Alınırsa ne kadar masraf edip kullanılır?
sadece merakdan soruyorum almak gibi bir düşünce yok...
ilan budur:
http://www.sahibinden.com/honda_civi...XQQdisplayitem
Alınırsa ne kadar masraf edip kullanılır?
sadece merakdan soruyorum almak gibi bir düşünce yok...
ilan budur:
http://www.sahibinden.com/honda_civi...XQQdisplayitem
1999 yılında Edirnedeyken Mazdamız vites topuzuna kadar sele kapılmıştı... ne kadar yıkatıp temizletsekte içindeki yosunumsu koku hiç gitmedi... ayrica beyinde de oksitlenme görüldü ve arada sırada tekleme yapiyordu... arabadan da soğumamız nedeniyle satmıştık. aynı olay başımızdan geçtiği için söylüyorum alınmaz bana kalırsa...
erkin bunun her yerine su kaçmıştır. bir ara umut bir range rover a heveslenmişti oda sel hasarlıydı adamla konuştuklarında arabada dışardan hiç bir hasar olmamasına ramen kapıların bile uzaktan açılamıyormuş, sadece sürücü kapısı açılabiliyormuş diye konuştuklarını hasarın belli olmadığını söylemişti. hatta perte mi ne ayrılcakmış diye konuştuk diye hatırlıyorum.
erkin valla sel hasarlı bi vtec sedan denk gelmişti banada babamın arkadaşının aracıydı,,,tek bir parça boyası bile yoktu,,,,elektronik ne varsa arızalıydı,,adam değiştirmişti motor beynini,abs beynini çartı çurtu bitek airbag sensörleri çalışmıyodu satarken,,,ama genede cesaret edememiştim açıkcası,,,bide komple elektronik göğüslü felan bi araba hiç uğraşılcak iş değil bence bu araç,,,,,,kendisi yıkatsın çitilesin nası diyosa öle yapsın bence.........
3 ytl ya alınır bı koseye konur anca...arada bı denız havası almak ıstedıgınde gıder oturursun ıcıne![]()
Bi hurdacıdan duymuştum yarısı olmayan araç alınır sel hasarlı veya suya düşen araçlar alınmaz komple bütün elektirk tesisatını degişmek lazım demişti.
İlk önce sel durumunda hemen kutup başı sökülmesi lazim sonracıma iş bittikten sonra elektronik kısımların tamamı tiner ile yıkanmalı sonra iyice güneşte bırakılıp kurutulmalı sonra kurtarılabilir ama bunlar cok fazla elektronik arabalar oldukça zor olur uğraşması.
1.6tdi.
Ecutech.
alınır bence.
ama bu fiyata değil bi araç 18-19k lara alınıp yaklaşık 5-7k harcanıp kullanılır. bu aralar yeni kasa civiclerin pert olanları çoğaldığı için çıkma parça sıkıntısı yaşanmaz. bi arkadaşımızn dediği gibi elektronik tüm beyinler problemli olanla değişip kullanılabilir.
fakat başka bir açıdan bakılırda. bu tarz bir araç eğer perte ayrılmışsa bi daha kasko yapılmıyor. alıp satarken sorun çıkıyor.
bilmeden bi tane sel hasarlı polo almıştık dükkana başımıza alım satım işlemlerinde olmadık dertler almıştık.
edit: birşey dikkatimi çekti resimlerde. araç sele girip çıktıktan sonra sanırım silecekleri çalışmış demekki elektrik hattında hiç çalışmaz bi durum yok.
Motoruna baktırdıktan sonra alınabilir, elektrik aksamı da almadan kontrol ettirilir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Erkin bizim şirketin doblo'su da geçen sene otoparkta komple su altında kaldı ve o günden sonra iflah olmadısürekli elektrik arızası çıkarıyor araç.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)