User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Suzuki swift dusunceleriniz

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Suzuki swift dusunceleriniz

***** piyasa ucuslarda... hic aklimda yokken arkadasim suzuki suzuki demesiyle goz attigim hosuma giden bir arac kendileri 1.3 4x4 dusunuyorum tek kisiyim tup taktirmayi da dusunmuyorum.. kullanan bilen abilerimden swift hakkinda yorumlarini bekliyorum.. kusura bakmayin telefondan actim konuyu biraz kotu yazmis olabilirim simdiden affola
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıtı yüksektir ve gitmez. Ancak donanım çok güzel, içi fazlasıyla geniş. Ankara'da yedek parça sıkıntısı hiç çekmedik ve sanılanın aksine piyasası gerçekten hızlı bir araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edirnedeyim guc beklentim varla yok arasinda gidip gelicegim mesafede o kadar fazla degil en fazla 4 5 km bikac tur atsam 20 25 km max donanim olarak hosuma gitti bu fiyatlara 4 kapi palio almaktan iyidir gibi geldi
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Kıbrıs'ta almayanı dövüyolar araca bir çok şey yakışıyo yakıt olarak orada benzin ucuz oldugu için sıkıntı yok piyasadaki bir çok araçtan güzel her bakımdan

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildiğim kadarıyla 5,5-6,5 litre arası yakıyor.
    Lpgde ise 7-8 litre. Tip olarak çok güzel ve ciddi manada güzel araç Suzuki Swift.
    palioyla karşılaştırmak Suzuki Swift"e hakaret olur, yapmayın şöyle şeyler yahu.
    Suzuki Swift Sport"da çok hızlıdır
    20-25 Bin TL"ye 2006-2007 model araba alabiliyorsunuz, üstelik donanımı çok güzel.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bildiğim kadarıyla 5,5-6,5 litre arası yakıyor.
    Lpgde ise 7-8 litre. Tip olarak çok güzel ve ciddi manada güzel araç Suzuki Swift.
    palioyla karşılaştırmak Suzuki Swift"e hakaret olur, yapmayın şöyle şeyler yahu.
    Suzuki Swift Sport"da çok hızlıdır
    20-25 Bin TL"ye 2006-2007 model araba alabiliyorsunuz, üstelik donanımı çok güzel.
    25 lira nakitim var benimde nereye bakıcağı şaşırmış durumdayım bi corsa bakıyorum bi suzuki.. ama kararım suzuki den yana olacak gibi... sportta baktım da aşıyor bütçeyi bir de 2 tanecik var sadece

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ottoman32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 lira nakitim var benimde nereye bakıcağı şaşırmış durumdayım bi corsa bakıyorum bi suzuki.. ama kararım suzuki den yana olacak gibi... sportta baktım da aşıyor bütçeyi bir de 2 tanecik var sadece
    Suzuki Swift"in fren efsanesini eklemeyi unutmuşum, her yerde frenleri övülüyor.
    1999-2000 model içinde bişeyi olmayan corsa almak pek mantıklı değil.
    Tip olarak zaten çok fena, sizin yerinizde olsam bir deneme sürüşü yaparım.
    Zaten deneme sürüşü yaptıktan sonra kesinlikle alırsınız.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu ringde kiralık olarak gazladiklari araba bunun biraz daha hizlisi degil mi ? Bence tup takilmadan kullanılacaksa güzel yol tutuş vb. açıdan uzecegini sanmam

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    supermini sınıfında geçiyorda ben daha çok mini mpv sınıfına benzetiyorum.. Ncap den 5 yıldız almış bir araçdı .. tasarımı italyandı hatırladığım kadarı ile yanlışım olmasın altyapısıda gm in ortak kullandığı opel chevrole grubu ile aynı platform.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gozunu sevdigim formu ya cok teskkurler cidden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildiğim tek şey swiftin gerçekte fotoğraflardan çok daha alımlı olduğu,uzun vade kullanılacaksa swift derim
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam 100-200 ölçerken yanlışlıkla 260 yaptı

