ya biraz mantıklı yazın modifiye edilmiş motorun ne bilirkişisi olur ne mahkemesi.adamlar kıçıkırık eksozu teknik değişiklik sayıp trafikten men ediyorlar.
ya biraz mantıklı yazın modifiye edilmiş motorun ne bilirkişisi olur ne mahkemesi.adamlar kıçıkırık eksozu teknik değişiklik sayıp trafikten men ediyorlar.
komançero garage
Ne malzeme olursa olsun meydana gelen zarara sebebiyet verip vermediği tespit edilebilir. Nihayetinde garanti şartları üzerinden değerlendirme yapılmıyor.
Mahkemede ne tespitler yapılıyor buraya yazsam kör olursun, kıçı kırık motorun mu içinden çıkılamayacak mahkeme?
O vakit kara kutusu olmayan bir uçak ya da helikopter düştüğü vakit "abi boşver dağılmış zaten nereden anlayacaksın düşme nedenini" deyip koyuvermeliyiz.
Ya da buradan konu da açılır; "cessna 172 THY teknik aman dikkat" diye![]()
ppr ın yerinde ben olsaydım ve bu arkadaş benim hatam yüzünden mağdur olmuş olsaydı motoru alır inceler hata gerçekten bendeyse fazlasıyla telafi ederdim en azından yürüyen bir araba ve 1 dost kazanır ve onunda çevresini kazanırdım. Ppr sizi mağdur etti üzücü bir durum hatası var ki kabullenmiş yazmamış hala ve telafi etme taraftarıda değil ki inşallah telafi edilir, bu saatten sonra ne bu forumdan kimse ona motor teslim eder nede onların çevresi ve sonra onlarında çevresi bu böyle. 1 hatasıyla yüzlerce kişi kaybetti. Sıkıntınız en kısa zamanda telafi edilir umarım iyi sabır varmış sizde. Forumda yazılanları bi inceledimde mahkemeyle çözülcek gibi bu iş, yoksa hiç çözülmez bence hem ruhsatıda yokmuş acımayın kesinlikle, siz o 10000 i kim bilir ne zorluklarla kazandınız kim bilir nelerden kıstınız kesinlikle acımayın iyi bir avukat işinizi görecektir.
ozan ben seni anlıyorumda anlamamazlıga geliyorum su an yaklasımın zaten belli
merak etme mahkemelerinde tespit edemedegi seyler oluyor hakim bizi asıyor bu durum diyor baska mahkemeye yonlendiriyor
bu işte mahkeme hic birsey tespit edemez cagırır 1 yada 1 kac bilirkişi
ama dogru ama yanlıs o adamlar bir gorus bildirir, mahkemede kararımız budur der gecer
ama dogru ama yanlıs...
amac karar vermekse evet bir karar verilmiş olur
neyse 3. ve 4. sahıslar olarak ben daha cok yorum yapmak istemiyorum
basına gelene sormak lazım uzaktan ahkam kesmek kolay olur
kapakçıya kapak vereceksin doğru taşlanmamış olacak? ve bu kapakçı (yada port poolish ci işte herneyse) ben en iyiyim diyecek . . .
konunun devamını okumaya gerek duymadım ben şahsen.
If you have no LAG, you have no turbo..
Tamam o vakit ben elimi taşın altına sokuyorum;
Konu taraflarından herhangi birinin hukuki sürece başvurma talebi olursa kendisine ücretsiz olarak yardımcı olacağım.
Tespit dilekçesi, duruşması, keşfi v.b. tüm sürecin başından sonuna kadar takibi benden..
Şunu özellikle belirteyim;
Vergi kaydı, fiş fatura alınmaması, parçanın orjinal olup olmaması v.b. hiç bir önemi yok; bilmeden yorum yazmayın, sadece motor üzerinde inceleme yapılıp kullanılan parçanın mı yoksa kullanıcı hatasının mı kırıma sebebiyet verdiği incelenecek.
