Sorum belli arkadaslar D14 Motorumda 10-40 castrol kullanıyorum sıkan birisiyim hem performans hemde motor acısından degistirmek istiyorum sürekli o yagda kullanılcak bundan sonra Motul-Mobil-Castrol ne koymalıyız.
Sorum belli arkadaslar D14 Motorumda 10-40 castrol kullanıyorum sıkan birisiyim hem performans hemde motor acısından degistirmek istiyorum sürekli o yagda kullanılcak bundan sonra Motul-Mobil-Castrol ne koymalıyız.
10-40tan devam edin bence 10-60 önümüzde kış gereksiz olacaktır, yada 5-40 tam sentetik yağ kullanın.
SSD-S2k
10-40 yağ ile ralli tırmanma pist olarak kaç tane yarışa katıldım. Hiç birşey olmadı. Araçları sattım hala aynı düzen yarışıyor. Kasmaya gerek yok bu kadar.
Niye değiştirmek istiyosun sebebi nedir? yağ mı yakıyosun?
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
ikiside yüksek sıcaklıklarda özelliğini yitirmeyen güzel yağlar. ama kışa girerken 5w-50 doğru seçim olur. 5w-50 sadece mobilde var bildiğim kadarıyla.
marka takıntısı yapmayın. castrol isim yapmış eyvallah ama kutunun arkasını çevirip okursanız bp tarafında üretilmiştir ibaresini görebilirsiniz. 10-60 falan çok gerekli değil. stok motor bi araç için 10-40 yeterli gelecektir
opelinde gm yağları var arkasına bak opet üretiyor10-40 kafi şuanlık
Herhangi bir işleme gerek yok. 10w40 dan tek dezavantajı fiyatıdır.
Ben 80 bin kmdir 5w50 kullanıyorum. Yaz kıs... bir yamugunu gormedim 8000 olmadan degıstırıyorum. Ancak son degısımde ankara da 4lt olarak yeni yretim bulamadim. En yenisi 2011 idi ben de 2014 uretim 1lt aldım.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
5-50 De kullanırım sorun degil hangisi iyi gelirse onu koyalım
bencede cok fazla kasmaya gerek yok eger yuksek ısılara kadar dayanan bır yag arıyorsanız 10-60 zaten tr sartlarında kımse kısın arcını cıkartmıyor kar yagınca illede full sentetık alacaksanız 5w40da olur 5w50w da olur yok farklı bırseyler denıcem dıyorsanız mobilin 0w40 esp yaglarını fırma kendısınden cok emın konusuyor her arac için oneriyor ne kadar verımlı olur deneyıp gormek lazım japon motorlarında daha cok hondanın motorlarının cogunda yag eksıltme muhabbetı yok ısı olarakda suan kullandıgın yagla aynı ısı degerlerıne kadar ulasabılıyor. istersen yag firmalarının sıtesıne gır senın motorun için kullanabilecegin secenek ve altarnatifleri onune dökuyor.
tercih sana kalmıs ben bundan oncekı 90 model bmw aracımda m20 motorda 20w50 mınarallı yag kullanın dıyorlar ben deneme için 10w60 kullandım standartında ve belırlı km asmıs motor olmasına ragmen yag yakma seviyesi azaldı ama genelde bmw ustalarında sordun mu daha ince ya yakar onu fln diyorlar birazda kendin tecrube ederek denersen daha ıyı sonuc alabılırsın.
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Öncelikle aracın km'si kaç ? Bende 2 bakımdır mobil 5w50ye döndüm ve gayet memnunum aracım 201.000km de fabrika çıkış yağ eksiltme mevcut ***** ilk çıkan vvt-i motor şu anda epey bi azaldı önceden motul 10w40 kullanıyordum ona göre viskosite arttığı için azaldı tavsiye ederim. Ama km düşükse 5w50 gibi bir yağa çıkmaya gerek olduğunu düşünmüyorum sonuçta motorda aşınma yok denilecek kadar azdır boşuna motora extra yük edicek bir yağa gerek yok ama km yükseldikçe 160-170.000den sonra 5w50ye dönülebilir memnunda eder diye düşünüyorum. Herkesin dediği gibi eğer ki km düşükse 10w40 yerine 5w40'a geçip soğuklarda daha rahat ettirir diye düşünüyorum hemde tam sentetik yağa geçmiş olursunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)