Zamanında façalardan ve dikiş izlerinden dolayı araya adam koymamıza rağmen giremedik. Konu güncellendikçe imrenmeye devam ediyorum. İnşallah para için değilde gerçekten yürekten isteyen arkadaşlarımız katılır.
Zamanında façalardan ve dikiş izlerinden dolayı araya adam koymamıza rağmen giremedik. Konu güncellendikçe imrenmeye devam ediyorum. İnşallah para için değilde gerçekten yürekten isteyen arkadaşlarımız katılır.
"Özel harekatçı olmak" isimli kitap basıldı şu günlerde. 90larda ve gunumuzde doğuda polisimizin yaşadığı olayları hatıraları, nasıl zorluklarla mücadele ettiklerini vs içeriyor. Başvuru sürecindeyken alınıp okunulmalı. Kafanızda daha da netleşir. Ben hep dinliyordum büyüklerimden yasanilan anıları hatıraları. Kitabı da imzalı olarak temin edicem en kisa zamanda.
Giderken eşortmanla gidiliyor (boşuna takım giymeyin) ön sağlık için ilk aşamada zaten soyuyorlar, buradan geçenler ikinci aşama parkura giriyor ( mutlaka şort alın avantaj sağlar) spordan geçenleri soyunma odasına yolluyorlar (herkes üzerini değişiyor) tabi istersen değişmezsin zorlama olan veya kesin kural olan birşey değil. üzerine ciddi birşeyler giymekte yarar var sonra görevli bir memur aşağı yukarı 10'arlı bir grubu alıp sözlü mülakatın yapılacağı binaya götürüyor. bu binada sözlü mülakat gerçekleşip mülakattan çıkanı kimseyle konuşturmadan dışarı çıkartıyorlar
Direk boy olarak bir istekleri yoktur ama boy kilo oranına mutlaka bakılıyordur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Boy erkeklerde 167cm olması lazım en az. Yalnız şöyle birşey var boyu aşağı yukarı 2 cm kısa ölçüyor ( dışarda ölçtüğümdede ayakkabısız çıplak ayakla ölçtüm)
Boy kilo oranı (vucut kitle indeksi) 18.00 - 27.00 arası olması gerek ( google'a Vucut kitle indeksi yazıp hesaplayabilirsiniz)
Bugünden sonra başvurular kapandı arkadaşlar 75 lira bankaya yatırılıp gerekli açıklamalar siteden beklenecek artık
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
- Sağlık ve mülakattan geçtik seçildik diyelim eğitim nerede yapılacak 15 hafta sürecek sanırım? Bu süreçten bahsedebilir misiniz neler bekliycek bizleri...
SKODA SIMPLY CLEVER
eğitim en az 6 ay olmak zorunda. buda intinbak süreci ve tatiller hariç yani 7 ayı buluyor. Okullar bildiğim Bilecik ve Balıkesir pöh eğitimi veriyor tabi bir kaç tane daha okul vardı (6 adetti yanılmıyorsam). hatta 17. dönemde örneğin ilk 3 ay polislik eğitimini Diyarbakır'da, pöh eğitimini farklı ilde alanlar oldu. ama eğitim süresi daha da uzayabilir. çünkü teşkilatta şuan için mezun edilen seviye minimum önlisans yani PMYO okuyanlardı. lise mezunu alım olunca belki bu arkadaşlarıda pmyo gibi uzun bir süreçte mezun edebilirler. başvuran herkesin inşallah gönlünce olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)