Merhaba,
Yarın bir arabaya bakmaya gideceğim, ekspertiz için Bostancı Otorapor nasıl ? Olmazsa Bostancı veya Ataşehir'de özel servislerden birinde ekspertiz yaptırcam.Kısacası sallamasyon ekspertiz yapmayan bir yer arıyorum.
Merhaba,
Yarın bir arabaya bakmaya gideceğim, ekspertiz için Bostancı Otorapor nasıl ? Olmazsa Bostancı veya Ataşehir'de özel servislerden birinde ekspertiz yaptırcam.Kısacası sallamasyon ekspertiz yapmayan bir yer arıyorum.
It is better to travel well than to arrive.
Merhaba
Sadece bilgilendirme amaçlı yazmak istiyorum eğer aracın kendi firması expertiz yapıyorsa direk oraya gidin. Expertiz firmaları son zamanlarda çok çoğaldı + olarak işini çok iyi yapanda , işden anlamayanda bir o kadar fazla. Biz anadolu yakasında beylerbeyi civarında expertiz yaptırdık 21 yaşındaki arkadaş kaportaya boyaya baktı ne derece anladığı meçhul boya cihazı ne derse o![]()
Servis veya X marka üzerinde kurulmuş özel servislere gösterin aracınızı.
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Bostancı OtoRaporun sahiplerini çok iyi tanıyorum gerçekten düzgün çalışıyorlar gözünüz kapalı verebilirsiniz.
Oto rapor pendik kaçta açılıyor bilen var mi ?
...
Bostanci otorapora arac goturdum bi sıkıntı olmadi,zaten otoraporun merkezi kotu is yapacaklarini sanmam.
bosh servisler hem uygun hemde daha detayli yapiyor full expertiz 150 tl idi kartal sanayide
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)