1-ben yandım siz yanmayın Allah aşkına![]()
2-masrafımı karşılayan olmadı evlenmeye mecbur kaldım( hani diyorlar masrafın neyse vazgeç evlenme dön geri diye
)
1-ben yandım siz yanmayın Allah aşkına![]()
2-masrafımı karşılayan olmadı evlenmeye mecbur kaldım( hani diyorlar masrafın neyse vazgeç evlenme dön geri diye
)
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Elveda tavuk dürüm
![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
#direndamat iyiymiş...
bu hafta cumarteside benim dugunum var ama bahşiş teroristlerinden çekindigim için ne arabayi suslemeyi ne de birşey takmayi düşünüyorum...
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
dün gece arkadaşımın düğünündeydim. biraz siyasi göndermede yapmış kendisi.
'iç işleri bakanını aldım, hükümet kurmaya gidiyorum' yazdırmıs![]()
Ustten ders almis adamim senimi alamicaktim cici kiz
Sana bi omur basimin etini yeme firsati sunuyorum![]()
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
"Slogan bulamadım"
"Bekarlıkta son viraj"
En iyisi hiç bir şey yazdırma bence de.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Dun denk geldim isiklarda gelin arabasina yapistilar damat cikardi kurusikiyi iki el ates etti havaya kimse kalmadi guzel taktik bence![]()
'Wasted' yazilabilir,de isin esprisi zaten daha once yapilmamis komik bisey bulunursa bence yaz gitsin bidahami gelicen dunyaya![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Sadelik her zaman iyidir, şık durur. Örnek olması açısından kendi gelin arabamın resmini koyuyorum.
Bence plakalığa ya da arabanın arkasına yazı yazdırmak demode oldu.
![]()
yazı değilde f650 gelin arabası olarak iyiymiş merdivenle tırmanmalık elin keko veledi basamaga cıksada boyu cama yetisemezmiş zaten![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)