User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Fiat Bravo HGT 2.0 5 Silindir 155 HP ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu beni sene 2012ye götürdü askere gitmeden alfa 156m vardı 2.0 t.s zorunlu ayrıldıktı satmıştık,asker dönüşü hgt değilde hlx aldım mk2 154lük.hgt alacaksan mk1 kesinlikle,mk2lerde gaz pedal potansiyometresi denen zımbırtı bozuluyor ki ben aldığımdan 45 gün sonra bu parça bozuldu 1538 tl vermiştim potansiyometreye o zamanlar sonrasında ya enjektör kaynaklı yada lpg kaynaklı emme manifoldunu patlattı araba onada 2500 lira civarı verdim vis valfi hariç.frenleri zayıftır söyliyim.yol tutması fena değil ama sesi harikadır şuanda megane 2.0 f7r kullanıyorum halen sesini ararım 20v'in.triger değişmen içinde motor indiriyorsun,motor inmedende değişiyor aslındada ben motoru indirtmiştim değiştirken.şuanda satılıklarda ankarada ast garage seyfi'nin güzel durumda mk1 hgt'si var yeşil renkli alacaksan onu incele derim.hgt haricinde temizini bulman kaydıyla megane 2.0 f7r'da bakabilirsin

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu beni sene 2012ye götürdü askere gitmeden alfa 156m vardı 2.0 t.s zorunlu ayrıldıktı satmıştık,asker dönüşü hgt değilde hlx aldım mk2 154lük.hgt alacaksan mk1 kesinlikle,mk2lerde gaz pedal potansiyometresi denen zımbırtı bozuluyor ki ben aldığımdan 45 gün sonra bu parça bozuldu 1538 tl vermiştim potansiyometreye o zamanlar sonrasında ya enjektör kaynaklı yada lpg kaynaklı emme manifoldunu patlattı araba onada 2500 lira civarı verdim vis valfi hariç.frenleri zayıftır söyliyim.yol tutması fena değil ama sesi harikadır şuanda megane 2.0 f7r kullanıyorum halen sesini ararım 20v'in.triger değişmen içinde motor indiriyorsun,motor inmedende değişiyor aslındada ben motoru indirtmiştim değiştirken.şuanda satılıklarda ankarada ast garage seyfi'nin güzel durumda mk1 hgt'si var yeşil renkli alacaksan onu incele derim.hgt haricinde temizini bulman kaydıyla megane 2.0 f7r'da bakabilirsin
    Şuan Konuya Girip Tam Onu Soracaktım F7R Alınabilecek Bir Araçmı ? 18 Lira Civarı LPG'li Temiz Bulunurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan Konuya Girip Tam Onu Soracaktım F7R Alınabilecek Bir Araçmı ? 18 Lira Civarı LPG'li Temiz Bulunurmu ?
    Ben 2014te 16ya almıştım ama arayana kadar göbeğim çatlamıştı bulunur diye tahmin ediyorum,bi şey olursa pm at yardımcı olurum.Ama yok ben hgt istiyorum dersen dediğim hgtye kesinlikle bak

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bravonun 1.6sını kullanıyorum şu an lpg yok benzinli. Motor olarak hgt sx karşılaştırmasını yapamam ama 1.6sı bana yetiyor. Onun dışında yol tutuşunu beğeniyorum,koltukları rahat, iç hacmi bana göre bile uygun boyum 1.93 kuzenin 2004 model mercedes c230 stationwagonunda arka koltukta oturduğum zaman kafam tavana değer, boynumu bükerken benim araçta 1-2 parmak boşluk kalıyor. Van tarzı araç değildir konforludur. İlk aldığımda farlar berbattı depo mercekli farla osram nightbreaker taktım huzura erdim. hgt ile benimki arasında ortak noktaları değerlendirdim. Motor dışında sormak istediğin olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

raja52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugüne kadar 3 tane Marea HLX (motoru aynı), hastası olmama rağmen kesinlikle alınmaz şu tarihten sonra. Al benim gibi bir DTI kafan rahat etsin

