[B]Uzun bi karar aşamasından sonra mazda 323 1.8 famillia da karar kıldım. Bu aracı nasıl bilirsiniz tavsiye eder misiniz ?/B]
[B]Uzun bi karar aşamasından sonra mazda 323 1.8 famillia da karar kıldım. Bu aracı nasıl bilirsiniz tavsiye eder misiniz ?/B]
Ben kullanmıştım LPG'li modelini. Gayet iyiydi. Gidişi, hızlanışı hoşuma gitmişti açıkçası. Ben gayet alınabilir buluyorum. Ama süspansiyonlarına dikkat et. Ve eski araba aldığını aklında tutarak kontrolünü yap almadan.
91 Miata - Sold
06 Pug207 - Sold
06 Sorento
Laurel coming soon...
1.8 motor mazdanin Bp kodlu motorudur. Bu motor saglam ve kendini ispatlamistir. Stok motor 200 hp civarina kadar turbo ile kullanilabilir. Atmosferikken kirilmasi imkansiz. Aracin arkasi bagimsiz salincakli ve viraj cubukludur. Klimalisi olursa temiz kullanilmis uzun sure binersiniz. Parca konusunda da Istanbulda sorun olmaz.
Doğru ellerde kullanılmış bir araç bulursanız üzmez ve parasını sonuna kadar hak eden araçlardır...
Ömer'e ek olarak
99 sonrası 323ler BJ motor kodu ile gelir ve 323lerde değil 626larda kullanılan motorlarla benzerlik gösterir. BP kadar oynamaya müsait olmadığı biliniyor lakin stock kullanıcılar için BPden daha performanslı ve yakıt olarak daha başarıldır.
İmkan ve bütçe varsa kesinlikle 99 üzeri 323ler alınmalıdır. 1.8lerde ABS ve iki hava yastığı standart, klima opsiyoneldi satıldığında ama genelde klima bulunuyor çoğunda. GT donanım bulursan zaten hiç kaçırma...
Seçenekler az ise, hangisi daha az ellenmişse o alınabilir.
90 1,6 323hb, 94 1.6 323hb, 98 1.5 323, 98 1.8 323, 96 1.8 lantis otomatik, 98 1.8 lantis manuel, 99 Astina(323hb) 1.8 GT sahibi oldum... İçlerinde yer eden kesinlikle Astina GT idi... Bulmak zor yanlız... GTlerde yol bilgisayarı, yan hava yastıkları, sis farları, enkei 15" jantlar, direksiyondan kumanda teyp TCS gibi ekstralar var.
İşin zor, temiz 99 bulmak zor, olmazsa diğerlerine de bak tabiki... Benden bu kadar
Loading site please wait...
GT donanımlı buda...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
1 yıldır yakın arkadasım her turlu işkenceyı yaparaktan kullanıyor. Araca masaşllah motor saglamlıgı efsane.
Sınıfının en genıs dız mesafesıne sahıp arka koltuklarda.
15 lıraya alınacak en ıyı araç kesınlıkle.
yururu cok cok ıyıdır. motoru yukleme acısından kapasıtelıdır. 7700 devir donebılmektedır. kı boş donmemektedir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)