User Tag List

Sayfa 5/20 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
375 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Şah Fırat Operasyonu ?

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sozcu.com.tr/m/mobil/news.php?p=573827

Daha ööncede 16 tane ada Yunanlılara verildi.Çoğu kişinin haberi bile yoktur..

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Ankara'nın hür kararı" imiş, kimseden izin alınmamış. Yaw burası Türk toprağı değil miydi, kendi toprağından kendi toprağına çekilirken kimden neden izin alacaksın ki?
    tasmanın ucunda kim varsa ondan

İlker G.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam her lafında YENİ TÜRKİYE diyor anlamadınız mı?
    tabi ya ...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abi;
    Oyu anadoludan aliyorlar buyuk ihtimal dusuncem.bu secimde de kaybetmicekler bu belli ama chp den bi cacik olmazda mhp nin en azindan oy sayisinin artmasi lazim vekil sayisinin artmasi lazim gerci onlarinda gecmisi parlak degil ama baska parti yok oyuzden mhpnin vekil sayisinin artmasi lazim

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinden ne geliyosa yap gitme anıl. Gerek yok. En milliyetçi adam olan ben söylüyorum bunu.

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben anlamıyorum harbiden. Yaşım çok fazla değil belki ama okuduğum dinlediğim kadarıyla bu ülkenin başına gelen en büyük felaket bu hükümet. Sözde herkes bunun farkında, ama nasıl girdiği tüm seçimlerde ülkenin yarısının oyunu almayı başarıyor? Bazen acaba adamlar(?) haklı biz mi at gözlüğüyle bakıyoruz diyorum ama şu son 2 günde yaşananlar bile bunların ne kadar büyük bi hain olduğunu gösteriyor.
    Benim en çok canımı sıkan da böyle korkakça rezil bir operasyona Fırat' ın adını vermeleri. Şimdi meydanlarda çıkıp bununda propagandasını yapacaklar şehidimizin intikamını aldık diyecekler. Şehidimize sahip çıktık diyecekler. Bunların şakşakçılarıda hüloğğğ demeye devam edecek. Ben bu yaşımda gerçekten çok karamsarım ilerisi için..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son derece BAŞARILI bir operasyon. Muhalefet hala mahalle karısı gibi konuşsun.Ülkemizin güzel ve zeki toplumu bu başarıya ortak olsun.Soğuyorum arkadaş. Boş ve ahlaksız bir toplum olduk,hiç birşeyden haberimiz yok.

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basarili bir operasyon diyerek toprak kaybetmemiz durumumuzu yeterince aciklamiyormu?
    Ben artik bu ulkede yarin sabah ne olucak kestiremiyorum, haberimiz olmadan kim bilir neler nelerde oluyor. Eminim suan bi yerlerde birileri ne toprak kaybkaybetmesi, turbemizi tasidik goz dagi verdik gibisinden konusuyordur.
    TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah televizyonu bir açtım bilimum trt ve yandaş kanallarda " Şah Fırat Operasyonu". Dedim bu Süleyman Şah Türbesine saldırdılar bizde gerekli müdahaleyi yapıp geri püskürtük. Alttan cumhurbaşkanı şöyle dedi, başbakan böyle dedi, şanlı operasyon falan. Bi baktım türbeyi sınıra 200 metre yakına taşımışlar. geride kalan türbeyide tahrip etmişler. Kendi kendime dedim .......... Irak'ta 11 askerimizin başına çuval geçirildiğinden beri içim böyle sızlamıştı. Abuk gubuk şeylere alıştık ta toprak kaybı nedir aga. Operasyonda ve Türk Toprağının her bir karışını korumak için kanlarını döken Şehitlerimize Allah (c.c)'tan rahmet diler; ahirette yüzümüze tükürmemelerini dilerim.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan bu ulkede seneler once hususi bir arabaya 4-5 kisi dolusup gece yarisi baska ulkeye operasyon yapmaya giden ve sabaha karsi geri donen adamlar vardi.

