Arkadaşlar sitelerde gezerken fk alman markasının sitesine girdim acayip düzeyde bi indirim söz konusu. Forumdan arkadaşlar faydalansın diye paylastım.
FK Automotive Tuning Shop | Wheels - Lights - Spoiler
Arkadaşlar sitelerde gezerken fk alman markasının sitesine girdim acayip düzeyde bi indirim söz konusu. Forumdan arkadaşlar faydalansın diye paylastım.
FK Automotive Tuning Shop | Wheels - Lights - Spoiler
Gerçek mi bunlar ya ?
Bmw F20 Coilover 205 € ?
FK Automotive Tuning Shop | FK coilover AK Street BMW 1er 3/5-door Typ F20/21 Yr. fr 2011 | purchase online
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
fiyatlar güzel gerçekten. Güzel paylaşım kargo fiyatlarını ögrensek bişeyler alınır aslında.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
FK Automotive Tuning Shop | Coilover AK Street Honda Civic Typ EM2, EP1, EP2, EP3, EP4, EU5, EU6, EU7, EU8, EU9 / ES4, ES5, ES6, ES7, ES8, ES9, EV1, Yr. 01 - | purchase online
Bunlar varken bu rakamlara hala sanayi işi coilover yaptırılması ilginç.
alışverişi nasıl yapabiliriz.en son birisine sordurduğumda göndermiyolar demişti ama.replika ürünleri olduğu içinmiş tr sınırlarında.
şimdi nasıl ? yardımcı olabilecek olan var mı acaba ?
4yıl önce eski aracıma spor yay almak istedigimde tr ye göndermediklerini soylemişlerdi. gerekce olarak da daha önce tr de distribütorlugu bulundugunu fakat artık tr de orjinal olmayan ürün satışı yapıldıgı icin gönderimi durduklarını söylemişlerdi.
Ben de geçen aylarda sordurdum aynı geri dönüş oldu.ürünlerinin replikaları var diye göndermiyoruz diye bir geri dönüş aldık.fazla ümitlenmeye gerek yok sanırım![]()
Bir hort yapalım. Corsa c için coilover alacağım. Almanya'da tanıdığım var 1 ay sonra Türkiye'ye tatile gelicek. Şimdi;
Soru 1; kredi kartımla alıp onun adresine göndersem sorun olur mu ? Yoksa ALMANYA daki tanıdık kendisimi netten almalı.?
Soru 2; araba ile gelicek Türkiye'ye sınır kapılarından falan geçerken sıkıntı olur mu ?
Ikisinde de bir problem olmaz, gelirken kutusundan cikarip valizin icine atacak o kadar. Arabada bile olsa valizde gelmesi daha saglikli bence. O da alsa problem olmaz siz de alsaniz problem olmaz. Kart charge ettigi anda zaten dogrulanip kargo yapiliyor odeme ile alakali isiniz kalmiyor.
FOR US BY US
[/CENTER]
Selamlar,
Şu an için bir arkadaşım almanya üzerinden F30 için coil-over getiriyor kendi aracının bagajında sıfır orjınal kutulu olarak. Yakında zaten foruma satılık konusuda acacagım onun adına toplamda 3-4 adet koyup getiriyor her yaz. Burada satıyor piyasanın yarı fiyatına. İstersen iletişim bilgisi vereyim corsa içinde getirebiliecekse irtibatta olursunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)