User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
81 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Çakarlı Sivil Araçlar

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslinda 155 i aramak yerine arac kameralarimiz var burdan egm ye sikayet etsek daha faydali olabilir. Cunku soz ucar yazi kalir misali

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan bir kaç ay evvel başıma geldi yol vermeme fırsat vermeden ana yolda sol şeritte önümü keserek ( bildiğin yolun ortasında aracı durdurduk zorlan) tehditler savurdu. Ceza kesicem, görürsün gününü vs çakarlı sirenli bir araçtı. Ertesi gün ihbar ettim. Hatta ne yapmam lazım diye burada konuda açtım. Sonuç; araç tüm emniyet kontrol noktalarında, havalimanı, sınır bölge kontrolleri vs aranmaktadır diye mail atıldı. Akıbetini öğrenmem için bana bir numarada verdiler ama daha aramadım.
    MR.EVO53

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ehveniser1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel bilgi,bu durumda ceza yeme olasılığım mevcut diye düşünüyorum o zaman ?

Daha bugün teslim ettim. Araç çakarlı ve 2 plakayla dolaşıyor. Filo kiralama. Çok gördüm bu şekilde ve emniyet müdür yardımcısı aracıymış

Takarlarsa yazarlar bişiler

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin accentdede vardı bir ara. Naptın söktürdünmü

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dodoo ......çç

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zamanında bu tarz araclara cakar yapan firmadan çalıştım

Buna istinaden bir gün yolda giderken beyaz bir octavia cakarlari açık bir şekilde beni sıkıştırdı ve yol istedi , bende bu araç bi yere bağlı degildir güveni ile yol vermedim. Ancak adamın ben yol vermedigimde plakayı cep telefonu ile fotoğraf çektiğini gördüm ve bende aynı şekilde onun plakasını çektim.

Sonuç ne oldu peki ? Bana gelen trafiği tehlikeye Arıcak hareket ve cep telefonuyla konusmaktan 3xx tl ceza Allah tan plakasıni aldığım için iş yaptigimiz firmaya ait kiralık araba olduğunu öğrendik ve iptal etttirdik

Hiç belli olmuyor artık hangisinin resmi olduğu hertürlü araç var
    Livestrong

murat-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teçhizatlar nedir ? Bilginiz var mı ? Merak ettim.
    çelik yelekten, kompozit başlığa yedek şarjörlü mp5'lerine kadar dolu bagajları. genelde 1 şöför 1 koruma ve 1 korunan bulunur araçta ve aracın zimmetli teçhizatından ziyade kendileri de doludur. uyarım aracın önüne kırıp kuru sıkı desert eagle çekme kapasitesi yüksek olan kardeşlerim içindir.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük rusya olduk herkes ya oligark ya bürokrat
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu emniyet şeridini ambulans hariç, bir de hani hasteneye yetişmeye çalışan, ölüm kalım durumlarında olanlar hariç, yani o kulaklarıu nasıl çınlıyordur nasıl çınlıyodur anlatamam... çakarlı/çakarız farketmez... eski yıllara göre emniyet şeridi ihlallerinde azalma var edsnin de etkisi var tabi de, çok ciddi ceza olması lazım o edslerin de. 70 80 değil 700 800 olması lazım.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamın servis minibüsüyle personeli beylikdüzüne götürüyorum yenibosnadayım

bu arada belirteyim aynı zamanda hakim - savcı servisi çekiyor ve araçta siret, dat - dat ve çakar mevcut

arkamda gri corolla, sol şeritte 120km hızla ilerliyor olmama rağmen çakarlar açık sireni öttürdü ve fırsatı bulunca yol verdim.

Türk insanı işte önünde minibüs kısa bi süre yol vermeyince ibineliğine yapıyor zannediyor halbuki koca arabayı her zaman her araya sokupta yol veremiyoruz, neyse..