Boyutu SŞ Türbesi ile bile kiyaslanamayacak derecede kucuklukte Kardak Kayaliklari icin Yunanistan'a rest cekmis ulkeyiz.

Nereden nereye. Toplumu boluyorlar yetmedi, simdi ulkeye geldi sira.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayı unutmuşum bir de yaklaşan seçimlerde sonuçların değişmeyeceğini biliyorum ya o içimi dağlıyor inşallah bir gün bu ülkede boş yere hayatını kaybetmiş , acı çekmiş insanlara hesap vermek zorunda kalmayız.

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler Hakkari, Şırnak gibi illerde ki durumu görseniz Süleyman Şah Türbesi 0 kalır yanında.
    Sanki Bu bahsettiğim iller Kürdistan, bîz işgalci gibiyiz onların gözünde. Size trafikçilerin bile zırhlı araçlarla gezdiğini resimleyebilirim.
    Tüm samimiyetimle söylüyorum televizyonda gösterilenler 10 da 1'i bile değil. Ailemizin hiçbir ferdi Alparslan Türkeşten beri başka partiye oy vermedi vermezde. Bugün Başbuğ'un mirası olan milliyetçi hareket, polisin silah kullanma yetkisini genişleten İç güvenlik yasasını kabul etmiyor.

Sadece Özel Harekatçılar için konuşuyorum diğer birimler adına bir şey söyleyemem ama inanın tüm olanlar zorumuza gidiyor. Mardin Özel Harekatta görevli bir meslektaşımız Şırnak Cizre'ye dış görevle gelip, görev esnasında bir
    Şerefsizi vurduğu için Önce açığa alındı ardından tutuklandı. Diyarbakır'da zafer işareti yapan gruba bozkurt işareti yapan polis açığa alındı.

Bunu söylemekten hoşlanmıyorum, utanıyorum ama buralar artık sadece siyasi olarak Türkiye'ye bağlı. Arkamızda duran bir iktidar olsa Allaha yemin olsun ki bir tanesini sokağa bile çıkartmayız.

Seçim öncesi yine her taraf karışacak, bu yüzden yasa apar topar geçirilmeye çalışılıyor.
    Şuan için elimiz kolumuz bağlı, sadece bize yapılan saldırılara yanıt verebiliyoruz.

Herkese iyi günler
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atalarımızın ,şehitlerimizin kemikleri sızlıyo . toprağı bırakıp kaçmak nedir ??

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler Hakkari, Şırnak gibi illerde ki durumu görseniz Süleyman Şah Türbesi 0 kalır yanında.
    Sanki Bu bahsettiğim iller Kürdistan, bîz işgalci gibiyiz onların gözünde. Size trafikçilerin bile zırhlı araçlarla gezdiğini resimleyebilirim.
    Tüm samimiyetimle söylüyorum televizyonda gösterilenler 10 da 1'i bile değil. Ailemizin hiçbir ferdi Alparslan Türkeşten beri başka partiye oy vermedi vermezde. Bugün Başbuğ'un mirası olan milliyetçi hareket, polisin silah kullanma yetkisini genişleten İç güvenlik yasasını kabul etmiyor.

Sadece Özel Harekatçılar için konuşuyorum diğer birimler adına bir şey söyleyemem ama inanın tüm olanlar zorumuza gidiyor. Mardin Özel Harekatta görevli bir meslektaşımız Şırnak Cizre'ye dış görevle gelip, görev esnasında bir
    Şerefsizi vurduğu için Önce açığa alındı ardından tutuklandı. Diyarbakır'da zafer işareti yapan gruba bozkurt işareti yapan polis açığa alındı.

Bunu söylemekten hoşlanmıyorum, utanıyorum ama buralar artık sadece siyasi olarak Türkiye'ye bağlı. Arkamızda duran bir iktidar olsa Allaha yemin olsun ki bir tanesini sokağa bile çıkartmayız.