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz bi hgt bulursan tadindan yenmez. Ama hgtler oyle 5silindir 147hp 20valf olmasina aldanmayin cunku gitmiyor. Ses var goruntu yok desem tam olur. Ama keyifli konforlu aractir temizi sorun cikarmaz ve suan temiz bi elin parmagini gecicek kadar yoktur olanlarda ya satilik degil yada satanlar degerinden fazla para istiyor. Onun yerine megane f7r, astra gsi, corsa dti bakman daha iyi olur bence

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slipshod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bravonun 1.6sını kullanıyorum şu an lpg yok benzinli. Motor olarak hgt sx karşılaştırmasını yapamam ama 1.6sı bana yetiyor. Onun dışında yol tutuşunu beğeniyorum,koltukları rahat, iç hacmi bana göre bile uygun boyum 1.93 kuzenin 2004 model mercedes c230 stationwagonunda arka koltukta oturduğum zaman kafam tavana değer, boynumu bükerken benim araçta 1-2 parmak boşluk kalıyor. Van tarzı araç değildir konforludur. İlk aldığımda farlar berbattı depo mercekli farla osram nightbreaker taktım huzura erdim. hgt ile benimki arasında ortak noktaları değerlendirdim. Motor dışında sormak istediğin olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
    Bende 3 senedir 1.6sx kullaniyorum 98 model dediklerinde haklisin ciddi konforlu ve rahat arac suana kadar hic sorun cikarmadi yagini suyunu koydum her 10 binde bakimini yaptim hic canimi yakmadi sukur ins bisey olmaz bundan sonrada

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 3 senedir 1.6sx kullaniyorum 98 model dediklerinde haklisin ciddi konforlu ve rahat arac suana kadar hic sorun cikarmadi yagini suyunu koydum her 10 binde bakimini yaptim hic canimi yakmadi sukur ins bisey olmaz bundan sonrada
    Aynı şekilde ilk sahibinden 68bin civarı kmde aldım sadece ilk alındığında gaz yememe sıkıntısı vardı vuruntu sensöründen çıktı sorun değiştirdim düzeldi maşallah o zamandan bu zamana sıkıntısız yağını suyunu değiştirip biniyorum
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    B gsi düşün..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hgt ıcın herkes yorumlarını yazmıs ama cogu kişinin gozden kaçırdıgı bızım de tesadufen keşf etmıs oldugumuz bır arac 1.8 mazda 323 kaç hp oldugunu bılmıyorum ama elektrıksel olarak saglık olanlarının efsane yururu vardır. Ama cogu kımse bılmez.

Yakın arkadasıma aldık motor mekanık saglamlıgına kımse bır sey dıyemez. sonucata mazda ve japon.

Artı arac 7800 devır donmekte ve 7800 e kadar cıddı saglam yukselen tork grafıgını koltukta otururuken hıssedersınız.

Dohc cift egaantırık. Yarın obur gun egzantırık işletcem esenız avantjdır bu.

Sanzumanı klasık japonlar gıbı bıraz uzundur. Mesela 2. vites 120 125km de bıter. Sadece sanzuman kısaltmasıyla keyfıne keyıf katıcak aractır.

En guzelı abı arac sureklı calışıyor bzoulmuyor arastır derım fıayatıda uygundur.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    B gsi düşün..
    Bir sattir sahibinden deki ilanları hatim ettim. Eli ayağı düzgün bir araç göremedim.

Hele şu kahretti. Nasıl bir kusursuzluk anlayışıdır.

Loading site please wait...

HGT hakkında ben çok az iyi şeyler duydum. Bravo 1.6 sı alt komşumda vardı çok çekti araçtan. Sattım kurtuldum dedi.

Ama araç biraz bakımsızdı motor yaptırdı olmadı vs. Yanlış usta seçimi de olabilir. Forumdaki arkadaşlar memnunmuş.

hgt yerine xsara vts bakabilirsin. İlanda var yakın olsa gidip bakacağım. Cors B Astra F olabilir. Clio rsi (8v olması kötü) f7r olur.