Yol verip tekrar sola geçtikten sonra adam yavaşladı düştü 70e kadar, en son tamponuna kadar dayandım sellektörlere cevap vermiyor aynı hızda ilerliyor

Sprinterın orjinal kornasıda 3 yaşındaki kız çocuğunun anne diye ağlaması gibi olduğu için siren kumandasından dat dat yaptım sellektör tecavüzü ile birlikte, sağa geçti yol verdi ben onu geçerken bide o siren öttürdü bi de yalnızdı arabada her kimse, polise şikayet ettim böyle böyle diyerekten sonra ne oldu bilmiyorum

Bunu niye anlattım onuda bilmiyorum herkes hikayesini anlatıyodu bende anlatayim dedim heralde
    - Bize Her Yer TRABZON

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu arada belirteyim aynı zamanda hakim - savcı servisi çekiyor ve araçta siret, dat - dat ve çakar mevcut
    Neden boyle birseye gerek duydunuz acaba merak ettim. Savciyi karisi arayip " nerde kaldin yemekler sogudu " diye kalaylarsa falan cakarlari acip yardira yardira evine yetistirelim gibi bi durum mu bu. Adamlar-Kadinlar kendi arabalarina cakar falan takamiyorlar biliyorsunuz dimi
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden boyle birseye gerek duydunuz acaba merak ettim. Savciyi karisi arayip " nerde kaldin yemekler sogudu " diye kalaylarsa falan cakarlari acip yardira yardira evine yetistirelim gibi bi durum mu bu. Adamlar-Kadinlar kendi arabalarina cakar falan takamiyorlar biliyorsunuz dimi
    Emniyet seridi sadece hizli gitmek icin kullanilmaz, veya trafige takilmamak icin degil.
    Guvenlik gerekcesi ile emniyet seridinide kullaniyorlar. Mesela teror olaylari zirve yaptigi zamanlarda, trafik olsa da olmasada kopru uzerinde metrobus yolunu kullaniyordu kirmizi plakali araclar.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emniyet seridi sadece hizli gitmek icin kullanilmaz, veya trafige takilmamak icin degil.
    Guvenlik gerekcesi ile emniyet seridinide kullaniyorlar. Mesela teror olaylari zirve yaptigi zamanlarda, trafik olsa da olmasada kopru uzerinde metrobus yolunu kullaniyordu kirmizi plakali araclar.
    Haraket halinde olmak daha güvenli doğru ancak araç zaten tanınmaması için sivil. Yani gerçekten sivil olursa trafikte beklemesinin bir sakıncası olmaz gibi.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    savcı ve hakimleri taşıyan servis araçlarına birde polis aracı eşlik eder.
    sabahları fsm'den çağlayana bağlanan yolda emniyet şeridinden arka arkaya çakarlı sprinterlar vs geçer ve bunu polis eskortu ile yaparlar. Her sabah denk geliyorum. Keyfi bir uygulama değil. O araçlarda ön arka çakar siren vs mevcut oluyor.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ben cidden anlam veremiyorum ya,geçen tın tın gidiyorum geldi çakarlı amarok.Biliyorum emniyetin korumasının arabası.

Yol zaten iki şerit(dilberler sekisindeyim) ulan ortalmış yolu çakarı açmıi kornaya basıyor daaat daaat.Dedim herhalde sağa çek falan diyor,yavaşladım siren korna lan dedim noluyor sağa yanaşmışım sol bomboş 3 araba sığarız hala üstüme sürüyor.Hani durdurcak olsa geçer gene önümde durur.

Dedim herhalde arkadan konvoy falan geliyor yavaşlatma ilerle bas diyor falan,hızlandım hala kıçımda.Bende dipledim gazı,oda basıyorda amarokla bassa nereye gidicek.Valla viraja girdim ben arkadamda bir lastik cayırtısı koptu,önden kaya kaya giriyordu kaldırımlara.Hiç oralı olmadım valla bastım gittim.

Polisi aradım,plakasınıda verdim.Numaramda bu dedim eğer benle ilgili bir sorun varsa dedim dönersiniz bu telefondan.Merak ediyorsanızda araç kamerası görüntülerinide size yollarım dedim en sağda olmama rağmen taciz edişi,Yavaşlayınca kornaya basması...vs Geri dönen falan olmadı ben anlamıyorum yani amaç hadi bugun bunamı takılalım diyorlar anlamadımki...

Cidden rusya olduk çıktık,bana yaptığının şu videodakinden farkı yok tu...

