User Tag List

Sayfa 19/34 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
635 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Gideri çok abartılan araçlar

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse bende uzatmıyom , dünya kadar hacmin olacağına fındık kadar turbon olsun der kaçarım.
    Şimdi şöyle bir durum var , bu yeni nesil hondacılara karşı öfke ve alay tavrına istinaden yazıyorum. 2010-2012 yılları arasında 40.000km de aldığımız vtec2 ye 30k km boyunca bindim. Lpg takacaksak binmeyiz bu arabaya dedik.

Asla çok iyi bir direksiyonu var demedim.

Güvenli bir araba demedim.

Şahane donanımı var demedim.

Frenleri güvenli demedim.

Ve asla da 25-26 bin liradan fazla eder demedim.

Bunlarda anlaşarak konuşursak , tek iddaası var dediğim ve asla aksini kabul etmeyeceğim konu şu ki 1.6 c sınıfı aile aracı işte ama 0 - 180 km 30-31 saniye defalarca ölçtüğümüz bir hızlanması vardı.

Bakıyorum 1.4 turbo bravolar bu değere öyle uçup kaçarım farkı atacak verilere sahip değiller.

Birazcık kendini aşabilmeli insan. Ne bileyim televizyonumuz panasonic , daha iyisi var elbet hani en iyisi panasonic demiyoruz komşularımıza. Laptop um samsung çok memnunum ama en iyisi bu abi sizin asus *** gibi demiyorum.

Anlatabildim mi bilmiyorum ama piyasasındaki sakinlik , değerinin bilinmeyişi gibi konulara olan öfkenizle BRAVO sizi döver şeklinde yazmak çok antipatik oluyor
    -Fırat

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş arabasına egzoz taktıran kendini hızlı sanıyo ya ona gülüyorum
    15-20 yıl önce piyasaya sürülmüş tofaşın japon versiyonun yerden göğe sığdıramadınız. Tamam zamanında iyi iş yapmıştır hatta küçükken azmı ketçap damlama reklamı vardı izlemedik ama 25 üstü istemenin hiç ama hiç bi anlamı yok.
    Millet yazıyor güvenlik paketi görende 8-10 tane airbag var sanır.
    Üreticilerin çoğu 12 yıl veriyor airbag için sonrası için şans diyor
    Hadi airbag patladı yılların yorgunluğu japon arabalarının hafiflik için teneke gibi sağlam olmayan yapısını napcaz...
    Bir arabanın 98 ile 2006 model arasında 3-4bin fark olurmu şaka gibi bmwye bakıyorum e39 ile e60(veya e36-46) arasındaki fark net 20bin

Neyse şimdi birileri atar gider yapar açıklasamda hala inat eder o yüzden kısmen kısa kesiyorum
    Hadi size iyi kesiciye girip hızlı sanmalar
    heyttttt be sertaç başgann.

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güvenlik önemli değil önemli olan güzellik paket arkadaşlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vayy kardeşim benimm sendemi inanmışlardansın
    Abi ama sertaç abinin dedikleri doğru sizin bindiğiniz şu benimde hayran olduğum 1.6 vti yı diğer ülkede adamlar bakıp g*tüyle gülüyor. abd de almaya çalışsan 500-600 dolar maxsimun 1000 dolar olsun o da honda hayranlarına. Otomobilleriniz konusunda 1000 dolara neler neler aldı arkadaşlarımız . Orada daha yeni ehliyetini almış 16-18 yaşında ki adamın tercihi 90-00 arası honda serisi oluyor( sağlamlığından dolayı 1 numaralı tercih araba arıza vermiyor şaka gibi) Bu bir gerçek. Avrupa da keza otomobil ömrü 10 yıl olarak bilinir 10 yıl ve üstü burada kral olan araba orada hurda (istisnalar var tabi ki Örn: alpina serisi ).

Demem yanlış anlaşılmasın ki burada araba fiyatları çok demiyorum burada sevdiğimiz değer verdiğimiz arabaların başka yerlerde hiç değer verilmediği göstermek istiyorum. Keza fiyat arabanın değerini belirleyen en önemli unsur.

Ben 9. sınıf tayken bundan 5-6 sene önce vtilar 15-16 dı çok iyi hatırlıyorum Si ler ise 10k civarındaydı . İyi la derdim üni geçince bi 5-6 daha iner alır binerim cillop gibi araba akarı yok kokarı yok derdim. Sonra bir şey oldu bi elamet geldi fiyatlar 2 katına çıktı. Severek izliyoruz abi ne olacak bakalım

Konumuza gelecek olursak egzozlu vtiyın audi a8 bindirmesi bu arabanın yürüdüğünü gösterir kimse kusura bakmasın

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ama sertaç abinin dedikleri doğru sizin bindiğiniz şu benimde hayran olduğum 1.6 vti yı diğer ülkede adamlar bakıp g*tüyle gülüyor. abd de almaya çalışsan 500-600 dolar maxsimun 1000 dolar olsun o da honda hayranlarına. Otomobilleriniz konusunda 1000 dolara neler neler aldı arkadaşlarımız . Orada daha yeni ehliyetini almış 16-18 yaşında ki adamın tercihi 90-00 arası honda serisi oluyor( sağlamlığından dolayı 1 numaralı tercih araba arıza vermiyor şaka gibi) Bu bir gerçek. Avrupa da keza otomobil ömrü 10 yıl olarak bilinir 10 yıl ve üstü burada kral olan araba orada hurda (istisnalar var tabi ki Örn: alpina serisi ).

