Dolar eskiden kur yapıyordu, sonra seks yapmaya başladı, şimdi yine kur yapıyor.
Hayırlısı olsun.....
Dolar eskiden kur yapıyordu, sonra seks yapmaya başladı, şimdi yine kur yapıyor.
Hayırlısı olsun.....
Okumadan imzalamam.....
Arkadaşlar siz bu çok ciddi müdahale olduğu verisini nereden takip ediyorsunuz?Merkez bankasının falan hangi ekranına bağlısınız?
Ben ancak dün trump konuşması sonra dolar endeksinin çekilmeye başlaması sonrasında 5 maddeninde geçmesi ve merkez bankasının 10 ocakta ilan ettiği uygulamanın dün gece başlaması + son olarak bu sabahta repo ihalesi iptalinden haberdar olabildim.
Onlarda işte bilinen programlar ve haberler aracılığıyla
Ha birde bir kaç göstergenin aylık grafikte bile aşırı alımı işaret etmesi vardı o kadar
Neyseki kaldıraç işlem yapan yok sanırım burada normal cash yada döviz hesabı şekli
Bazen benide şeytan dürtüyor aç 1 kuruşta 200bin lira kar yada zarar yazacak pozisyon ya herro ya merro şekli ama sonra bir bardak su içiyorum sakinliyorum![]()
Onamdar nicli arkadaş açıklamış abi dolar üzerinden hesaplanıyor.Şuan ons'u 1.200dolar aslında çok düşük.2010 ve 2011'de ons 1.700'lerdeydi.Aslında altın deger kaybetti dünya genelinde yanlız bizde dolar yüksek olduğu için altın'da yükseliyor.Eğer dolar düşerse altın'ın gram'ı fena düşer.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
TL mevduat
Ekran başı al sat yapmıyorsan
Dün bir arkadaş sordu yine 1 sene ve üstü
Git ilan fiyatından %25 düşük şekilde ev almaya bak önü açık olacağını düşündüğün bir yerde
Ya zaten savaş çıkacak para pul ev arsa birşeyin anlamı kalmayacak suriye gibi
Yada kriz var korkusu ile ucuza aldığın mal sabrının sonunda ciddi prim yapacak dedim
Dün 87 dan aldım şimdi 78 e düştü 200 tl kaybettim yq... Gidip bozdursak mı ne yapsak beyler bilenler yorum yapsın , gtmuze kaçmasın sonra 2 kuruş kar edelim derken.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Ha mesela dün demo hesapta o şeytan dürtmesini denedim parça parça toplam 200 lot dolar shortladım ve take profit 5 kuruş düşüş için idi ve sabah baktım 912 bin tl kar vardı
Kendi paramla yapsam sabah kalktığımda konu açıyordum herhalde arkadaşlar 10 ar lira yollarsanız sevinirim diye
Benim her zaman için tek yatırım tavsiyem gelirin neyse giderin o döviz cinsinden olsun direk yatırım tavsiyesi
Çok ciddi müdahele olduğunu bir yerde yazması mı gerek ? Siz ekrana baktığınızda kestiremiyor musunuz ?
Dolar 3.94 leri görmüş iken bu kadar düşüş sizce normal mi ? Gökten dolar mı sürüldü piyasaya. Bu durumu kestirmek için müneccim olmak gerekmiyor. Gün itibariyle 3.92 lere dokunan dolar , ne olduda 3.77 ye geriledi ? Dünyanın en büyük sözleşmesine Türkiye olarak imza attıkta haberimiz mi yok
Cumhurbaşkanı bas bas bağırıyor , bugün yine söyledi. Yine üstü kapalı MB ye ayar verdi. MB 10 Ocakta müdahele etti , bu sabah repo ile müdahele etti.
Hepsine ek olarak ; 24 Ocak'ta TCMB toplantısı var. Büyük olasılıkla yüksek bazda faiz arttıracaklar. Onun üzerine 27 Ocakta Fitch büyük olasılıkla notumuzu düşürecek. Bu tip durumları görmek için MB'nin extra ekranlarına bağlanmaya gerek yok.
ABO TRADING
STR
Bozabilirsiniz , ben çok bozdum. Sadece Makas aralığına dikkat etmek gerek var , reel piyasa ile bankaların satışları arasında fark oluyor buda bankadan bankaya değişiyor. Bazen bankalara önden gelen haberler yada kendi tedbirleri diyeyim makası saçma sapan açtıkları oluyor onda da sizin dikkat etmeniz gerekiyor.. Ben dolar 3.6295 seviyelerinde iken 3.6240 civarıydı İşcepten bozdum.
ABO TRADING
STR
Valla bozmamış burada okudum bende. Sisteme girilememiş sayfa hata vermiş falan
Ben online bankacılıktan işlem yapmıyorum dolar tl falan o yüzden kendim yaşamadım
Şimdi bir teknik analiz okudum oda kısa vadeli 3.77 altında kalırsa 3.54 - 3.6 ya kadar çekilebilir yoksa tekrar yükselebilir diyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)