parayi harciyacak yer bulamasam , heryerimden para fiskirsa alirdim bitane fantezisine
parayi harciyacak yer bulamasam , heryerimden para fiskirsa alirdim bitane fantezisine
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
bence gayet iş görür, kısa mesafeli işe git gel veya market vs. için gayet mantıklı. scooter düşünenler için enazından catısı var sogukta yagmurda camurdada gider
1881 - 193∞
Görünce bu aklıma geldi
Muhtemelen bunun işçiliği daha iyidir
http://www.pilsanshop.com/ProductIma...araba-sari.jpg
Biz ülke olarak bunu bile beceremedik. Bence satar, iş görür.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
İstanbul trafiğinde kendisini,eşini, kız kardeşini toplu taşımadan ucuz yollu kurtarmak isteyen için ideal, dur kalk için iyi kaloriferi felan varsa. Trafiğe çıkışı serbest olurmu plaka vs olunca bu fiyata satılırmı orasıda var tabi
Hedöhöde ustaya gittik yayları ısıtıp pressledik manyak yol tutuyor şimdi. Bir kaç sene sonra bu hale gelirler
![]()
18.000 liraya satilan "seye" bak ak. Ispanyadayim suan sifir cliolar 9.000 euro. Adamlarin parasinin degeri var.
motorsikletmi araç mı bu ? Kapalı motorlar varya onun gibi birşey mi ? Motorsikletçi satıyorda..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
oha fiyata bak , amsterdama gittiğimde gormuştum bunlardan heryerde vardı bisiklet yolunu kullanıyordu acaip garip birşey giderken videosunu çekmiştimde bulamadım ayağımı yerden kessin mantığı ile doğru ama bizim şehrimiz duz değil yokuşlarda sıkıntı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
fiyat pahalı ve güvenli değildir ama markete bakkala çakkala ptt ye gidip gelme aracı olarak bakılınca kullanılabilir sanki. Gerçi biz zengin milletiz markete bile
giderken Q7 olur altımızda...
herkes 500 binlik arabaya biniyor sanırım, bakkala gitmeye 17 bin verip motorlu teneke alabildiğine göre![]()
Kullanım amacı önemli.. paket servis için veya kargo şirketleri şehiriçi dağıtım için bir seçenek olabilir. Tabii sürücünün altında nasıl bir araç olduğunu bildiği sürece.
bakkal çakkal için alınırdı da fiyatı 10 bin altı olsaydı. Bu fiyata adam gibi otomobil alınıp binilir.
Aslına bakarsanız bu tarz araçlar Amsterdam ve benzeri Avrupa ülkelerinde mevcut. Hatta bu araçlar bisikletler için özel ayrılmış yollardan gidebilmekte ve böylelikle trafiğe hiç bir şekilde takılmamakta. Tabi bizim ülkemizde bu tarz araçlar tutmaz daha o medeniyet seviyesine ulaşmadığımız için gece bunlar ters çevrilir. Yani fiyat fayda oranına bakmak lazım.
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)