Buda güzel bahane "köpek mutlu olmadıgı için"

Arkadaşın bakamıyor işte köpeğe bu kadar basit.Onun karşılığı BAKAMIYOR.... Bakamayacağı köpeği almış.... Köpeği almadan önce düşünecekti onu... Köpeğe bakıcak durumda olunca alacaktı... Bak ben 6 senedir 50kg lık asabi bir rottweiler sahibiyim.6 senedir tatile gitmedim ben biliyormusun... 6 senedir hiçkimsede kalmadım... bak 1 gece bile... Çünkü tek yaşıyorum köpeğimin ihtiyaçları var o yüzden kalamam kimsede... 6 senedir yaa... Evime kimse gelmiyor birkaç yakın arkadaşım dahil... korkudan ve çekindiklerinden.... Şu an çalışmıyorum köpeğimle daha çok vakit geçireyim diye.... Daha önceki işimide köpeğime göre ayarlamıştım... Benzinci işi oldu şehir dışında başına geçebilirim gidemiyorum ama köpeğim oldugundan... gitmiyorum.... Yahu bodrumda yazlık ev yaptık yazlığımız var bütün sülale orada 3-4 ay ... Lay lay lom herkes keyifde ben istanbulda tek başıma kalıyorum... Fotoğrafları bakıyorum lan bir ben yokum fotograflarda... Niye ??? Köpeğimi var... Gidemiyorum oraya götüremiyorum orada 2 alman kurdumuz var bu parçalar onları ayrıca çoluk cocukda oluyor oraya sokamam... ayrıca istemiyorlarda benim köpegi korkuyorlar... Düşün ya ben hayatımı köpeğime göre ayarladım....
Ayrıca bugun köpeğini veren yarın sıkıldımı çocugunuda başkasına verir bu kadar basittir bu iş... Beni dünyada köpeğimnden ayırabiklecek tek güç ölümdür. Ne anam ne babam nede nişanlım... Milletin insan çocugum dediğinden daha çok çocugum benim o.....