Sihirbazlık Okulunda Bir Türk adlı filmi internette izlemek istiyorum , satın alarak. Bunun bir yolu yordamı yok mudur ? Nerden alabilirim ?
Sihirbazlık Okulunda Bir Türk adlı filmi internette izlemek istiyorum , satın alarak. Bunun bir yolu yordamı yok mudur ? Nerden alabilirim ?
internette olabılır.. ama kaçak izlenıyor tabı. hayatımda izlediğim en dandik filmlerden biri.sinemada verdiğim paraya ilk defa acıdım. tamamen Harry Potter gibi 7 kitap 8 filmden oluşan bir seriyle dalga geçme(ye çalışma) filmi olmuş.aslında kendıleri dalga gecılıcek haldeler amaüretmezler üretılenle dalga gecerler anca. madem dalga gecıceksınız barı scary movie tadında birsey yapın izlesin herkes..
Kiz arkadasimin hevesi uzerine kiramayip gittigim,filmin ortalarina dogru uyukladigim. Nacizane tabiriyle tam bir turk isi filmdir
Hız,sonsuz bir tutkudur.
jantlarınızda veya dısk cevresınce cokmu kuf var...KOSTIK sprey alın sıkın kuruyken 5 dk sonra su tutun tertemız cıkar![]()
idm videoları partlar halinde hızlı indirmeye yarayan bir program ben filimleri idm ile indirip usb atıp led de seyrediyorum indirdikten sonra istersen cdye yazabilirsiniz
http://www.ahmetturan.org/program-in...rdownload.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)