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    savcı ve hakimleri taşıyan servis araçlarına birde polis aracı eşlik eder.
    sabahları fsm'den çağlayana bağlanan yolda emniyet şeridinden arka arkaya çakarlı sprinterlar vs geçer ve bunu polis eskortu ile yaparlar. Her sabah denk geliyorum. Keyfi bir uygulama değil. O araçlarda ön arka çakar siren vs mevcut oluyor.
    Adliye personeli servisleri var. Hakim-Savci servisi diye birsey bilmiyorum ben. İzmirde hakimler kendi aralarinda anlasip servis tutuyorlar o ayri. Hatta bu personel servisinde bi ton tartisma cikiyor , hakimler biniyorda biz ayakta kaliyoruz diye memurlar sikayet ediyor.

Bassavci , ozel yetkili yada gecen hafta atama yapilan bolge istinaf falan yani yuksek yargida bulunmayan hakimlerin makam araci yok. Cakar falan olamaz yani. İdare mahkemesinde kesif araclarinda bile cakar yok zaten olmamasi gerekir. Ki bu araclar resmi hizmette kullaniliyor o sirada. Ama resmi arac degil , ozel. Dairenin kaleminde " Ahmet abiyle gidek bugun yuaa " diye secim yapilan araclar bunlar..

Personel servisleri adalet bakanliginin yaptigi ihaleyle is goruyorlar. Onlar ayri.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçla ilgili bağ kurmayın derim,gözümün önünde bir emniyet müdürünün kendi şahsına ait aracına binerken gördüm.bunla mı geziyor dersiniz.tipi/sıfatı görsen normal vatandaş der geçersin.kimin ne olduğu belli olmuyor.
    Yani mantıken zaten ailesinden vs bir varlığı yoksa bir devlet memuru olarak heleki evli çocuklu falansa , maaşı ile öyle bir arabaya biniyor olması gerekir ve bilmediğimiz başka bir şekilde parası malı mülkü yoksa aslında o adamın işini düzgün ve namusluca yaptığını gösterir sanırım.

Ben görsem takdir ederdim içten içede keşke daha fazla maaş alıyor olsada daha iyi şartlarda yaşayabilse derim namusluca işini yaptığı için

Gearbox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben cidden anlam veremiyorum ya,geçen tın tın gidiyorum geldi çakarlı amarok.Biliyorum emniyetin korumasının arabası.

Yol zaten iki şerit(dilberler sekisindeyim) ulan ortalmış yolu çakarı açmıi kornaya basıyor daaat daaat.Dedim herhalde sağa çek falan diyor,yavaşladım siren korna lan dedim noluyor sağa yanaşmışım sol bomboş 3 araba sığarız hala üstüme sürüyor.Hani durdurcak olsa geçer gene önümde durur.

Dedim herhalde arkadan konvoy falan geliyor yavaşlatma ilerle bas diyor falan,hızlandım hala kıçımda.Bende dipledim gazı,oda basıyorda amarokla bassa nereye gidicek.Valla viraja girdim ben arkadamda bir lastik cayırtısı koptu,önden kaya kaya giriyordu kaldırımlara.Hiç oralı olmadım valla bastım gittim.

Polisi aradım,plakasınıda verdim.Numaramda bu dedim eğer benle ilgili bir sorun varsa dedim dönersiniz bu telefondan.Merak ediyorsanızda araç kamerası görüntülerinide size yollarım dedim en sağda olmama rağmen taciz edişi,Yavaşlayınca kornaya basması...vs Geri dönen falan olmadı ben anlamıyorum yani amaç hadi bugun bunamı takılalım diyorlar anlamadımki...

Cidden rusya olduk çıktık,bana yaptığının şu videodakinden farkı yok tu...
    İlla şöyle bişey lazım bunların akıllanması için.. Üstüne mi geliyor acıma .mk görsünler milletin canına kast etmek ne demek..

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adliye personeli servisleri var. Hakim-Savci servisi diye birsey bilmiyorum ben. İzmirde hakimler kendi aralarinda anlasip servis tutuyorlar o ayri. Hatta bu personel servisinde bi ton tartisma cikiyor , hakimler biniyorda biz ayakta kaliyoruz diye memurlar sikayet ediyor.

