konu on numara olmuş vallahibenim bayramdan sonrası için aslında tavsiyeye ihtiyacım var
uçakla dalamana indikten sonra haftasonluk bile olsa, deniz kum güneş r&b için ideal muhit neresidir? sessiz sakin haftasonu terapisi için![]()
Sakin-Kafa dinlemelik yerler favorim, konu da oraya gidecek gibi gözüküyor.
Ön sıralardan yerimizi alalım![]()
HVAC
Az zaman kaldı. yokmu başka alternatif otel işletme sahipleri günceli![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
yokmu istanbul civarına yakın ağaç ev mümkünse ağaçdan, olanlardan kafa dınlemelık sessizlik 3-5 gün.
DRİLL
Dr.Ecu
Kulinda
belki işine yarar
@cheers kanka konuya bekleniyorsun![]()
Erteleyeni bilmemde sağolsunlar hem otelciler hem de havayolu şirketleri geçirmek için fırsat kolluyor.
Edremit'te kiralık otomobil yok. Olursa da 1 gün kiralamak istersen 2 gün geçiriyorlar.
Tatil yörelerinde en basit oda-kahvaltı veren otel bile burnundan kıl aldırmıyor. Uçak biletleri 5 günlük tatilin neredeyse yarı parasına denk gelebiliyor.
Ama geçen hafta 2 günlük hava değişikliğinde (aslında iş yüzünden gittik) şunu öğrendim, bu otel puan, bağımsız denetim falan hepsi palavraymış. Bildiğin yerden şaşmayacaksın ve bildiğin yere gideceksin onu anladım. (Kuşadası'ndaki Ephesia Beach Club'a bir daha adımımı atmam, parayla survivor etkisi yaşadık.)
Pasaport varsa gözünüz kapatıp Yunanistan dan istediğiniz adayı seçin her şekilde Turkiye den ucuz ve iyi tatil yaparsınız garanti.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
arkadaslar herkese selam.
Antalya Cirali'da 8 odali kucuk sirin bir pansiyonum var gectigimiz 4 sene kiradaydi bende yurtdisindaydim sezon basinda devir aldim herkesi beklerim
www.alicanpansiyon.com
Arkadaşlar selamlar, Balıkesir Balya ilçesine bağlı Ilıca kasabasında Termal otel işletmecisiyim.
Sessiz sakin kafa dinlemek için değerlendirebilir tavsiye edebilirsiniz herkesi beklerim misafir ederim.
Otelimiz termal oteldir, çok yaşlı yok forumda ama akrabalar eş dost var sağlık için öneririm özellikle dünyanın hiç bir yerinde bulunmayan doğal kum banyoları bir çok hastalığın tedavisi oluyor. Görmemiş olsam bende inanamazdım.
5324174888 7/24 arayabilirsiniz.
Aytac Termal Otel | Hemen Rezervasyon: 0(266) 496 54 86
Merhaba arkadaşlar bu sene kız arkadaşımla kurbanda phuket düşünüyoruz tur fiyatları konusunda yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ingilizce çok iyi değil o yüzden tur düşünüyoruz
Kayseri ve istanbul sirkeci de otellerimiz var sirkeci tarafı turistik gezi amaçlı turist ağarlayan 3-4 yıldız kategorisinde
Kayseri ise butik otel şehir meydanında genel olarak iş amaçlı ağırlıyoruz gelenleri yardımcı olurum seve seve gelen olursa tabii oralara![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)