arkadaşlar cümleten merhabalar herkese hayırlı forumlar adım volkan elazığlıyım burda yaşıyorum meslek lisesi elektrk bölümü okudum ve dırek geçiş yaptım bu sene elektrık elektronık 2 yıllık bölümünü bitiriyorum hayırlısı ile niyetımde dgs sınavı var sıkı bi çalışma içerisindeyım ipin ucunu tutmuşken bırakmak istemıyorum dgs sınavından elektrık muhends. bölümüne geçmek istıyorum önumuzde ıkı secenek var ya özel ya devlet üni. geçiş yapcağım tabi şimdi gönül istr. devlet üni olsun fakat ne kadar iyi düşünsemde bide alternatıfımi hazırlamak zorundayım bunun ıcın aracımı sattım olurda devlet üni. gelmezse kazanamazsam özel uni. tercih edecem bu forumda çok engin insanlar war herkes herkese yardımcı oluyor cok memnun edici şeyler bunlar bende buraya sormak istedim
--geçiş yapan aranızda warmı özel üniversiteye.
--ne kadar bütçe olması lazım. şu üni. ücreti diğerlerine göre daha maliyetli tavsiyelere açıgım
--bide şöyle durumlar var bazı üni. sıkıntı çıkarıyor dgs ile gelenler için okulda bırakma,altan ders aldırma gibi.. bunların oldugu üni. hangileri.
--sıkıntısız şekilde tamamlıyabılecegim üni. tavisyeleri istiyorum
--son olarak hangi üni daha ucuz.
not:dgs sınavı bilmiyenler için dıyorum aldıgın puana göre tercih yapıyorsun devlet üni.yada özel üni. tabi bu durumda en iyisi devlet üni. inşallah sıkı çalıyorm başarırsam devlete giderim fakat BİDE ŞU var devlet üni. gelmezse özel üni %50 %100 burslu olanları war %100 cok az onlar olmazda %50 burslular yüksek ihtimal ile gelir ÖRNEK verecek olursam trabzon avrasya üni dgs ile %50 burslu 270 puan ile alıor bu üni tam ücreti 20 bin ise %50 si 10bin sene başına 10bin verip okuyabılıyorum.
şimdiden herkese yarıdmları için teşekkürler hepinizin fikrinialmak istiyorm. allah hepinizin rast götürsün uzun oldu yazdıklarım kendimi umarım iyi ifade edebilmişimdir.