adam yemesinden içmesinden kesmiş ppr para gönder dedikçe 5.000 tl bütçeyle girilen işe 10.000 tl ile çıkmış ve çöp olmuş herşey 5 kuruş toplatmaya mecali kalmamış mahkemenin keşif harcı bilirkişi parası dosya masraflarıyla dahada içeri mi girsin hadi onu geçtik tespit yapsan nolcak tespit kararı eline alacan hiç bir işe yaramaz sonrası tekrar zararın iadesi için dava açman gerekecek tanıktır raporlardır falan filan sonucu elbet ispatla mümkün parayı alabilirsin ama adama yazık uğraşılcak zamana yazık ha beklerim diosa o ayrı bişi ona kalmış süreç boyunca ppr çok zarar görür orası gayet açık zaten
Nacizane fikrim şu mahkeme olayında uzar yorar elinize birşey geçmez mantığını lütfen bırakalım.... Belki bu konudaki taraflar için bu söylediğim geçerli olmayabilir ama birçok konuda zaten haksız olan taraf buna güvenipde nasılsa birşey çıkmaz mantığıyla daha da yürekleniyor. Verin abi mahkemeye olur olmaz belki 2-3 bin daha gider eşinden dostundan alır ama en azından adamın içi biraz soğur eline birşey geçmesede... Şimdi öylece belkide hiç gelmeyecek parayı ve motoru beklemekden daha mı kötü? Babamlar bir bankadan emekli olurken paralarını vermemek için bir oyun çevirdi koskoca banka... Bizimkiler verdi çok değil 3 sene sonra paralarını o koca bankadan sökeee söke aldılar. Mahkemelere güvenmez olmuşuz ben ona üzülüyorum. Haklıysan 10 senede geçse karşıya bir zarar mutlaka verirsin bence.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
herşeyi geçtim, tamam doğrudur hatalıyım deyip, motoru yeniden toplasaydı ne ticari itibarı bu kadar zedelenecekti, ne de bu kadar insandan soğutacaktı kendini. yazık, 3 ten 5 ten kaçıcam derken verdiği kayıbın haddi hesabı yok.. yıllar yılı emek ver, yaptığın işlerle bir noktaya gel, sonra kendi bacağına sık. olacak iş değil..
Öncelikle geçmiş olsun ben kaana tsport yaptırdım türkiyenin dörtbir yanından insanlara sordum herkez kaanı tavsiye etti kaan parçalarımı gönderdikten sonra serviste araba toplanana kadar ustalarla birebir görüşüp arabanın son aşamasına kadar ilgilendi ve atmosferik yüklü typerle kafa kafaya yürüyo ben kaandan ve yaptığı işten gayet mutluyum.sizinle paylaşmak istedim saygılar.
WRC GARAGE
arkadaşın canı sıkıldım google pırpır kaan yazmışta görmüş konuyu sonrada üye olmuş mesaj atmış allah allah ne tesadüf.
o değilde pırpır kaan yazıncada harbi çıkıyor googlede arkadaş haklımı yoksa utandım şimdi.neyse kalabalık etmeyin konuya arkadaşın mağduriyetini gidersin ticaret ahlakı eksik olan kişi.
bu arada verdiğin paraların makbuzu birşeyi varmı hani şu paraya şu parça alınacak diye ? eğer varsa bana pm at seni dava konusunda yönlendireyim.
3. mesajınızı "üyelerimiz tanıyalım" bölümünde görmek isteriz
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/
Hoş geldiniz, Sizi tanımak isteriz.
PPR'ın yaptığı işler ve kalitesi zaten herkes tarafından bilinen bir durum, bu Post altında yazılanlar zaten kendisi ve yaptığı iş kalitesinden beklenmediği için yazılmış ve vaatlerinin nerede ise tamamının yerine gelmemiş üstüne üstük karşı tarafın madden ve manen zararı üzerine.
Siz Empati yaparak kendinizi karşı tarafın yerine koyun ve aracınızın belirttiğiniz gibi bırakın TypeR 'ı 126 Bis le bile yürümediğini "126 Bis kullanıcı ve sevenlerini tenzih ederim, güç itibari ile örnek verdim" hatta motorun kırıldığını hayal edin, vaat edilen parçaların olması gerektiği yerde olmaması, giden 1 yıl ve sinir harbi vs.. liste uzar gider böyle...
Eminim TT üyeliğiniz onaylandığı anda bu sefer ilk önce kendinizi tanıtır sonra da konu açar demediğinizi bırakmazdınız, bunu sizi itham etmek maksatlı söylemiyorum, İnsanoğlunun doğasında bu var...
PPR bir daha yazı yazmayacağını/cevap vermeyeceğini söylemiş, sebep?
Bakın Aren ne kadar güzel bir yazı yazmış, çocukluk arkadaşı olmasına rağmen ne kadar objektif bakmış konuya, 29 yaşında çok güzel işler yapan ve piyasada çok çabuk adını duyuran itibar sahibi biri neden bu noktaya geldi? Mutlaka yolunda gitmeyen işler olabilir, mutlaka problem çıkar ve aslında gerçek kalitesini de bu tür durumlarda göstermesi gerekirken neden artık cevap vermeyeceğim deyip bir kenara çekilir?
Bana kalırsa tamda bu noktada çıkıp sorumluluğu olması gerektiği gibi alıp hatası olan her noktayı telafi etmeli, hem ticari itibarını kurtarmak hem de sosyal statüsünü korumak için.
Kaan bey umarım bu yazı ve benzer yapıcı eleştirileri kale alır ve durumun düzelmesi için bir girişimde bulunursunuz, inanın itibarınız olduğundan çok daha yükselir ve hem iş hem de sosyal açıdan güven terkin edersiniz, "Kaan bey yaptığı işin arkasında" inanın bu noktadan çok uzakta değilsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)