"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
bana s-400'leri alıp ırak'a falan gönderecekler karşılığını da ham petrol olarak tahsil edecekler gibi geliyor. tabi ırak kabul ederse. böylece 1 taşla 3 kuş vurulacak. rusya küstürülmemiş olacak, abd'nin gazabından kurtulunacak, maddi olarak da fazla bi kayıp yaşanmayacak
PETKM'ciler var mı aramızda? Biraz daha bastırın şu 4,82-83'e de mutlu sona ulaşsın, az kaldı gibi ha gayret![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
5,82 fiyatlanmaya başladı bence. Kademe yapmaya ugrastikca banka sistemden atıyor.
Geçen hafta hiç ilgilenemedim. Yurt dışındaydım. Modena ve marenello da ferrari müzelerini gezme fırsatım oldu bir fırsat bulursam bol fotolu kota düşmanı konu açacağım.
İnsallah kapanmadan alırız. 5 e doğru bayrama dolarla girmek isteyen garanticiler yüzünden bir miktar artış da olabilir. Ama tabi benim öngörüm bu.
beni dağıttılar ya
kur 20 kuruş düşerken 12. ay vadeliler 50-55 kuruş düşüyor arkadaş
araba al-araba sat vize mize derken piyasadan iyi kopmuşuz
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
İste bu yüzden para asla uyumaz derler. Filmi de vardı, orada çok güzel bir konuşma sahnesi vardı
''Para gece seninle birlikte yatağa uzanır, sana bakar, tek gözü açık, para asla uyumayan bir v.h.ş.dir ve kıskançtır. Eğer ona çook çok dikkat etmezsen bir sabah kalktığında sonsuza kadar gitmiş olabilir...'' Gordon GEKKO![]()
Ben bugun yine aldim. Simdi bayramda piyasa kapali,aksam saati piyasa sığ iken eminim kamu bankalari spekulatif satis yapicaklar, yada haftaya piyasa kapaliyken estiricekler...
Ama.piyasa acildiginda olayi gorecegiz.
Eger yapabilirseniz haftaya hafta ici uygun yerlerden alima devam...
Anlik fiyat hareketlerine kanmayin. Bu sefer yapicaklar.
vay bee ne güzel düştü, enteresan şekilde henüz nası düşürdük diye hava atmaya başlamadılar. demek ki artış yakın. bayram sonrası yine sanki 1 liraya düşmüş gibi havalara girmezler ise uzun durmayacak demektir.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bayramdaki trafik kazası bilançosuna,kalpten giden küçük yatırımcılar da eklenecek galiba.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Halkbank hisse senedi alım satım için uygun mudur? Alım satım makasları hakkında bilgisi olan varsa öğrenmek isterim.
- Dolarda alım için acele etmeyin derim! Tabi karar yine sizindir, saygı duyarım...
- Hisse senedi alım-satım işlemlerinde komisyon oranları ortalama %0,1 ile %0,2 arası değişmektedir. Bu oranlar işlem hacmine göre belirlenir. Bu aralıkta oran aldıysanız normal karşılanabilir. Bankaların yanında aracı kurumlara da bakabilirsiniz...
- Herkese Hayırlı Bayramlar dilerim...
5.71 görmüş bir doları ben alırım.
Sebebi de acik,hukumet eliyle satilan doviz...
Ha,eger piyasa açıldığında bu seviyelerden islem gorurse tamam. Ama bence cok zor.
Ben olsam alırdım. Hele s400 icin verilen süre haftaya dolarken....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)