4 yildir kibristayim benim bildigim zet karting de egitim veriliyor ama hic arastirmadim bilen arkadaslar net bilgi verirse bende düsünuyorum.hazir yenice arka itis araba almisken.
4 yildir kibristayim benim bildigim zet karting de egitim veriliyor ama hic arastirmadim bilen arkadaslar net bilgi verirse bende düsünuyorum.hazir yenice arka itis araba almisken.
Mesajlarinizi şimdi gordum gecikme için özür dilerim. Okul Bahsi gecen Learn 2 drift cyprus okuludur.
learn 2 drift aslinda ingiltere menşei li bir okul. Bu kibris şubesi. Eğitmen ibrahim Yücebaş. Kendisi aktif olarak kibris ve yurt dişinda yarişlara katiliyor.
Geleyim herkesin merak ettiği kişisel görüşlerime. Sizin 1000TL lik kurunuz 5 ders içeren sonunda sertifika verilen kur ben bunlarin sadece 1. dersini aldim bu ders icinde ki 5 konu hareket var.
Geneli araç kontrolüne dayanan, gaz dengesi ayarlama ve direksiyon komutlarina alışma etabi diyebiliriz. Ders içeriğini tam yazmam doğru olurmu bilemiyorum. İlk ders kukalarla yapiliyor ilk derste viraj dönmüyorsunuz.
Ben şahsen memnunum. Perşembe günü 2.dersime gireceğim öyle viraj dönmeye başlayacağiz. Bikaç örnek olmasi acisindan amatör leş çekim videolarimi ekleyeyim. Derslerin güzel yani güvenlikli ve hocalar sürekli yaninizda ve sizlere direktif veriyorlar.
hayatimda ilk defa RWD kullandiğimi unutmayin lütfen
buyrun
dinamomotorsport.net
Edit: Yarışlara katılıyor yazmışım. *drift yarışlarına demek istedim. Videolar sizi yanıltmasın tek bunlar yok bunlar sadece upload edebildiklerimiz ve çekebildiklerimiz.
Beklentiniz "KUKA ETRAFINDA DÖNÜYORLAR İŞTE" ye dönüşmesinokulun kendi sayfasındaki videolar daha açıklayıcı olacaktır. Perşembe gunu daha duzgun videoları ekleyebilirim diye umuyorum.
dinamomotorsport.net
Araçlari ozelden soranlar olmuştu. Sohbet Editi olmadığı için yeni post olmuş oluyor kusura bakmayin
Buda pist (arena speedway)
![]()
dinamomotorsport.net
Yani iki günlük ilk eğitim kukalar da geçiyor sonraki eğitimlerde viraj dönmeye başlıyoruz doğrumu anladım?
Cvk Rs
Yok size sunulan pakette bu ders tahminimce 2 saat filan surer. ben para buldukça gidebildiğim için ders ders olduğundan böyle.
iki gunluk totalde 12 saatlik eğitimin yese yese 2 saatidir bu yani.
dinamomotorsport.net
Ben konuştum 2 gün boyunca günde 6 saat dediler ilk başlangıçta kukalar ondan sonra virajlar yani 2 günde hepsini gösterip virajda döndürüyorlar arkadaş saatlik olarak ders aldığı için ilk saatininde kukaların etrafında döndürmüşler
Kendi videolarımı toparlayamamıştım. Beraber gittiğimiz arkadaşım 2.dersinden bazı videoları birleştirmiş. Merak edenler için.
dinamomotorsport.net
eğitim almak güzel şey tabi ama kendinin bazı şeyleri öğrenmesi tanıması tecrübe etmesi ayrı bi keyifli sizin yerinizde olsam kendim çözmeye çalışırdım çok merak ettiğim şeyleri ise bilen birine sorar danışırdım en azından ben böyle yapıyorum![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
İşin o boyutuda var tabi ancak biraz daha teknik bilgi ile anlattıkları için daha faydalı oluyor diye düşünüyorum.
Tabi bu tarz bir araca sahip olmamamda cabası![]()
dinamomotorsport.net
Magosadaki tanıtım gününe katıldığımdan beri bende de içten içten bir katılma istedi başladı, fiyatlarını da öğrenmek istiyordum bu konu çok iyi olmuşPaket şeklinde değilde sizin gibi parça parça katılma durumu bizim içinde söz konusu olabilir mi, eğer öyleyse ders ve fiyat için sizden bilgi alabilir miyim? Ayrıca daüde mi okuyorsunuz
![]()
Edit: https://instagram.com/p/00InFVvL4e/ (Tanıtım gününden)
Selamlar Daüde okuyorum inşaat son sınıf, Max Kartingte aldım bende ilk dersimi tanıtımdan bir hafta sonra. Mağusadan gidip gelen çok arkadaş var hatta onlarla beraber gider geliriz otobusle zulüm oluyor çünkü. Özelden kendi Tlf. numaramı vs vereyim normaldede tanışır görüşürüz.
Sizlerde parça parça katılabilirsiniz tabi ki elimden gelen desteği sağlarım bende. Fiyat için Ibrahim hocayla görüşürseniz daha iyi olur öncedende belirtmiştim Ticari bağlantım yok. Ben grup olarak katılım ayarlamıştım arkadaşlarla ondan dolayı biraz indirim sağladılar. Tavsiyem hevesli arkadaşlarınız varsa grup olarak gitmek hem daha eğlencelidir.
FB'ta learn2drift cyprus olarak aratip iletişime geçebilirsiniz. Ki ben size iletişim numaraları filanda veririm.
dinamomotorsport.net
Bu arada kendi videomu koymayı unutmuşum. Tabi ki en iyi geçişim bu spinlerim ve kaçırdıklarımda oldu
https://www.facebook.com/enishan.bah...19141250183384
dinamomotorsport.net
Kıbrıstaki eğitim için bilgileri bana da yollarsanız sevinirim.
Facebook: learn2drift cyprus
Telefon iletişimi:
İbrahim Yücebaş
0533 849 15 13
Kendisi apex masters serisinde yarışacak 31 mayısta imkanı olan arkadaşlar yüzyüzede konusabilir.
dinamomotorsport.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)