iğrenç ve akla aykırı geliyor ama Sülük tedavisini bir tanıdığımız zamanında yaptırmış çok memnun kalmış, bir süre sonra tekrarlamış gene sülüğü basmış böyle 2-3. seferden sonra daha kalmadı diye hala anlatır.
iğrenç ve akla aykırı geliyor ama Sülük tedavisini bir tanıdığımız zamanında yaptırmış çok memnun kalmış, bir süre sonra tekrarlamış gene sülüğü basmış böyle 2-3. seferden sonra daha kalmadı diye hala anlatır.
Egzozcu adama ameliyat olunur mu ya 70'lik düz boru çeker adamaşaka bir yana bu işidaha steril daha profesyonel yapan birisinden yardım almanız daha yararınıza olur diye düşünüyorum
çok meşhurdur ve çok yogundur. paldır küldür gitmeyin. geri dönme ihtimaliniz var.
kocatepede yeri merkezi bir yer.
sanırım bayiisi olduğumuz firmanın bütün büyükbaşlarını götürdüm bu adamaiyidir hoştur bu adam yani.
ameliyat sonrası günlerce acı çekeceğinize bu adama gidin mutlaka, oturmak yürümek herşey yolunda mekandan çıkın.
Bu adam doktor mu? Ameliyat demişsiniz ondan sordum. Doktor olsa steril olurdu ama ciddi risk yani. Geçmiş olsun.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bizim aileden epeyi kişinin son susturucuyu iptal etti kendisi.İşinde oldukça başarılıdır.Çok iyi bir doktordur.
Çoğu hastasını yüzünden değil götünden tanır![]()
gerçekten çok kötü apse yaptı hastanede neler yaşadım.lavobadaydım ne biçim kan aktı.tuvalete gidemezsin duş yapamazsın oturamazsın yatamazsın.gerçekten çok kötü allah şifa versin tüm bu hastalığı yaşayanlara.kesinlikle ihmal etmeyin. temizletin kurtulun.
Egzozcu hakkında güzel yorum olduğu kadar kötü yorum da var. Özellikle operasyondan 1-2 ay sonra aynısı oldu diyen de çok. Pek güven vermedi![]()
Aynısı oldu diyenler yeme alışkanlıklarını değiştirmemiş de olabilir. Adam nihayetinde bu iş olunca şunları yiyeceksin diye reçete veriyordur. Çok iyi bilmiyorum ama baharatlar, biber, acı, sucuk, çemenli pastırma, kızartmalardan, fast food'dan uzak durmak gerekiyor.
İşin özeti, yakıtı ve yağı iyi yerden alacaksın, dpf dolmayacak, filtreleri sürekli kontrol edeceksin. Nihayetinde kapalı kutuyuz, makina gibi olsaydık, bozulanı söküp yenisi ile değiştirirdik![]()
![]()
Konuyu hortlaşmsınız yazayım. Mevlut Topbaş bağsur için tavsiye ederim. Çok memnun tanıdığım var kendimde belki 15 sene önce gittim hatırlamıyorum. Tekrarlayan tanıdığım yok ama aynı hastanede tekrar olup iyleşemeyenleri gördüm.
Vallahi steril ortam olarak tartışılır, ama 7-8 senelik çektiğim sorunlardan kurtarmıştır kendisi. 4 sene önce ameliyat oldum kendisinde, çok şükür şuana kadar en ufak sorun yaşamadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)