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıl 2008 Swift Sport a bindim. Araç sayısı Trde çok az 9-10 yoktur. Birkaç ay önce 35bin e sattım. 30bin kmde. Satmam 5 gün sürdü kar bile ettirdi çünkü araçlarıma temiz bakarım. Piyasası belli olduğu için temizide biliniyor. Alan pek satmıyor misal ben 3-4 ay binerim dedim 2 sene bindim. Ustalarla aramı açtı uğratmaz oldu 2 senede 250tl den, 2 bakım yaptım başka tek bir harcması bile olmadı inanılmaz iyiydi. Motoru corolla sport vvti motor zaten performası kafi yani muazzam insan şaşırtıyordu kimse bilmediğinden salça olan yok oldularmıda sınıfındaki hiçbirşeyden geri kalmaz kısa şanzıman 1.6 125 hp. Birçok parçasıda 1.5 swiftle aynı. 4x4 lerde istavroz probleminin yaygınlığından baksetmişti servisteki arkadaş. Yakıt biraz fazla onuda lpg ile çözüyorlar. Bunların dışında ne elektronik ne motor hiçbir sıkıntısı yok. Tabi biraz nekadar hor kullanıldığıylada alakalı. Tr deki en kalifiye suzuki serviside kesinlikle özdoğanlar.
    İlanlardaki SSler müzmin satılık onlar ben alırkende satılıklardı sattım hala satılıklar. Bazen plakaları değişiyor falan yine satılığa giriyorlar. Yani tahmin ediyorum herkes birşeyler biliyor. İlana giren 1-2 adet iyi araç gördüm bunların dışında hemen satıldılar. Birşey dikkatimi çekti aracı almaya gelen bilerek ve isteyerek geliyor bide şuna bakayım diyen geceyarısı mezar mesajcılarını ciddiye bile almaya değmez. Benim araca bakmaya gelen ilk kişi direk aldı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıl 2008 Swift Sport a bindim. Araç sayısı Trde çok az 9-10 yoktur. Birkaç ay önce 35bin e sattım. 30bin kmde. Satmam 5 gün sürdü kar bile ettirdi çünkü araçlarıma temiz bakarım. Piyasası belli olduğu için temizide biliniyor. Alan pek satmıyor misal ben 3-4 ay binerim dedim 2 sene bindim. Ustalarla aramı açtı uğratmaz oldu 2 senede 250tl den, 2 bakım yaptım başka tek bir harcması bile olmadı inanılmaz iyiydi. Motoru corolla sport vvti motor zaten performası kafi yani muazzam insan şaşırtıyordu kimse bilmediğinden salça olan yok oldularmıda sınıfındaki hiçbirşeyden geri kalmaz kısa şanzıman 1.6 125 hp. Birçok parçasıda 1.5 swiftle aynı. 4x4 lerde istavroz probleminin yaygınlığından baksetmişti servisteki arkadaş. Yakıt biraz fazla onuda lpg ile çözüyorlar. Bunların dışında ne elektronik ne motor hiçbir sıkıntısı yok. Tabi biraz nekadar hor kullanıldığıylada alakalı. Tr deki en kalifiye suzuki serviside kesinlikle özdoğanlar.
    İlanlardaki SSler müzmin satılık onlar ben alırkende satılıklardı sattım hala satılıklar. Bazen plakaları değişiyor falan yine satılığa giriyorlar. Yani tahmin ediyorum herkes birşeyler biliyor. İlana giren 1-2 adet iyi araç gördüm bunların dışında hemen satıldılar. Birşey dikkatimi çekti aracı almaya gelen bilerek ve isteyerek geliyor bide şuna bakayım diyen geceyarısı mezar mesajcılarını ciddiye bile almaya değmez. Benim araca bakmaya gelen ilk kişi direk aldı.
    favorilerinizde varsa paylaşabilir misiniz acaba? Ben ilk defa bakınca hepsi guzel geliyor gözüme bütçe max 25.000

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sport şuan ilanda yok zaten 25bine temizi imkansız. 1.3-1.5 4x2 mt bakmanı öneririm. Bu araçlardan çok var. 25bin e de illaki bulunur. Zaten basit az elektronik barındıran araçlar. Motoru, şanzıman yürüyen bu hususlarda tatminkar ise yeterlidir bence.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında bende baya düşünmüştüm.kullanma şansımda olmuştu.zevkli makina.ama kesinkikle 4x4 tercih etmezdim.bana göre anlamsız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen sport bakmıyorum zaten 1.3 4x4 yada 4x2 bakıyorum.. 4x4 de surekli 4 değil herhalde sıkışınca 4x4 e geçiyor diye biliyorum ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ottoman32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen sport bakmıyorum zaten 1.3 4x4 yada 4x2 bakıyorum.. 4x4 de surekli 4 değil herhalde sıkışınca 4x4 e geçiyor diye biliyorum ama
    Aracı yükleme gibi bir derdiniz yoksa 4x4 gereksiz olur ki, yüklene biliyor mu onuda bilmiyorum..
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    4x4 de zaten tam 4x4 değil diye hatırlıyorum sadece acil durumlarda devreye giriyor onun dışında normalde 2 çeker.. aslında acil durumlarda 4 çekerin devreye girmeside kağıt üstünde mantıken iyi bir şey çünkü 4 çeker gerçekten o zamanlar çok faydalı oluyor. onun dışındaki zamanlarda sadece araca yakıt israfı.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4x4 de zaten tam 4x4 değil diye hatırlıyorum sadece acil durumlarda devreye giriyor onun dışında normalde 2 çeker.. aslında acil durumlarda 4 çekerin devreye girmeside kağıt üstünde mantıken iyi bir şey çünkü 4 çeker gerçekten o zamanlar çok faydalı oluyor. onun dışındaki zamanlarda sadece araca yakıt israfı.
    edirnede kışım baya sıkıntı oluyormus benim kışlada dağın başında o yuzden 4x4 işe yarar gibi geliyor bana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)