerimizi oldurenler düşmanlarımızın üstüne birlikte yürümek yerine halkımız,i bölmeye yönelik çalışmaların yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
    Amca eski mesajlarını kontrol edesim geldi bir an bu yazdığının üstüne ama neyse ;

Hangi partiye oy verdiğini senden başka kimse bilemez neticede o ufacık kabinde yalnız başına oluyor insan..

Ama mesela benzin zammı konusuna yazdığın mesajlarla kendi kendine öyle bir algı yarattınki Liberal partiye oy verirken videon olsa yemez yani..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şakamı bu konu, neyi tatmin ediyosunuz? Güvendeyiz yada değiliz demek neyi değiştiricek amaç ne?
    İnsanlığımızdan kaybediyoruz, koşarak gelen canlı bombayı amerikada olsa sıkar indirirkerdi, bomba olmama ihtimalini yok sayarlardı bizde öyle değil ama izleyin kaç kişi yürüyor üstüne. Üzülüyoruz, kan ağlıyoruz yapılan yanlışların hepimiz farkındayız ama bu konu neden?

Madem siyaset konuşulacak bu forumda, minare çalınmadan yargılayalım imamı adam gibi. Yaşanan acının üstüne bu forumda bu konu ne? Aq bilmiyomuyuz biz neyin ne olduğunu, güvende hissetmesek bile inadına güvendeyiz dememiz gereken yerde bu konu ne? Meşhur olma çabasını, piyasa yapma çabasmı? Olaydan sonra aklına nasıl bu anketi başlatmak geliyor sayın konu sahibi?

Belki siyasi olarak aynı düşünceleri paylaşıyoruz ama yine soruyorum olaydan sonra bu anket niye???

Aynı siyasileri taşlayalım, sövelim seçmeyelim gerekirse gömelim, yanlışı yapan hesabını versin ama çıkıpta güvende değilim diyen varsa elinden gelen varsa yapsın yoksa kapı belli yol belli!
    Evladını kaybedeb adam vatan sağolsun diyor, keşke kaybetmese keşke demek zorunda kalmasa ama sana ne oluyor arkadaş güvende değilim ne
    takdir ediyorum bu açıklamandan dolayı eline sağlık...burası artık siyaset forumu oldu olacak burada kim kime neyi kanıtlamaya çalışıyor sadece burada devleti boklamaktan başka sağa sola saldırmaktan başka bi işe yaramıyor bu yazdıklarımız bız dışarıdakilere klavye delikanlıları diyoruzda ya siz napıyosunuz? klavye başına geçiyorsunuz yaz babam yaz neye yarıyor hiç bişi sadece polemik başka hiç bişi değil biz siyaset yapmaya girmiyoruz bu foruma hergün bakıyorum bazı kişiler hep belli burada sadece sayıp sövüyor ben sizinle aynı görüşte olmaya bilirim akpartili olabilirim veya mhplide olabilirim ama burası bunları tartışcak yer değil biz bişi yazmıyoruz biz bişi demedikçe burada estirip gürlüyorsunuz sırf çirkinleşmemek için buradaki çoğu insan bazı yazılarınıza cevap vermiyor kendi görüşlerini belli etmiyor neden? uğraşmak istemiyor o yüzden evet tartışabiliriz konuşabiliriz saygı çerçevesinde,biz birlik beraberlik sağlamamız gerekirken iç savaş çıkartmak için elinizden geleni yapıyorsunuz argo konuşacam ceza meza umrumda değil sokacam chpsinede mhpsinede akpartisinede bizde üzülüyoruz onlar bizimde abilerimiz kardeşlerimiz evlatlarımız siz kendinizi sosyal medyalarda göstermeyi çok sevdiğiniz için yazıyorsunuz saygılı olun saygılı bizde size saygı duyalım

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1881 - 193

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    resim diye koymuşum pardon

1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler