User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Randevu Talep Maili Hk.

dogancan1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Randevu Talep Maili Hk.

Merhabalar,

Pazarlama işinde yeni olduğum için bir kaç eksiğim var. Yardımlaınızı bekliyorum. Daha önceler yok mailmiş yok randevuymuş işim olmadığı için konulara yabancıyım. Dediğim gibi randevu talebi için hangi kalıpları kullanmalıyım. Ve örnek mailler paylaşabilir misiniz ? Gideceğim kişiler Hiç tanımadığım üst seviye kişiler sadece isimlerini biliyorum. yaklaşım nasıl olmalı randevuda dikkat edilmesi gereken hususlar neler. Cevaplar çok değerli emek harcayıp yazan kişilere Teşekkürler.. Tecrübeli abilerimden her türlü taktik verilmelerine açığım

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun süredir bu işlerle uğraşıyorum. Birkaç nacizane fikrimi seninle paylaşayım.

Öncelikle gideceğin randevuda kıyafetlerine saçına sakalına çok dikkat etmelisin. İnsanlarla ilk karşılaşmanda dış görünüşüne bakılır.

Bir de, benim en çok dikkat ettiğim nokta tokalaşırken karşındaki kişinin elini sağlamca sıkmak ( kırarcasına değil ama çok cılız ve güvensiz de değil ) bu çok önemli bir nokta. Dış görünüşten sonra karşı tarafta sana dair fikir yaratan 2. algıdır tokalaşmak.

Tokalaşıp görüştükten sonra insanların karşısında kesinlikle yayıla yayıla oturmaman gerekiyor

Randevu talep maili atarken de, kısaca yaptığın işten ve şirketinden bahsedebilirsin.

Örnek olarak;

XXX Bey/Hanım merhaba,

XXX sektöründe XXX işi yapan bir kuruluşuz ve XXX bölgelerde XXX tedariği sağlıyoruz. Sizlere şirketimiz/ürünlerimiz, çalışma koşullarımız hakkında daha detayı bilgi verebilmek adına bir randevu talebim olacaktır.

Uygun bir takviminiz için geri dönüşünüzü bekler, iyi çalışmalar dilerim.

Bu şekilde bir mail atabilirsin. Zamanla telefonda konuştukça da, mail yazdıkça da sana uygun bir kalıba oturtup kendi tarzını yakalarsın zaten.

Satış - pazarlama zordur ama keyiflidir de. Başarabildiğin sürece daha büyük hırsla sarılırsın işine, illa başarısız denemelerin de olacaktır, onları unutup sürekli atak yapmalısın İnsanlarda ihtiyaç uyandırdığın sürece başarılı da olursun. Su satmaya çalışma, susatmaya çalış diye bir laf vardır

Umarım yazdıklarım faydalı olmuştur, başarılar dilerim

dogancan1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun süredir bu işlerle uğraşıyorum. Birkaç nacizane fikrimi seninle paylaşayım.

Öncelikle gideceğin randevuda kıyafetlerine saçına sakalına çok dikkat etmelisin. İnsanlarla ilk karşılaşmanda dış görünüşüne bakılır.

Bir de, benim en çok dikkat ettiğim nokta tokalaşırken karşındaki kişinin elini sağlamca sıkmak ( kırarcasına değil ama çok cılız ve güvensiz de değil ) bu çok önemli bir nokta. Dış görünüşten sonra karşı tarafta sana dair fikir yaratan 2. algıdır tokalaşmak.

Tokalaşıp görüştükten sonra insanların karşısında kesinlikle yayıla yayıla oturmaman gerekiyor

Randevu talep maili atarken de, kısaca yaptığın işten ve şirketinden bahsedebilirsin.

Örnek olarak;

XXX Bey/Hanım merhaba,

XXX sektöründe XXX işi yapan bir kuruluşuz ve XXX bölgelerde XXX tedariği sağlıyoruz. Sizlere şirketimiz/ürünlerimiz, çalışma koşullarımız hakkında daha detayı bilgi verebilmek adına bir randevu talebim olacaktır.

Uygun bir takviminiz için geri dönüşünüzü bekler, iyi çalışmalar dilerim.

Bu şekilde bir mail atabilirsin. Zamanla telefonda konuştukça da, mail yazdıkça da sana uygun bir kalıba oturtup kendi tarzını yakalarsın zaten.

Satış - pazarlama zordur ama keyiflidir de. Başarabildiğin sürece daha büyük hırsla sarılırsın işine, illa başarısız denemelerin de olacaktır, onları unutup sürekli atak yapmalısın İnsanlarda ihtiyaç uyandırdığın sürece başarılı da olursun. Su satmaya çalışma, susatmaya çalış diye bir laf vardır

Umarım yazdıklarım faydalı olmuştur, başarılar dilerim
    Serkan abi tek kelime ile headshot yaptin saolasin verdigin bilgiler icin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)