Demem yanlış anlaşılmasın ki burada araba fiyatları çok demiyorum burada sevdiğimiz değer verdiğimiz arabaların başka yerlerde hiç değer verilmediği göstermek istiyorum. Keza fiyat arabanın değerini belirleyen en önemli unsur.

Ben 9. sınıf tayken bundan 5-6 sene önce vtilar 15-16 dı çok iyi hatırlıyorum Si ler ise 10k civarındaydı . İyi la derdim üni geçince bi 5-6 daha iner alır binerim cillop gibi araba akarı yok kokarı yok derdim. Sonra bir şey oldu bi elamet geldi fiyatlar 2 katına çıktı. Severek izliyoruz abi ne olacak bakalım

Konumuza gelecek olursak egzozlu vtiyın audi a8 bindirmesi bu arabanın yürüdüğünü gösterir kimse kusura bakmasın
    2010 da 15 16 ya vtı mı vardı?

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

O videoyu izledim.O audide bir sıkıntı var.Siteye bir bakacak olursan vti'ın değil a8'e egsozlu yazılımlı polo tdi'a bindirememesi muhabbetinin edildiği kadar yürümediğini gösterir.
    Nadide şeyler değerlidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 da 15 16 ya vtı mı vardı?
    2009 abi vardı yani çok iyi hatırlıyorum her gün bakardım

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yanlısın var ben TBV yı 2009 da sattım , ozaman 15 16 ya vtec oldugunu hatırlamıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 de gri jay sedan vteci 18.500 a almamistim dedigin fiyatlari vtida 10 sene once fln gordum ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yanlısın var ben TBV yı 2009 da sattım , ozaman 15 16 ya vtec oldugunu hatırlamıyorum
    Abi o zaman en ucuzları 15-16 arasıydı genelde öyle bakıyorum en ucuzdan en pahalıya

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dTi clio rs vti tdi 207 THP abartı giden araçlar değil ama nedense öyle yorumlanıyor.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buyrun VTi fiyatları... sağ alttaki tarihe dikkat

İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da

Abi burada 10 Ocak 2012 var en son 2009 nu bulamadım malesef en düşük 18.500 bunun 3 yıl öncesinde 15 -16 ya vti vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyrun VTi fiyatları... sağ alttaki tarihe dikkat

Yaşa valla nasıl buldun 2009 u bulabilirmisin bir de Bne 2012 ocağı zor buldum

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş yine döndü dolaştı vti ye geldi yaa ,çok şükür
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakında vakit bulunca ricer nedir kimlere denir diye konu açıcam topluca rahata erelim
    https://www.youtube.com/watch?v=ALQegcFgLAY
    https://www.youtube.com/watch?v=AY1G3dQc-w8
    O değilde videodaki 10 arabanın 9u honda resmen tayyipin dediği gibi zamanlama manidar
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ricer nedir kimlere denir
    https://www.facebook.com/photo.php?v=4912807418736
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Günümüzde" 2010 sonra subaru sti lar hiç bir şekilde gelişme gösteremediler yıllardır ej25 ve yüksek Yakıt tüketimi 2.500 cc den 310 hp.Rakiplerine zaten tahtını kaptırdı golf r ve a45 amg ezdi geçti.

Dipnot:ej25 2006 da en iyi motor Ödülü'nü kazanmış olabilir bu Yüzden "günümüzde" dedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi şöyle bir durum var , bu yeni nesil hondacılara karşı öfke ve alay tavrına istinaden yazıyorum. 2010-2012 yılları arasında 40.000km de aldığımız vtec2 ye 30k km boyunca bindim. Lpg takacaksak binmeyiz bu arabaya dedik.

Asla çok iyi bir direksiyonu var demedim.

Güvenli bir araba demedim.

Şahane donanımı var demedim.

Frenleri güvenli demedim.

Ve asla da 25-26 bin liradan fazla eder demedim.

Bunlarda anlaşarak konuşursak , tek iddaası var dediğim ve asla aksini kabul etmeyeceğim konu şu ki 1.6 c sınıfı aile aracı işte ama 0 - 180 km 30-31 saniye defalarca ölçtüğümüz bir hızlanması vardı.

Bakıyorum 1.4 turbo bravolar bu değere öyle uçup kaçarım farkı atacak verilere sahip değiller.

Birazcık kendini aşabilmeli insan. Ne bileyim televizyonumuz panasonic , daha iyisi var elbet hani en iyisi panasonic demiyoruz komşularımıza. Laptop um samsung çok memnunum ama en iyisi bu abi sizin asus *** gibi demiyorum.

Anlatabildim mi bilmiyorum ama piyasasındaki sakinlik , değerinin bilinmeyişi gibi konulara olan öfkenizle BRAVO sizi döver şeklinde yazmak çok antipatik oluyor
    benim yazma sebebim internette asip kesip gercekte piyasada olmayan fitek2 ciler fd6 cilar, zamaninda izmirdeydim iki sene once filan, her hafta denemeye ciktik konuda actik kimse gelmedi, berkayin giulietta ile deniyorduk hep, hepsi teneke cokta onemli degil ama iki tarafin farkli iddialari vardi, merakimizi gideremedik. Baska yerden vtec2 buldum 122 lik a3 le 4 kisiyken gectim oyle 1-2 boyda degil. bu yuzden honda abartiliyor dedim. Stok s2000 i sciroccoyla gecersiniz bu kadar net. Hicbi stok s2k dynamicste 240 in yanindan gecmez. Manuel stg2 rocconunda hicbiyeri catlamaz patlamaz. Bu arada 1.6 tdilar harbiden yazilimla o gucleri aliyor tartismaya gerek yok bu arada gideri abartilan degilde 231 bg olup yurumeyen rx8 i de listeye ekleyelim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)