Golf 7 için ençok yakışabilecek Max ET 45 tek ofset,
7-8 kg fazla geçmeyen
Replika olmayan
hafif 18" 5*112 orjinal jant tavsiyelerinizi başlık altında paylaşabilirmiyiz.
teşekkürler.
König
Advanti
enkei gibi jantlar
Golf 7 için ençok yakışabilecek Max ET 45 tek ofset,
7-8 kg fazla geçmeyen
Replika olmayan
hafif 18" 5*112 orjinal jant tavsiyelerinizi başlık altında paylaşabilirmiyiz.
teşekkürler.
König
Advanti
enkei gibi jantlar
Kanka kiloyu nabacan roll mu kasacan sanki ya. Coilleri dibe alirsin, durban mis gibi olur. Hemde orjinal basini agritma hic.
valla kilo önemli durban ı geçin bence , 17 jantlı 1.6 tdı a3 kullanıyorum . can sıkıcı oluyo bazen .
Melih'in mavi golf'deki jantları çok şık duruyor, kendisinden fikir alabilirsiniz ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Direk durban ama performansı yakıtı ne kadar etkiler bilemem tabi, ama birsürü janttan üstün bir görüntüsü var jantın![]()
Durban başka janta hiç gerek yok.
çamurluk lastik 1 parmak giriyor 17" jantta 5-6cm basık avatarımdaki foto
aynen öyle daha öncesinde 18" oem kullandım, jant lastik tarttım 21kg 'dı terazide, araba zor kalkıyordu
melih nickimi? etiketlesek nasıl ulaşabiliriz?
var aslında advanti ml 525 8kg baktım hatta bir arkadaş taktı golf7 ye.
aynen öyle durban yada kansas veya vw cc deki Louis jant kısacası çift ve 5 kollu bu jantlar çok güzel duruyor kesinlikle.
oem jantmı sizdeki? fiyat nedir ?
aynen birazda hafifi olsaymış..
Kosei KS-T1 , OZ ultraleggera,superlegera vs güzel seçenekler
hem sağlamlar,hem araca çok yakışıyorlar hemde aşırı hafif 7-8 arası.
yalnız türkiyede millet bu konuda biraz geride kaldı, aracın jantının ağırlığından çok daha etkin olan şey aslında lastiğidir.
jant oem 11kg ise atıyorum oz 7 ise aradaki 4kg'ım %30-40 göbekte ve etrafındadır rotational mass olarak etkisi azdır o 4 kg farkın ancak 2-3kgdan yararlanabilir.
fakat lastikten lastiğe ağırlık çok değişken aralarında 1-2kg fark olabiliyor ve lastiğin %100 rotational massin kralı olarak değerlendirilir çünkü dönen cisimin dış çerçevsindeki ağırlıktır.
o sebeble sadece jant değil lastik ölçülerinide araştır, tirerack vs gibi sitelerde bu ağırlıkbilgilerini temin edebilirsin site değişmediyse seneler evvel bende baya kafa yormuştum buna
almak istediğin lastik ebadını belirle tirerack sitesine gir yaz sonra üzerine bas orada specs çıkacak çıkan ağırlığı (LB) 2.2 ile bölersen kg cinsinden ağırlığını bulursun lastiğin.
aslında o verilerin yanısıra lastiğin aşınma derecesini,db değerini birçok değeri sunduğu gibi siteyi kullanmasını bilirsen aracınıda seçip üzerinde jantı deneyebilirsin hatta diyebilirimki bunu yapan sitelerin arasında en gerçekçi sunanıdır bir göz at istersen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)