Bassavci , ozel yetkili yada gecen hafta atama yapilan bolge istinaf falan yani yuksek yargida bulunmayan hakimlerin makam araci yok. Cakar falan olamaz yani. İdare mahkemesinde kesif araclarinda bile cakar yok zaten olmamasi gerekir. Ki bu araclar resmi hizmette kullaniliyor o sirada. Ama resmi arac degil , ozel. Dairenin kaleminde " Ahmet abiyle gidek bugun yuaa " diye secim yapilan araclar bunlar..

Personel servisleri adalet bakanliginin yaptigi ihaleyle is goruyorlar. Onlar ayri.
    Ufuk kardeşim biraz izah etmiş ama bende açıklayayım kardeşim

Servisci deyimi ile hakim-savcı servisi denir Resmi olarak baktığın zaman çağlayan adliyesi personel servisi

Araçta taşınan kişiler bayanıyla erkelğiyle hakim ve savcı. Adliyeden polis eskortu eşliğinde çıkıyoruz ve trafik yoğunlaştığı vakit emniyet şeridine giriyoruz mecburi olarak.

Zaten hepsi aynı sitede oturuyor siteye bıraktıktan sonra eskortta ayrılıyor bizde işimize bakıyoruz

Bazen çakar - siren dinlemeyen sürücüler oluyor ben çıkıyordum o servise bir ara, hakime bayanın biri şunlara bak birde yol vermiyor artistler gibi bir cümlede bulundu. Hakim beyin biride tartışma çıkardı ondan sonra onlarda bizim gibi insan onlarda evine gitmeye çalışıyor bizim onlardan farkımız ne diyerekten böyle durumlarda çok yaşanıyor yoldayken.

Esasen sakıncalı sıkıntılı bir durum koca arabayla emniyetten yardırıp gitmek 60 km hızla ilerlerken aynaya bakmadan lak diye durduğu yerde sağa çıkan araçlarda çok bi anda şeridinden kayanlar mı dersin az sıkıntı çekmedim koca arabayı durdurmak için..

Dat - dat'ı amacı dışında kullandığım olmuyordu oluyordu arabada kimse yokken.. 2 şeritli yolda sağda müsait yer olmasına rağmen yolun ortasında durup yolcuya para bozmaya çalışan taksiye, yolun ortasında durup esnaf abisiyle lak lak edip trafiğin bi tarafına koyan genç arkadaşa, bağlantı yolundan gelipte benim önüme zorla arabayı sokmaya çalışan aynaları tokuştururcasına inatlaşan minibüsçülere az çalmadım ve çalmaya devam ediyorum ne kadar kullanım amacı dışında olsada. He gidipte çakarları açıp emniyetten gitmiyorum milleti durduk yere taciz etmiyorum hakedene kullanıyorum diyeyim

Bir kerede kendi şahsi aracımı çekmişlerdi hastaneye gittiğimde acil olarak gitmişim harbiden anneannemi götürdüm avatarımda bulunan araçla. Benden önce önümde arkamda duran arabaların arasında park ettim geldiler kıllığına mı artık bilmiyorum benim araba çekilmiş ötekiler duruyor.

Otoparka gittim çekiciyide yakaladım adamla bi ton kavga ettim zaten.. Artist artist konuştu p*ç arabasını böyle yerlere çekmeyeceksin adam gibi otoparka koy diyor adam acil hastaneye geldim dememe rağmen. Bendede adliye kartı var şöför olduğuma dair onu gösterip savcının sivil arabası olduğunu söyledim başta bi dili bi tarafına kaçtı telefon eder öğrenirim şimdi adliyedeki polis arkadaşı arıyorum dedi.. Aradı ama bence arar gibi yaptı ve benim plakamı söyledi sonra durdu durdu tamam al git arabanı dedi. Ne çekici parası ödedim nede ceza geldi.. tabi bu durumda tökezleyebilirdimde

Beni durduk yere mikmeye çalışana ne yazıkki böyle davranıyorum ve davranmayada devam edicem

şunuda diyim yediği her cezayı iptal ettirmeye çalışan birisi değilim ödediğim trafik cezalarının haddi hesabı yoktur ama haksızlığa asla gelemem
    - Bize Her Yer TRABZON

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)