Fluence'ta da tahminimce "şirket spec" ve binek spec farkı
var. Şirket bünyesinde ben de Intercity'e ait birkaç farklı Fluence kullandım, hepsi aynı gibiydi hoşuma giden bir donanım fark etmedim. Sözün özü, otomatiği Linea'nın otomatik versiyonu, düzü zaten bildiğin at arabası, Linea'nın halkın gözünde 1 kademe yukarısı.
He doluları fark ediyordur bilemem, karşılaştırma şansım olmadı. BMW 3'te, 5'te, Mercedes C'de, E'de donanımla aracın kullanım hissi ne kadar değişiyorsa Renault'da da bu olay vardır belki. O yüzden bireysel alıp kullananlara bir şey diyemem.
He şimdi aklıma geldi, bir arkadaşımın babasında otomatik mavi- içi bej gırtlak dolu Fluence vardı, arkadaşım ona da at arabası diyordu ama ben kullanmadım. Sonradan Qashqai'ye geçince bile daha iyi oldu diyordu.
Yukarıdaki olumsuz yorumların hepsi benim de gördüğüm şeyler, A noktasından B noktasına aile kullanımı için sorunsuz, ama 0 keyif, bazen çile. Tamamen ihtiyaç arabası.
Ulan bi Fluence'a neler yazdık üşenmeden, kullandığım zamanlarda ne kadar sövdüysem artık.
Benim için her zaman; "eskisi, ucuzu olsun ama bu tip arabaların hiç biri alınmasın" kategorisindeki bir araba. Linea'yla birlikte başı çeker.