Seçim öncesi yine her taraf karışacak, bu yüzden yasa apar topar geçirilmeye çalışılıyor.
    Şuan için elimiz kolumuz bağlı, sadece bize yapılan saldırılara yanıt verebiliyoruz.

Herkese iyi günler
    Eliniz kolunuz bağlı değil. Tsk polis padişah ne derse onu yapıyor.
    Padişah o yasayı pkk için değil ona karşı kim varsa biyad etsin diye çıkarmak istiyor.

Tsk da komutan yok bedelliden dolayı bu ulkede yetismis askerde olmayacak paralı askerle polis padişahı koruyacak.

Bu yeni türkiye de ya biyad edeceksin yada gideceksin olucak.

Sen devletsin istesen güneydoğu da sinek ucurmazsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Herkese iyi günler
    Bu şartlarda arkanızda durmayan iktidarın iç güvenlik paketi geçtiğinde doğu ve güneydoğudaki olaylardan çok, herhangi bir eyaletleşme durumunda batıda olacak tepkilerde daha çok kullanılacağını düşünenlerdenim. Orda trafik ekibi zırhlı araçlarla dolaşmak zorunda kalırken burada cezaya itiraz eden sürücüye 3 5 ekip müdahale ediyor.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimisi yerler satıldı . Kimisi terkedilmiş . Sırada neresi var ? Ben artık bu ülke ile ilgili hiç bir gelecek düşünmüyorum.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O silahı kullanma yetkisi inanıyor musunuz doğudaki asayişi sağlamak için isteniyor? Heres şer şey kendisine bağlansın, en ufak zıt bir ses çıkmasın, çıkarsa hemen susturulsun, herkes biat etsin diye!..

Yasanın bu şekilde geçmemesi en mantıklı iş ancak yine bir kaos ortamı yaratıldı dikkatler dağıtıldı hop yasa geçecek.. Sonra siz bir padişahın yaptıkları/söylediklerine ters bir şey yapın, hemen kelleniz alınıverine!..

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Ankara'nın hür kararı" imiş, kimseden izin alınmamış. Yaw burası Türk toprağı değil miydi, kendi toprağından kendi toprağına çekilirken kimden neden izin alacaksın ki?
    Kendi elimizdeki BAŞ TERÖRİST i , barış muhatabı almak için birilerine soruyorlar ya ;

Her adımda , birilerine , soruyorlar ya,, ondan demişlerdir
    -Fırat

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklım almıyor,resmen error verdim.
    insanlar ağlanacak halimize kahramanlık etiketi yapıştırarak seviniyor ki bu daha da dehşet verici.

yani kısaca bugün türbenin bulunduğu toprağı koruyamayıp karışıklığı bahane ederek oradan kaçanlar,
    yarın Diyarbakır Hakkari Siirt Şırnak'ta ki karışıklığı bahane ederek kaçacak!!

bu mu büyük yeni Türkiye!?
    bu mu vatan toprağına bayrağa sahip çıkmak!?

yarın birgün işler sarpa sardığı zaman adamlar soluğu yurtdışında alabilecek,çaldıkları paralarla bolluk içinde yaşayabilecekleri şartları oluşturmuşlar.
    Hüllooooğğğğ diye bağıran,ölene kadar arkandayız diyen insanlara soruyorum,
    öyle bir durumda siz ne yapacaksınız?

yandaşlara göre neymiş?
    Türkiye'yi savaşa çekmek için yapılan bir oyunmuş ama Türkiye bu oyuna gelmemiş!
    bahaneye bakın,
    savaş için belirli kriterler vardır ve toprak kaybetme riski bu kriterlere dahildir.
    toprak kaçarak değil savaşarak korunur,eğer kaçılacaksa bu kadar askeri yatırım neden diye sormazlar mı adama !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)