Ama bakımlısını bulmak lazım mekanik olarak oldukça eski araçlar. Gönlüne göre olsun inşallah.

WooX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 1.6 xs alınabilir o paralara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 16v tipo ile 2.0 20v bravo hgt ve 2.0 20v marea hlx lere çok açık fark olmasada atlamışlığım var Nedendir bilmem geçemiyorlar. gidişi aslında kötü değil ama ne bileyim 155hp falan olunca insan daha üst düzey bir performans bekliyor. Usta sıkıntısı olayına gelince. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama 2.0 16v tempra tipo ve 2.0 20v bravo hgt ve 2.0 20v marea hlx ler üzerinde master yapmış bir ustam var. Benim gözümde Türkiyede tek. Yıllardır 2.0 16v Tipo kullanırım sorunu giderilemeyen hiçbir arızam olmadı. Çok şükür ustam konusunda çok şanslıyım kafam rahat . Ayrıca yeri Bursa - Gemlikte. Adı Teoman Ergenç . Uzak illerden bile sürekli araç geliyor. Siirt ten tırla arızalı bir 2000 20v marea hlx geldi geçen ay. Ordu, Artvin, Mersin, Kahramanmaraş, Kırklareli. Aklımda kaldığı kadarıyla zamanında bu illerden de araçlar gelmişti...

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek atımlık mermin var ve Hgt düşünüyorsun : )

sen bildiğin mermiye kafa atıyorsun bence : )

Japon gurubu araç bak bence sorunsuz olması bence senin için öncelik olması lazım

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçtan bulursan al, hgt falan aramazsın. Ona yakın bir gidişi var sayılır. GT donanımlısını bulursan seni daha memnun eder... 122hp gibi gitmez, 1.8gibide yakmaz, acayip bir araba... Yol tutuşu çok iyidir...

Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temizi sorun Çıkarmaz diye düşün mi . Her gün bir yeri arıza verir , günlerin sanayide geçer. Ustaların ağız kokusunu çekersin. Bir tonda para harcasan adam edemezsin. Satmak istersen satamazsın. En son benzin döküp yakasın gelir.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fantazi arama, piyasası olan ve acil durumda paraya dönüştürebileceğin bir araba al.

106 GTI, saxo VTS, 1.7 Corsa DTI, Honda Cıvıc 1.4-1.6 ... gibi araçları al bin
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

serci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sattir sahibinden deki ilanları hatim ettim. Eli ayağı düzgün bir araç göremedim.

Hele şu kahretti. Nasıl bir kusursuzluk anlayışıdır.

HGT hakkında ben çok az iyi şeyler duydum. Bravo 1.6 sı alt komşumda vardı çok çekti araçtan. Sattım kurtuldum dedi.

Ama araç biraz bakımsızdı motor yaptırdı olmadı vs. Yanlış usta seçimi de olabilir. Forumdaki arkadaşlar memnunmuş.

hgt yerine xsara vts bakabilirsin. İlanda var yakın olsa gidip bakacağım. Cors B Astra F olabilir. Clio rsi (8v olması kötü) f7r olur.

Ama bakımlısını bulmak lazım mekanik olarak oldukça eski araçlar. Gönlüne göre olsun inşallah.
    Ben clio rsi sahibi olarak 8v olmasının neden kötü olduğunu anlayamadım ??

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben clio rsi sahibi olarak 8v olmasının neden kötü olduğunu anlayamadım ??
    16V makinaların (k4m mesela) daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yakıt ekonomisi ve devir bandındaki atiklik açısından, önü daha açık bence.

Kıysalama yaparken corsa B'nin bir emme modifikasyonu ile nele yapabileceği ortada iken aynı hp leri rsi'dan almak zor.

yoksa Rsi'ı severim, hatta klimalı eli ayağı düzgün bulsam clio sport olmazsa yerine düşünmüyor değilim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler