User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Online alışveriş sitelerinden alınan nike airmax'lerin güvenilirliği..?

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Morhipo, markafoni gibi siteler orjinal ürün satar.

Türkiye distibütöründen mal alıp satıyorlar, bizde mal veriyoruz bu tür firmalara.

Onun dışında mağazasında 450 TL olan ayakkabının 100-150 TL'ye ilanı varsa gerçek olması imkansız.

Hadi yurtdışından aldı 50$'a, buna 10$'da kargo ödedi etti 60$. 15-20TL kar için uğraşmaz kimse.
    İyi güzel söylüyorsun da , x bir yerin mağazasında ayakakbı 299 TL iken morhipo , markafoni gibi bir yerde neden 59.99 a satılıyor ? Bizzat kendim yaşadım
    Örneğin , ilk Tiger serisi ayakkabıların olduğu rahatlık 2 dahil olmak üzere devam eden nesil de olmadı.. Bambi gibi bir yer satıyor dışarıdan bakınca bildiğin beyazıt işi.. Gerçekten iyi takip etmek gerek , alacağın yeri bilmen gerek açıkçası ayakkabı alırken

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tr de iyi bilinen markalara üretim yapan atölyelerden ayakkabı alıyorum ve nerede ise 3/1 fiyatına, bir kaç arkadaş bahsetmiş aslında aldığımız maldan ziyade adına üretim yapılan markaya para veriyoruz, bunun yurt dışında da böyle olması mümkün kısacası ucuza alınan her malın imitasyon olacağı anlamına gelmiyor bence.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Morhipo, markafoni gibi siteler orjinal ürün satar.

Türkiye distibütöründen mal alıp satıyorlar, bizde mal veriyoruz bu tür firmalara.

Onun dışında mağazasında 450 TL olan ayakkabının 100-150 TL'ye ilanı varsa gerçek olması imkansız.

Hadi yurtdışından aldı 50$'a, buna 10$'da kargo ödedi etti 60$. 15-20TL kar için uğraşmaz kimse.
    bENDE alırsam boyner ve morhipodan alıyorum

markafoniden dört alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşadım

U.S. Polo Assn. Numara:43
    Ürün Kodu: 11K-04-HARDAL-1585672
    43 Numara

Bu bot geldi leş gibi bally kokuyor ve dandik çakma olduğu belli aradaım yapmadığım hakaret kalmadı iade ettim paramı geri aldım dedim dha alışveriş yapmam ama geçeen new balance aldım bakalım inş sıkıntı çıkmaz

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi güzel söylüyorsun da , x bir yerin mağazasında ayakakbı 299 TL iken morhipo , markafoni gibi bir yerde neden 59.99 a satılıyor ? Bizzat kendim yaşadım
    Örneğin , ilk Tiger serisi ayakkabıların olduğu rahatlık 2 dahil olmak üzere devam eden nesil de olmadı.. Bambi gibi bir yer satıyor dışarıdan bakınca bildiğin beyazıt işi.. Gerçekten iyi takip etmek gerek , alacağın yeri bilmen gerek açıkçası ayakkabı alırken
    Link varsa bakiyim hocam böyle yorum yapmak zor. Bende geçen gün sportsoul'dan 110 TL'ye new balance aldım. Nasıl aldım, eski sezon ve tekleme kalmış.

Kendi çalıştığım şirketin mağazasından 80TL'ye nike ayakkabı aldım, yine aynı şekilde tekleme ve eski sezon olduğu için.

Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bENDE alırsam boyner ve morhipodan alıyorum

markafoniden dört alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşadım

Ürün Kodu: 11K-04-HARDAL-1585672
    43 Numara

Bu bot geldi leş gibi bally kokuyor ve dandik çakma olduğu belli aradaım yapmadığım hakaret kalmadı iade ettim paramı geri aldım dedim dha alışveriş yapmam ama geçeen new balance aldım bakalım inş sıkıntı çıkmaz
    us polo'nun ayakkabıları çok dandik zaten, çokta iyi bir marka değil ki ayakkabıda

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tr de iyi bilinen markalara üretim yapan atölyelerden ayakkabı alıyorum ve nerede ise 3/1 fiyatına, bir kaç arkadaş bahsetmiş aslında aldığımız maldan ziyade adına üretim yapılan markaya para veriyoruz, bunun yurt dışında da böyle olması mümkün kısacası ucuza alınan her malın imitasyon olacağı anlamına gelmiyor bence.
    adres alabilirmiyiz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tiger dan sonra kullandığım en rahat ayakkabı new balance 574 modeli.. İlk zamanlar da hiç hoşuma gitmiyordu kimde görsem çok iyi falan dedim güvenip aldım. Şunu fark ettim ki , Boru paçadan çok az daha geniş pantolonda harika duran bir ayakkabı. Kesinlikle tavsiye ederim .. Ben de yakalarsam kaçırmıyorum öyle fırsat ayakkabılarını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tiger dan sonra kullandığım en rahat ayakkabı new balance 574 modeli.. İlk zamanlar da hiç hoşuma gitmiyordu kimde görsem çok iyi falan dedim güvenip aldım. Şunu fark ettim ki , Boru paçadan çok az daha geniş pantolonda harika duran bir ayakkabı. Kesinlikle tavsiye ederim .. Ben de yakalarsam kaçırmıyorum öyle fırsat ayakkabılarını
    O model hangisi diye merak ettim arattım başıma bela ettin kardeşim şu modeli arıyorum yardımcı olun boyner morhipo new balance sitelerinde yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı kırmızı olduğu için hiç dikkatimi çekmiyor Sarı laciverti daha hoş

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    pahalı ayakkabı dünyanın heryerinde pahalı genelde.. cesare paciotti getirttik outlett'den fransadan eski sezon hemde 2013 yılının 350 dolara.. özellikle fashion ve sezonluk kreasyon'lar üreten firmaların ürünleri aşırı pahalı.. nike adidas puma newbalance gibi markalar çok tutuyor sürümü çok..

hako nun dediği doğru bende daha aliexpress de orjinal bir şey görmedim çakma cenneti .. birde alınan o çinmalı ürünlerin kanserojen madde üstünde varmı oda var.. asbest,kanserojen boya,alerjik egzama yapıcı kimyasal bir takım kumaş petrokimya ürünler..

replika ayakkabı alıcağınıza türkiyede orjinal eski kreasyonları getirten insanlar var prada,gucci nin v.b .. nette görmüşdüm 2011 yılının orjinal pradalarını getirtmiş adam 350tl gibi makul rakamlardan satıyordu.. bence onlara bakın hiç olmassa orjinal giyersiniz.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı kırmızı olduğu için hiç dikkatimi çekmiyor Sarı laciverti daha hoş
    morhipoda buldum 245 felan yazıyordu fırsat bekleyeceğim o kadar veremem şimdilik

srkn.ylc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan limangoda sanırım timberland,cat vb ayakkabılar satılıyo bende deriden in timber vb ayakkabı markası sattığını bıldıgım ıcın oradada fiyatlara bakmak istedim site acılısında bı uyarı var bu konuyla alakalı sanırım..

http://www.deriden.com.tr/
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zizigo da iyi arkadaşlar ben yazın dockers aldım sneaker birde uygun indrimli vakitleri oluyor yada ellerinde belli modellerden sayılı kaldımı rakamları dibe çekiyorlar ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O model hangisi diye merak ettim arattım başıma bela ettin kardeşim şu modeli arıyorum yardımcı olun boyner morhipo new balance sitelerinde yok

http://www.markapark.com/pinfo.asp?pid=3924

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçenler de öyle x bir site de dolaşırken Bvlgari Aqua 279 değil 99 TL diye reklam gördüm reklamı yapan yerde markafoni. Bugün cevahir de Tekin Acar cosmetics de ki arkadaş indirimde kesinlikle tavsiye ederim dedi. Ben de şakasına dedim ki 100 TL nin altındaysa hemen alim dedim 100ml lik.. 190 Lira dedi , dedim ki ee markafoni de 99 nasıl oluyor o zaman dedim .. Markafoni gibi bir yer dist garantili ya da izinli ürün satamaktadır dedi. Bir an işkillendim 99 Lira olunca parfümün.. Sizce orjinalmidir ? Değilmidir ? Kara veremedim açıkçası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnternette kıyafet yada benzer ürünleri alacaksam morhipo tercihim oluyor. Hem boyner çatısı altında hemde iade konusunda gerçekten iyi çalışıyorlar.
    Müşteri hizmetleri kaliteli.
    Onun dışında ayakkabı hassas nokta. Ayakkabıda sıkı bir takipçi olursanız sezonda 250 -300 lira olan ayakkabıları 100-150 bandında almak mümkün.
    Geçtiğimiz günlerde tommy ayakkabıyı 190 liradan 90 liraya düşmüştü numarası bana uymadı alamadım.
    Ayakkabıda iyi takip şart.
    Lumberjack
    Camper
    New Balance
    Converse fiyatları hakediyor
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    özellikle zizigo gibi sitelerde zappos zaten örnek almışlar ellerinde ekstrem numaralar kalırsa zappos daki gibi 300 tl lik ayakkabıyı stok eritmek için 70-80 tl den bile sattıkları oluyor kovalamak lazım.. ama zizigo danki her ayakkabıda öyle kaliteli değil iyi markalarda var meşhur adı sanı duyulmamış büyük ihtimal uzakdoğu çin merkezli markalarda var..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler