Felaket reklam çıkıyor ve kapat kapat bitmiyor benim telefonda mı bir acayiptik var sitede mi çözemedim? Başka olan var mı aynı durumda
Felaket reklam çıkıyor ve kapat kapat bitmiyor benim telefonda mı bir acayiptik var sitede mi çözemedim? Başka olan var mı aynı durumda
YamahA Xmax 250 ABS
Cıkıyor evet...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Sabah sabah bende apple'ı arama sebebi oldu bu olay. Dedim telefona virüs girdi herhalde meğerse site ile ilgiliymiş. En nefret ettiğim şeydir şu reklamlar. Ciddi derece de reklam çıkıyor.
Bende de çıkmaya baslamis bugün. Ama telefonda hic bi eklenti program olmamasina ragmen, reklam cikar cikmaz kendi kapaniyor.
Bendede bu sabah itibariyle var ama çıktığı gibi kendi kapanıyor anlamadım bu sitede oluyor bitek
Bende de çıkıyor
Çıkmamasıni istiyorsanız
App Store'dan bir içerik engelleyici uygulaması indirin.
Ayarlar > Safari > İçerik Engelleyiciler'e dokunun, ardından istediğiniz genişletmeleri ayarlayın. Birden fazla içerik engelleyici kullanabilirsiniz.
Ben yaptım düzeldi
Gece 04 gibi başladı olay
İlk önce virüs yedim sandım
Sonra farklı tel. Ve tablette aynı olayı görünce
Foruma atak olduğunu anladık, şu anda hala devam ediyor
group b ___
Suan hala devam ediyor asiri derecede oyun ve iphone reklami var.Sanirim ya saldiri yada ftp virus bulasmis.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bendede ekrana resim çıkıyor facebok falan yazıyor 1 saniye durmadan flaş gibi çakıp kaçıyor kerata
Dedim noooliiy bu telefona
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Siz yazınca farkettim bende mobilden girdim teknoloji kamera vs reklamları çıkıyor. Pc de sorun yok adblock sağolsun
DR. OWL
Bilgisayarda da aynı sıkıntı girmek imkansız yazmak mesele iPhone reklamı geliyor paso düzeltirler eminim
YamahA Xmax 250 ABS
Sabah sabah telefonla o kadar uğraşacağıma keşke bilgisayardan girmeyi deneseymişim. Virüs kaptım sandım bi dünya uğraştım.
androidciler:
free addblock browser indirin marketten oye girin.
pc tel farketmiyor hep reklam cikiyor.telden girenler dediğim tarayiciyi indirsin.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)